Ciddi ilişkinin bitiminde erkek pişmanlık duyar mı?

Arkadaşlar kısaca özet geçeyim. Ciddi ilişkimiz 10 ay sürdü. Ailelerimiz tanıştı. Nişan olmadan kına ve düğün mevzusu konusmlarda. Ailesi beni ve ailemi istemediler. Oğlanı dolduruşa getirmişler. Ve oğlan beni bir gece de sildi attı. Hiç bir şekilde direnmedi bile. Bitti dedi. Ben sana güvenemiyorum ve ailemi senin için karşıma alamam dedi. Ben şoklardayim tabi. Üzülüyorum ağlıyorum falan. Ailem seni istemiyor. Ben mutlu olamam vs vss. Beni terk edeli 3 ay oldu. Ben çok ağladım üzüldüm hatta ah ettim yarı yolda bırakıp gittiğin gibi yarı yolda bırakıp gidenlere rast gelesin. Sonra kendi kendime düşündüm ya gerçekten beni sevmedi ya da bu oğlan korkagin teki. Şu zaman oldu hâlen aklıma geldikçe üzülüyor ağlamamak için de kendimi biraz zor tutuyorum. Çünkü beni terk edip gitmesini hâlen onuruma gururuma yediremiyorum. Ah ettim. Umarım bu ahım çıkar er yâda geç. Ve şaka gibi ama gerçek biz mobilyalarımizi bile beğenip almıştık. Düşünün işler o kadar ki ciddiydi. Oturacagimiz eve gittik içini beraber gezdik. Ve beni ailesinin iki sözüne gazına geldi ve beni bir gecede sildi attı. Şimdi benim bu ahım tutmaz mı? Benden sonra da mutlu olur mu? Aklına gelir miyim? Pişman olur mu? Vs vss..
Ciddi ilişkinin bitiminde erkek pişmanlık duyar mı?