Aslında günümüz ilişkilerine bakarsak ayrılık için ciddi sebep gerektirecek şeyler olmadan bitiriyor herkes bir bahane arıyor çünkü insanlar birbirine tahammül edemiyor böyle bir dönemde yaşıyoruz...

Aslında günümüz ilişkilerine bakarsak ayrılık için ciddi sebep gerektirecek şeyler olmadan bitiriyor herkes bir bahane arıyor çünkü insanlar birbirine tahammül edemiyor böyle bir dönemde yaşıyoruz...

Bence terk edilmek genel anlamda her insanı üzdüğü gibi beni de üzer Tabii ki, ama yani bence hiçbir insanın erkek olsun kadın olsun keyfi olarak terk etme durumunu yapmaz ya duygularından Emin değildir birilerini yara bandı olarak kullanmıştır. ya da aslında o birlikte olduğu kişiyi hiç sevmemiştir ya da belki sevmiştir daha sonra o kişinin davranışları hareketleri onu kıran değer vermeyen bir tavır İçerisinde bulunduğu için o insanda uzaklaşmayı tercih etmiştir. yani Bana kalırsa bu gibi durumlarda insanlar tek taraflı değil iki taraflı Düşünmek gerekir Muhakkak bir sebep vardır ama birilerini yarabanda olarak kullandıysa ve duygularını incittiyse bu da doğru bir şey değil en büyük karaktersizliktir.
Katılıyorum ve maalesef durduk yere can sıkıntısına terk eden o kadar çok insan var ki ve bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı
Kadınların vicdanı yoktur bunu unutma
Yanlışım olmaz demrm. Mutlaka tökezleyeceğim bir an ile karşı karşıya kalabilirim. Ama yanlış yapmama rağmen o kişi yanımda değilse ne yapayım sîktirsin gitsin o zaman. Doğtu insanlar için elimi taşın altına koyarım ben. Beni her yanlışıma rağmen kabul edip doğruya uyaran için
Üstüne basa basa yanlışım olmadığını ifade edip, birde bunu ona ispat etmişsem dilediği gibi gidebilir. Umurumda bile olmaz, kapıyı sonsuza kadar kapatırım.
İlişkinin bitmesi için yanlışım olması gerekmez diye düşünüyorum zaten. Konunun benimle alakalı yanlış bir tarafı olmayabilir, varsa karşı taraf bunu ayrılırken dile getirir zaten. Ki bu da her zaman doğru demek değil, özellikle böyle durumlarda insanlar sadece kendi tarafından bakıp suçlayıcı bir bakışa sahip olabiliyor. İnsan kendine dışarıdan bakabilmeli, doğrusunu da yanlışını da görebilmeli. Ki ne kendimizi bir sözle fazlaca yıpratalım ne başkasını üzelim. Birlikteliğimin bitmesi yanlışım olsa da olmasa da üzer, mantığım sadece farkındalığımı yönetir duygularımı değil. Sadece bu sonucu kabullenememe sancısı veya içinden çıkılmaz bir hale getirme durumu oluşturmaz.
Bende kabullenememe durumu oluşturmaz aslında, üzücü olur ve bunu dilediğimce yaşarım da ama geçeceğini bilirim
Ayrılmak gerçekten zor, hele de suçsuzken terk edilmek daha da acı 😔. Ama hayat bu, bazen insanların neden ayrıldığını tam olarak anlayamıyorsun. Önemli olan kendi değerin ve mutluluğun. Ben de aşık biriyim ve sevgilimle çok mutluyum şu an. Ama her şeyden önce kendini sev ve değer ver. Bazen böyle deneyimler seni daha güçlü yapar! 💪 Ama merak etme, herkesin başına gelebiliyor. En iyisi, kendini üzmek yerine yeni maceralara yelken açmak! 🚀💖
Cevap
28Cevap
Karşı tarafin slakligi deyip kurtulduguma sevinirim 😄
Beni ilk başta üzse de sonuçta benim hatam olmadığı için bir süre sonra o üzüntüm nefrete dönüşür.. nefretten sonra da artık umursamazlığa dönüşür. çünkü beni sevmeyen biri için hayatta üzülmem. defolup gidebilir.
