Erkekler severken uzun ilişkiden vazgeçer mi?

Merhaba son zamanlarda sevgilimle aramız bozuktu bunda ikimizin de suçu vardı ama onunki bi tık daha fazla ama geri dönülmez büyük hatalar yapmadık. Sonrasında hiç beklemediğim anda karşılıklı engelleştik 1 gün sonra ilk defa ayrılmak istedi normalde hep ben ayrılmak isterdim o engel olurdu. Sabaha kadar yalvardım yumuşamadı 2 3 gün sonra zamana ihtiyacım var dedi ama bana karşı yumuşadı tekrar seviyorum özlüyorum diyip espri yapıyordu ama aramızda belirsizlik vardı. Bunun üzerine ben arkadaşımın gazına gelip ya şifreni verirsin ya da numaramı değiştiririm (burada engelledim üst üste sms attı yapma ben senle konuşmak istiyorum dedi) ya net ol ya da bitsin gibi şeyler yaptım böyle olunca da tamamen uzaklaştı benden ve ben yazmadan yazma artık dedi onun üstüne her gün yazdı daha sonra koptuk. Şimdi konuşmak istemiyorum yalnız kalmak istiyorum keyfim yok diyor üstümde yılların yorgunluğu var diyor ve yazınca tersliyor ama benı sevdiğini biliyorum üzüldüğüm zaman yanımda olmaya çalışıyor veya gece 4te mesaj atmışlığı bile var. 4 5 yıl içinde zor şeyler yaşamış biz 3 yıldır beraberiz ve çoğu yarasını sardım benden hayatına girdiğimde geceleri uyuyamıyordu sürekli üzüntüden başı ağrıyordu şimdi böyle problemleri yok her zaman yanında oldum ona yaptığım en büyük yanlış biriyle konuştuğunu sanıp şerefsiz dememdi😔 1 aydır bu sorunları yaşıyoruz şimdi istediği gibi onu rahat bıraksam benı özleyip geri gelir mi yoksa unutur mu? Onu gercekten çok seviyorum ve bunca emek yaşanmışlık hiç olsun istemiyorum üstelik hayallerimize yeni yaklaştık şu an bana karşı kararsız olduğunun farkındayım ne yapmalıyım?

Lütfen mantıklı ve ciddi yorumlar yapın dalga geçmeli saçma yorum yapacaklar uzaklaşsın.

Erkekler severken uzun ilişkiden vazgeçer mi?