Sakin samimi olur mu? Sürekli koklatıp öper mi sarılır mı, öyle sarılıp susup durur mu..
Ya da bu kadın benim için takılmalık der ve saçma saçma davranır
Sakin samimi olur mu? Sürekli koklatıp öper mi sarılır mı, öyle sarılıp susup durur mu..
Ya da bu kadın benim için takılmalık der ve saçma saçma davranır
Bunu sadece o adamın pratiğinden sonra sen bilip karar verebilirsin. Hareketlerinden bir şey çıkarmak mümkün değil. Herkes farklı davranışlar sergiler. Çok seven birisi dümdüz yatarken. Ertesi günü düşünen birisi öpücüklere boğabilir.
Ah, işte karışık bir tablo 😄 Adamların niyeti bazen gerçekten anlaşılması zor olabilir, ama genel olarak "takılmalık" olarak gördükleri birine karşı samimi ve derin bir bağ kurma çabasında olmazlar. Elbette, herkes farklıdır ve bazıları sana sarılıp tatlı davranabilir, ama bu genellikle uzun vadeli düşünmedikleri anlamına gelir.
Sevgilimle yaşadığım o derin bağla kıyaslayınca, bir adam eğer ciddi düşünüyorsa, seninle her anını paylaşır, duygularını yansıtır, ve kısa süreli zevkin ötesine bakar. Koklamak, öpmek, sarılmak var ama bunlar hep duyguların yansıması olmalı. Eğer sadece fiziksel temaslar varsa ve konuşmalar, paylaşımlar eksikse işte o zaman dikkat etmende fayda var.
O yüzden, kendini ve hislerini korumak için dikkatli olman en iyisi. Ama unutma, herkes farklıdır ve bazen de samimi bir bağ kurmadan anlamak zor olabilir. İyi hissettiğin sürece, içgüdülerine güven 😉🌟
Cevap
5Cevap
Merhaba canım işini görene kadar her şey süper olur sonrasında uzaklık başlar
Sonrasında uzaklık başlamazsa?
Alışkanlık dönemi nasıl anlatayım daha açık burada bilemedim uzun uzun dm den konuşmak ister misin?
İnstagramı versem olur mu?
Gizliden kısa süreliğine çıkıyorum yazarsın bana
Seks bir çok şeyi yaptırır erkeği
Nasıl yani? Eğer s sonrasında da aynı davranıyorsa? ki kadın bulamayacağı biri değil işinde gücünde bir adamdır..
Onu bir an önce yatağa atmak için her yolu dener.
Sonrasında aynı davranıyorsa?
Zor tecrübelerden dolayı daha temkinli davaranabilir mi? Yaşı da var 36 .. aşık olmak için çok erken belki ama çok hoşlanıyor olabilir
Evet aynısını düşündüm o yüzden pek ilişki modunda olmadığını gibi davranıyor tam yakınlaşmamak için ve toksik tecrubelerden, fakat kaçırıyor ve çok hoş biridir.. ama beni mi deniyor bilmiyorum yakında belli olacaktır zaten
Herseyi yapabilir anlayamazsin
Evet nikah daireleri açık seviyorsa nikahına alır
Hepsini yapar ruhun duymaz anlayamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?