Kaldıramıyorum kaldıramıyorum kaldıramıyorum?

Bundan bir buçuk yıl önce trafik kazası geçirdim bı araba çarptı bana çarpan kişinin babasının arkadaşlarından 30 lu yaşlardaki adamla bı şekilde konuşmaya başladık kendisi bana beni çok sevdiğini bana bağlandığını söyledi kendisinin evli olduğunu ama boşanmak için çaba gösteren biri olduğunu söyledi benim ise boşanmış bitirmiş biri olduğumu söyledi mesajda ben evliliğini kabul etmeyince ben bitirmesem neden konuşmaya çalışayım biriyle dedi bende başımdan bı evlilik geçtiği için olabilir dünya hali diye düşündüm inandım ilk bı kaç ay görüşemedik sonra iki defa onunla oldum ikinciden sonra 1 hafta beni arayıp sormadı ben napiyosun diye yazdığımdaysa hastayım efendim? Dedi bende zaten önceden de kiskandigim için ona sen adam değilsin bana böyle konuşmuştun ama hep onunlasin dedim kavgalar ettik sonra sabahları hep kıskançlık içeren mesajlar attım bunalttim oda bana " seni kullandim ve attım o benim KARIM sen ise iki gün takıldığım birisin git kendini başkasına yama gurursuz" dedi karısından daha çok nefret etmeye başlamıştım ve hâlâ ediyorum çünkü o beni bı eğlence olarak görüp onu farklı ciddi bı konumda gördü kendimi öldürmeyi düşündüm bileklerimi kestim ve o adam bunu gördü öyle kötü bı haldeyim öyle ağrıma gidiyo ki ya kendime ya da ona ve karısına zarar vericem artık kimin öğrendiği de umrumda değil beni öyle çok üzdü öyle psikolojimi bozduki hiç bişeye inancım kalmadı o kadının hep onunla olup normal bı şekilde mutlu olupta benim ise bu şekilde bi et fondu gibi kandirilmam çok ağrıma ben onun yüzünden 1 yıldır göz yaşı döktüm kendime zarar verdim her şey zehir oldu ben ona yazıp cevap beklerken o hep karısıylaydi karısından nefret ediyorum ben bu haldeyken onun mutlu mesut bi şekilde benim sevdiğim dokundugum alıştığım adama dokunmasını onu sevmesini onunla her gününü normal şekilde geçirmesini hazmedemiyorum durumum iyiye gitmiyo ya olan bana olacak ya da ona ve karısına olacak bana " sizin evinizin önünden karımla geçicem sende mal gibi bakacaksın" dedi hayattan hiç bişeyden zevk almıyorum her şey ağrıma gidiyo boşandığım aşalık herifde beni çok haksızlıklara maruz bıraktı ve hâlâ da zarar vermeye devam ediyo birde onun bunları yapmasını kaldıramıyorum o konuştuğum adam müdür ve müdürlüğüne bile küfrettim "senin makamına s. çayim " dedim ona önceden açık resim attım yakın zamanda yine attım cok ağrıma gidiyo sanki ben herkesin kandırıp kullanıp küfürler edip s. ktir edebileceği biriymişimde onun karısı ise evinin hanım kadını ciddiyetmiş gibi artık öyle bı durumdayimki koca dünya dar geliyo bana ona dedimki " bana karının numarasını at benim üzüldüğüm gibi oda üzülsün benim ağladığım gibi oda ağlasin" dedim bana git nerde bulursan bul dedi yine o üzülmesin o incinmesin istedi ben yine önemsizdim ben onun yüzünden böyle acı çekerken göz yaşı dökerken o kadının mutlu olması çok ağrıma gidiyo uyumak ve kurtulmak istiyorum dayanamıyorum kaldıramıyorum nefes alamıyorum ben bunları yaşarken o kadın mutlu adalet mi bu?

Kaldıramıyorum kaldıramıyorum kaldıramıyorum?