Sevgilim son zamanlarda çok üstüme düşüyor?

Neden bilmiyorım ama son 1 haftadır çok fazla üstüme düşüyor ondan soğuduğumu düşünüyor 3 4 gün önce buluşalım dedi ben yok falan dedim yanlıi anlamasın diye buluştum o gün biraz yakınlaştı ben pek istemedim ama itmedimde onu orada o an sorunlarımızı konuşmaya başladık beni çok kıskandığını söyledi. Daha sonra yolda gelirken bi anda beni srviyormusun gerçekten diye ciddi ciddi sordu gözümün içine baka baka bi anda güldüm istemsiz nerden çıktı ne alaka falan dedim geçiştirdim. Geçen günde arkadaşımla konuşmamı anlattım sen benve yüzde yüz sevmiyosun beni artık dedi. Bugünde bana annesinin takil etttiği düğün salonunu atmış annem takip etmiş dedi niye diye sorduğumda lazım olucak yakında falan demiş bunları anlatıyor. Onu seviyorum 3 senedirde beraberiz ama ne biliyim beni son 3 4 aydır soğuttu kendinden yapma dediklerimi yaptı kırdı üzdü yani istemsiz uzaklaştım bende farkındayım ama başkası olsa o kadar olaya giderdi yani ayrılık açmıyorum açtıkça saçma sapan hal alıyor onu da söyledim buna dün buluştuk buluştığumzda yine sevgi konusunu açtı evet seviyorsun beni biliyorum dedim yaptığı şeyleri saydım ama amaların var dedim amaların çok ağır geliyor bana bilmiyorum diyip geçiştirdim. Of çok tuhaf hissediyorum yakınımdan kimseye de anlatamıyorum
Sevgilim son zamanlarda çok üstüme düşüyor?