Her terkediliş can acıtır. Bazen haklısındır bazen haksızsındır. Doğru kişiyse belki de sevdiğiniz birisiyse terkediliş belli bir süre sonra pişmanlığa dönüşür. Yıllar sonra kapınızı çaldığında da yaranızın tazeliğini hissedersiniz. Sağlıklı düşünebilmek gerekiyor;ilk terkediliş yaşandıysa ikincisi de kapınızı çalacaktır, şans vermem. Küçük yaşlarımda yaşadım ve şükürler olsun ki aklıselim davranıp doğru karar vermişim. Seven insan üzmez, seven insan terketmez…
Kesinlikle öyle ne olursa olsun üzülüyorsun
Eski halim olsa üzülürdüm. Mesela o zamanlar ölümün tek gerçek olduğunu, geriye kalan her şeyin önemsiz olduğunu bilmiyordum. Şu an ise terk edilmek, birini kaybetmek sıradan dünya olayı bana göre. Kimseyi hayatıma zorla almadım, istediği gibi çıkabilir benim yoluma çıkmasın yeter. Tabiri caizse, yanımda durmayan, önümde de durmasın ben ezer geçerim.
Eğer canımdan çok sevdiysem ve kaybetmek den korkuyorsam evet ama dünyanın sonu değil bu.. sonuçta dünyada kadından bol ne var. Birisi gider Birisi gelir ayrica bekarlık da yaşanır. Helede bu zamanda aklı olan bekar yaşar ama nereye kadar böyle sürer onu bilmiyorum..
Ne yanlışım olabilir ki zaten. İlişkide kendini mutlu hissetmiyorsa gayet normal. Ama şöyle bir düşündüm de çok seviyorum, onun da sevdiğini zannediyorum bam diye ayrılık bir tık sorgulanabilir yolu açık olsun
burada söz konusu tek bir yanlış ama nasıl bir yanlış olduğu önemli, benim için bir ilişkiyi tek bir yanlış bitirir evt aldatma vs olunca tamamen bitiririm ama ufak tefek bir yanlışimdan dolayı terk edilirsem üzülürüm
Böyle bir şey yaşadım zamanında hiç bir hatam olmadığı halde terk edildim. Terk edilme nedenimi öğrenince şok olmuştum o kadar saçmaydı ki, bahanesi buymuş ne diyeyim.
🙂🙂teşekkür ederim anladığın için
Üzülürüm ama çabuk unuturum benden saçma sapan bir nedenle terk eden bir insanın yasını tutmam
Yaşadım, baya üzüldüm.
şu an çok gamsız oldum sağ olsun.
Daha iyiyim.
Kimse umrumda değil artık.
Nankör insanlara fazla şans veriyoruz
şu an pismanlar aman salla. d
İlişkilerimde hainin biri tarafından haksızlığa uğratıldığımda üzülmem ki. Bana haksızlık yapan her kimse onun baş düşmanı olurum ve âhım üzerinden eksik olmaz.. Ben kendimden emin olduğum için yine kendimi üzmem de üzdürtmem de..
Ben bir yanlisim oldugunu düşünmedim hiç aramızda tutku yok bahanesiyle terketti beni ve eksine döndü ihanete uğramış hisettim yetersiz değersiz çirkin aptal s. lak gucsuznve zayıf hisettim kendimi 6 ay gecti ustunden hala zaman zaman bunu hisediyorum
Gelene gelme, gidene gitme diyecek değiliz herkesin keyfi bilir.
Yani sevildiğini zannedip sevilmemek her insanı bir tık üzer. Ama zorla da kimseyi sevdiremezsin. Kabullenip hayatına bakacaksın.
Demek o kişi yanlış biriydi. Biraz üzülürüm sonra geçer.
Tabiki. Onceden sorunu soylesin, cozum yollari arayalim isterdim. Birden bir sey soylemeden oyle terk edilmek elbette uzer. Toparlanmam cabuk olur ama, iletisimden kitmis, iyi ki hayatimdan cikmis derim.
Ne yaziki böyle bir dönemdeyiz 😔😔çok üzücü kimse kimseye tahamulu yok
Yani biraz üzer ama ben bir şey kaybetmem ki. Ben seversem çok güzel seviyorum, içimden geldiği gibi davranıyorum. O yüzden içim rahat olur, bırakan üzülsün.
