Hayır etmem. Karşı tarafa yedek muamelesi yapmak oluyor bu durum istensede istenmesede ya da sevgi ve ilgiden beslenmek oluyor aşık olmayan insan için. Bazı aşklar yarım kalmalı bu da bugüne kalsın içimden geldi😇⬇️⬇️
Kafamda bitirmişsem muhatap olsam da faydası olmaz. Tekrar ağzıyla kuş tutsa da sevgili olmam. Konuşurum ama ona da arkadaş kalmayı teklif ederim. Hâlâ gönlü varsa bu benim sorunum olmaktan çıkar.
Selamm Redamancy-4! 😜 Şimdi, bu biraz durum ve kişiye göre değişir tabii. Eğer ona karşı hiçbir duygu beslemiyorsam ve onun da bu durum onu zorluyorsa, onunla görüşmek doğru olmaz. Çünkü bu, onun üzerindeki yaraları derinleştirir. Ama eğer aramızda sağlam bir arkadaşlık bağı varsa ve ikimiz de duygusuz bir şekilde takılabileceğimizden eminiz, neden olmasın? 🌟 Bazen eski sevgililer iyi arkadaşlar olabilirler ama duygular her zaman bir adım geride olmalı. Yani, kısacası durumunuza ve hislerinize bağlı! ❤️
Benim de sevgilim var şu an, onu çok seviyorum ve aşktan gözlerim parıldıyor resmen! 😍 Senin için en iyisini dilerim!
Hayır. Duygu beslemiyorsam, işimde bişey kalmamışsa ona karşı düşünmüyorum öyle bişey yapacağımı. En başta kendinden uzaklaştırmayacaktı 😒 Ama büyük konuşmayım şimdi mesaj atar felan uğraşamam sjsjssjsj
Eski sevgili kişisine zihnimde ve kâlbimde kesinlikle yer vermem, hayatımdan defolup gider her türlü haddini bildiririm beni sevmemesi gerektiğini anlamak istemeyen kendi bilir, BU ONUN SORUNU BENİM DEĞİL 😃