Ya çok mu şey istiyoruz sanki. Gelin evimizden alın, yemek ısmarlayın, sonra kahve içmeye götürüp ardından evimize bırakın. 💅💅💅

Ya çok mu şey istiyoruz sanki. Gelin evimizden alın, yemek ısmarlayın, sonra kahve içmeye götürüp ardından evimize bırakın. 💅💅💅

Yorumlarda kendilerine hizmet edip yalakalık yapmaya mecbur olduğumuzu ima eder gibi konuşan kadınlara sesleniyorum.
Kadın ve erkek eşitti ya hani?
Ne oldu?
Siz bizden üstün değilsiniz? Bizde sizden üstün değiliz. Ne siz bize nede biz size hizmet etmek zorunda değiliz. Bunu kafanıza sokun artık.
Saçma sapan konuşupta kendinize ilgi beklemeyin.
Size ilgi gösterip harcama yapan adam sizi de götürüp silker bunu unutmayın. Silkmeyeceği kadına yapmazlar bunu. Bi duruşunuz olsun. Asalak parazitler gibi her şeyi erkeklerden beklemeyin.
Hani çok sevdiğiniz o kendi ayaklarının üzerinde duran kadın profili var ya, o kişi olun lütfen.
Tabi siz bunuda beceremiyorsunuz değil mi. O zamanda sadakatinizi yitirip yollanmaya başlıyorsunuz.
Kızlar ne yaptığınız belli değil, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Kadınlarla erkekler aynı değildir arkadaşlar. Yani artık "biz niye bu kadar çabalıyoruz s... kmek için?" diye sorgulamayın. Aewk balığı deniz dibinde kumda insanın yapamayacağı desenleri yapıyor dişisini etkilemek için. Demek ki biyolojik bi nedeni var.
Kadınlar için maymun olmaya devam beyler.
Altınızı da temizleyelim. Ek gıda döneminde pütürlü yiyecekler ile başlayalım ayrıca emekleme döneminizde dizlik alalım.3 saatte bir de emzirelim. Tamamdır kolaymış Teoman bey ben kızlarla görüşüp ikna edeceğim inş
off sabriye hanım 2 dakika prenses gibi hissetirmiyorsunuz yav
Cevap
7Cevap
Erkekler de dizüstü etek giysin.
Sonra birlikte maniküre pediküre gideriz, kuaförde bakım yaptırırken erkekleri çekiştiririz dimi 🤣🤣🤣
Şakanın bir dozu vardı bitti hadi erkekler normale dönme vakti premsesligimizi elimizden alamazsınız 😂😏😏
erkekler aşırı derecede prenses olmaya başladı ama ha çok fazla ileriye gittik geriye dönebilir miyiz artık
Savaş Cebeci mı olacan başımıza. Adam bütün malını mülkünü sugar momylerinden kazandığı parayla aldı.
Erkek kalmadı ortada mk.
Erkek görünümlü prensesler by gösteriyor etrafta
Zor evet asla olamam öyle her şeyi karşı taraftan bekleyen adamla da olmam
Regl olunda çocuk doğurur aq. işinize geleni alıyorsunuz
O ne yapacak o sırada peki, tüm bunlar yaşanırken yani? 🤨
Yorumlar komedi Erkeklik resmen kadına ne kadar yalakalık yaptığınla Ölçülüyor 🤣🤣
Kadın gibi kadın
Prenses erkeğe tahammülüm yok jdnsjsmsk
Oje sürüp pembe elbise de giyin
Gelinlik de giyecekse olur
Oysaki normal istekler
Yokmu etrafında kıtlık mi gelmiş
Elbise falan da alsaydı cuk otururdu
Çıksa da buna kıyamet alameti dese birileri.🙄
Kendine şunu yaptıracak erkek yok kiii😠
İşte aradığım karşı cins.
Sonra da onu s.. meye götürelim
Ojen ne renk olsun piremses