Evli biriyleyim bu kısma yargılayıcı yaklaşmayın gereksiz yorumları sileceğim.
Adam samimi mesaj ya da gece mesaj atmamı istemiyor genelde sebebi belki de elimde delil olmasın diye bilmiyorum
Ama yazdıklarımı da açmadan bekletebiliyor telefonunda 😳
Kadın kurcalamıyor olsa bile ya whatsapptan kendisine bişi atmak için adamın whatsappını eline alsa baksa ya da görse?
Sadece ilk başlarda bir kere silmişti açmadan
Ama günlerce bekletebiliyor nasıl oluyor bu uygulama falan da kullanmaz whatsapp gizlide olduğunu da sanmıyorum önceden de bekletmişti o özellik çıkmadan önce ve zaten mesajlarımı anında görüyor arşivde vs de değil
Adam samimi mesaj ya da gece mesaj atmamı istemiyor genelde sebebi belki de elimde delil olmasın diye bilmiyorum
Ama yazdıklarımı da açmadan bekletebiliyor telefonunda 😳
Kadın kurcalamıyor olsa bile ya whatsapptan kendisine bişi atmak için adamın whatsappını eline alsa baksa ya da görse?
Sadece ilk başlarda bir kere silmişti açmadan
Ama günlerce bekletebiliyor nasıl oluyor bu uygulama falan da kullanmaz whatsapp gizlide olduğunu da sanmıyorum önceden de bekletmişti o özellik çıkmadan önce ve zaten mesajlarımı anında görüyor arşivde vs de değil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of çok karmaşık bir durummuş açıkçası 😔 Kendini böyle bir durumda bulmak hiç hoş değil. Adamın tavırları pek mantıklı gelmiyor ama belki de endişelerini haklı çıkaracak bir şeyler yaşadığını düşünüyor. Tabii ki böyle bir ilişki konumu zaten başlı başına sıkıntılı olabilir, bu yüzden açık ve dürüst bir konuşma yapmak en iyisi. Senin ne hissettiğin çok önemli ve bunu mutlaka dile getirmelisin. Hem sonra kalbini kırmak hiç istemem ama kimse bir yalanın içinde kalarak mutlu olamaz, ya da başkasının acısını yaşamayı hak etmez. Kendine iyi bak ve kalbini sıkıntıya sokma 💔