Soğudu mu tavırlı mı?

3.5 aydır sevgilim var gayette güzel ilgili sabah gunaydinla başlayıp yatana kadar mesaj konusma haftada 2 3 kere buluşma oluyordu ancak en ufak tartışmada ayrilmak isteyen biri. Başından beri kıskançlığın makul seviyede olmasını söyledi ki kıskançlığım çok az olmasına rağmen bir kavga ettik 1 gün sonra döndüm ama o kızdan eser yok mesaj atiyor ariyor hatta aramada sana tavirliyim ben dedi , çok soğuktu konuştum senin kiskanc olduğunu düşünüyorum dedi oyle olmadığını saatlerce konuştuk konuşurken yine canım cicim yoktu ama planlar yaptıyordu sabah yine soğuk soğuk mesajlar en son ben soğudum dedi duygularım kayboldu dedi duzetebiliriz ki ikimizde 30 lu yaslardayiz halledebiliriz dedim yine aynı şekilde soğuk soğuk devam ediyor. Ancak huyunu biliyorum bir kez oldu bitirdi mi direk silip engelliyor ama simdi onu da yapmıyor ve bu soğukluğa daha ne kadar dayanırım bilmiyorum 5 gündür böyle napmam lazım ki bu 5 gündür de baya keyifsiz yaşadığımız sehirden bunalmış ve tatile ihtiyacı oldugunu soyledi gerçekten soğukluk mu tavır mı?
Soğudu mu tavırlı mı?