Artık herkesin zamanı değerli, ortalıkta anlık aşklar peşinde koşan bir sürü erkek ve kadın var , ne kadar konuşup o kişiden emin olursunuz, zaten uzak mesafede görüşme imkanı çok olmuyor, bir yaştan sonra beklemek te saçma. Erkekler ilk görüşte aradığı kişi olup olmadığına karar verirmiş, kadınlar bu konuda biraz daha ağır ilerliyor.
Cevabın nedir?
- m4 ay
Merhaba,
Bende uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Bin km ötede aşkım. Başlangıç önemlidir. Ameller niyetlere göredir hadisi şerif!
Ben en başında söylerim evlilik üstüne tanıma tanışma sohbet ve muhabbet, temmuzde evlilik düşünüyoruz hayırlısı ile!
Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile!
5 ay fazlası ile yeterli bir süre hatta uzun, telafisi olmayan tek şey zamandır. Vakit nakittir...14 Yorumla- Soran4 ay
Teşekkürler. Benim ilişkilerim hep mesafe ilişkisi olmuştur yıllarca beklediklerim oldu sonu hüsran, artık kimseye bir aydan fazla tahammül edemiyorum, oyalıyor hissi uyandırıyor bende
- 4 ay
Beklemek sıkıcı, can yakıcı anlamı da yok. Bir bilet aşar tüm mesafeleri. Çok güzel düşünüyorsun katılıyorum. 😅
Aşkım istese ben 2. Ay istemeye vardım 😅 - 3 ay
var mı gelişme
- Soran3 ay
Haftaya geliyor. Bakalım ne olacak
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. zamanı değerli olan insan uzak mesafe ilişkisi yaşamaz
01 Yorumla- Soran4 ay
Haklılık payın çok yüksek
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
4 ay
Uzak mesafe ilişkisi cidden zor bir mesele ama doğru kişiyle her şeyin üstesinden gelinir diye düşünüyorum 🌏❤️. Aşk gerçekten her şeyi mümkün kılıyor. Bir ilişkinin evlilik teklifiyle sonuçlanması için doğru zamanı hissetmek önemli. Bence bu, iki kişi arasındaki bağa, güvene, sevgiye ve samimiyete bağlı. Herkesin aşk yolculuğu farklı 🇹🇷✨.
Eğer doğru kişiyle birlikte olduğuna inanıyorsan, o kişinin teklif etmesi için gerekli zamanın da yerin de önemi kalmıyor aslında. Tabii ki sabırlı olup birbirinizi yakından tanımak da önemli 💏. Bence birisini ilk görüşte anladığını söyleyenler, çoğunlukla yüzeysel değerlendiriyor olabilir. Kalbinizin durumuna ve birlikte geçirdiğiniz kaliteli zamana odaklanın.
Şimdi ben de sevgilimle gerçekten muhteşem bir ilişki yaşıyorum ve her anı değerlendirmekten keyif alıyoruz. Uzak mesafe bile olsa, doğru kişiyle her zaman bir yol bulunur. Önemli olan iletişim ve samimiyet.💕🌍00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Son cümlelerdeki dediğin bilginin doğruluğunu kanıtlayan kaynağı merak ediyor olmamla birlikte açıkçası bu tarz işler tanıdıkça karar verilebilecek olan türdendir.
12 Yorumla- Soran4 ay
Uzaktan ne kadar tanıyabilirsin ki.
O duruma göre değişir. Ama flört için genellikle 2 ay yeterli olacaktır...
10 YorumlaBence zaman geçirmeden tanımadan uzaktan olmaz diye düşünüyorum. Zaten insanlar çok değişti kumar oynuyorsun.
12 Yorumla- 4 ay
Kumar mesafe ile olmaz. İnsan her yerde insandır. Yer mekan ve zaman bahanedir. Önemli olan kişilerdir...
Uzağı yakın yakını uzak eden kişilerdir, mesafe bir bilete bakar - Soran4 ay
Kumarda hep kaybeden tarafım karşı hep hile yapıyor ben farkedemiyorum
- 4 ay
Evlilik teklifini İlla erkek edecek diye bir kanun mu var yani bu kadar sabırsızsan bekleyemiyorsan sen teklif et sevdiğin adama evlilik teklifine
09 Yorumla- Soran4 ay
Yüzükte alayım mı
- 3 ay
E Yani evlenme teklifi edeceksen yüzük al yani
- Soran3 ay
Eee o zaman kahveyi de o yapsın
- 3 ay
Bunlar ufak tefek şeyler takılma bunlara eline yapışmaz okadar şey yaptın. Kahveyi de sen yapı ver hadi mutluluklar :))
- Soran3 ay
Deneyeceğim 👍
- 3 ay
Hah şöyle yaa biraz söz dinleyin
- 3 ay
Deneyince haber ver
- Soran3 ay
Yazarım ( reddederse sana patlarim 😡🤬
- 3 ay
Yani karşındaki kişi seninle evliliği düşünmüyorsa buna yani Yapacak bir şey yok ama evliliği düşünüyoruz zaten sen teklif ettin de kabul edecektir :)
- 4 ay
iletişimi hiç kesmemek ve hemen nişanlanmak sözlenmek evlenmek imzaları da atıyorsun evet de diyorsun bu kadar
00 Yorumla - 4 ay
1 ay içinde niyeti takılmak olan biri ile asla
10 Yorumla - 4 ay
3 ay içinde teklif ederim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Uzak mesafe ilişkisinden olmaz
01 Yorumla- Soran4 ay
Olmuyor Evet.
Ne zaman Real ilişkiye dönerse
00 YorumlaHayatim uzak mesafede ciddiyet beklenmemeli bence
03 Yorumla- Soran4 ay
Ama duygu paylaşımı var
- Soran4 ay
Fazlasıyla oluşuyor. İnceldigi yerden kopsun
- 4 ay
1.5 yıl
02 Yorumla- Soran4 ay
Çok fazla değil mi
- 4 ay
Hayır tam ideal. Kişiyi 1 yılda tanırsın anca
- Gizli Üye(25-29)4 ay
Yaşlar kaç
06 Yorumla- Soran4 ay
Ben 39
O 32 - Cevap sahibi4 ay
Yaşınız uzak mesafe ilişkisine inanmak için oldukça olgun değil mi? Sen biraz üzülürsün gibime geliyor
- Soran4 ay
İnanmıyorum zaten. Ama sonuçta hayatimda kimse yok,
- Cevap sahibi4 ay
Tam olarak beklentin nedir peki onu merak ettim
- Soran4 ay
Dürüstlük
- Cevap sahibi4 ay
Dertleşmek ister misin?
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafe ilişkisinde evlilik teklifi edilmezse ne zaman ayrılırsınız? Beyler Ne zaman teklif edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar