Erkek arkadaşım bana bunları dedi?

ben 20 yaşındayım bazı sebeplerden dolayı üniversiteye gidemedim bu sene sınava girdim ve yetenek sınavı tarihlerinin açıklanmasını bekliyorum erkek arkadaşımla bu konudan tartıştık bir arkadaşıyla gece 3e kadar oyuna gireceğini söyledi ben de eskiden sana geceleri konuşalım dediğimde uyku düzenim var ben sen değilim uyucam derdin şimdi neden arkadaşınla oynuyorsun dedim olay bundan açıldı tatildeyim sana ne batıyor gibisinden konuştu ben de yorgun olduğumu ama tatik olduğu için geceleri ayakta olduğumu konuşabileceğimizi söyledim birkaç gün önce doğum günüydü kurstan gelmiştim onu bekledim o geceye doğru yazdı ve ben de iyi geceler dedim başımızda babam yok erkek işleri de kadın işleri de ailemle bana kalıyor ve bu bizi çok yoruyor her gün sanayiye gidiyoruz neredeyse arabamız bozuk yanmasın diye sürekli oradayız her gün yeni bir arıza çıkıyor yks den 1 hafta önce perşembeye kadar akşam 22:30a kadar kursum vardı ( yol da içinde) cuma günü de araba için sanayiyr gittik ve akşam 12de eve geçip ertesi günü yksye girdim ve sonra tekrar sanayiye gittik. çalışmadığın sınavı ben de takmazdım umarım girersin pek girebileceksin gibi durmuyor falan dedi sen hayatında kaç kere sanayiye gittin dedim normal bi şekilde ve ters çıkıştı hayatında hiç üniversiteye gittin mi finallere girdin mi dedi ben de aynı şey olmadığını söyledim ne alakası var dedim alakası var gibi 22,23 yaşında üni okuyan yok dedi neden gidemediğimi biliyorsun maddi açıdan kazansam bile gidemezdim dedim bana maddiye gelene kadar puanın yok maddiyata daha gelemiyorsun bazılarımızın puanı yok bende var dedi ve ben de benimle konuşma dedim lütfen yazma dedim olur engelle sıktın dedi dediklerinin ne kadar kırıcı olduğunun farkında değilsin dedim öyle oldu.
Erkek arkadaşım bana bunları dedi?