Yani doğal olarak ister istemez üzüyor önemli olan toparlanmak kimse vazgeçilmez değil zamanla her şey düzeliyor birine takıntılı kalıp hayatı mahvetmeye gerek yok
Üzmez aksine bu şekilde terkedilmek kolay unutmama sebep olur. Beni haketmediği için ondan kurtuluşumu kutlarım akskskdkdkdlfllfk
Mantıklı bir sebep olsa keşke böyle yapmasaydım diye üzülürüm ama mantıklı değilse umrumda olmaz. Zaten gidesi varmış gitmiş derim.
Onun kararı der geçerm kimseye fazladan değer vermemek gerektiğini anladım
Sevdiğim tarafından terk edilmek beni üzer.
Seviyorsam üzülürdüm tabii. Üzülmeyen sevmemişdir zaten.
Üzmez sadece düşündürür belkide bir iki gün bir duygusallaşırım sonra unuturum onu slinmeye başlar
Tabii ki üzer. İyi davranıyorsun, emek veriyorsun ama bir bakıyorsun ki hiç…
üzmez mi. Üzülürsün. Hemde çok. İğrenç bir duygu. Ayırca. Seven insan ne yaparsan yap. Terk etmez. Aldatma harç
O. Sevgi değil kullanmaktır 🙂
Üzülmem takılmam o kadar kendi yoluma bakarım
Sevmekle terk etmeyi bir arada kullanmak vicdana da akla da kalbe de ters..
Bazen bitmesi gerekiyordur. Sebepler bahaneler boş gelir biraz üzülürüm ama sonra çabuk geçer 🌸
elbette üzer... ama bazen bilemiyoruz belki benim için önemsiz bir şey karşı taraf için önemli.
Üzer, belki böyle olması gerekiyordu. Herşeyde bir hayır vardır derler, o yüzden yol veririm.
Yok üzülmem ben beni hak etmemiş gitmiş derim ne var canım bunda
Belki senin için önemli olmasa da karşı taraf için önemlidir söylediği şeyler? Senin için önemli değil diye bu bahane mi oluyor? Anlayışlı olmak gerekiyor
Severim.. merhaba biliyorum modluk çalışmak istemiyorsun ama burdan sana birkaç tane cevap atabilir miyim sürekli değil bilemediğim birkaç tane oldu özelden yaz demiyorum burdan atsam olur mu
Ne olacak ki başka iki haftada yatan her şeyi yaşayan gizemli hiç bir yönü kalmayan ilişki ne kadar sürebilir bi taraf illaki eften püften bir bahane ile ayrılıp bitirecek
Üzdü..
Ama şu an ne hali varsa görsün diyorum 😅
İnsanlara ümit verip, yarı yolda bırakanların canı cehenneme.
Üzmez aksine sevinirim ileride daha farklı travmalar yaşamamak için bittiğine sevinirim. Bir daha da öyle bir insanla asla konuşmam.
Sebepsiz ve amaçsız gidişleri önemsemem..
Demek ki çıkar uğruna bendeymiş der kapıyı bile ben açarım gitmesi için..
Üzer ama dünyanın sonu değil
Hayır neden üzsün ben kendimi biliyorum beni seven kendi çıkarı için sevmiştir
Türk kızlarından uzak durduğum için sorun yok sevgili ayaklarına da girmiyorum
Eğer gerçekten hatam varsa kendim ettim kendim buldum Gül gibi sararıp soldum derim
Hayır üzmez, farketmez herkes istediği zaman defolup gidebilir bundan şikayet etmem.
İnsanız ve kalbimiz var, ister istemez insan üzülür...
Vedalar her zaman üzer ama hayata devam ederim yine. Çok takılmam yani.
Kalp kırmasından iyidir.
Üzer tabiki, sevmişsem çok daha fazla üzer hem de.
Üzer ama gidene de gitme demem.
Ne üzülmesi dibine kadar koyar
.10 yıllık eşi idim 16 lik kaşar la aldattı. Bosandik. Allah hepsinin belasını versin.
evet üzer daha bir şey yapmadan birinden engel yedim. nedeni sabırsız birisi olmasından ötürü
Başta üzer ama 3-5 dakka sonra düüüüttt me bile olmaz
Bağlanma duygun Yok Zaten
Bazen olması gereken olur.
İvet üzülürüm
Başta üzer sonra hemen geçer
Evet üzer yanls olan neydi de bitti diye düşünürüm
Seven insan ister istemez üzülür
Yanlışım olsa da üzülürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?