Tartışmaları azaltmak için ne yapmalı?
3 ay
Biz onu bile yapamıyoruz erkek arkadaşım psikolog tam bağırıp çığırcam hemen bak şu an aniden sinir yaptığın için falan sakince usul usul konuşuyor e insan daha da sinir oluyor ama biraz sonra cidden sakinlesince daha iyi oluyor sakince anlatılıyor o yüzden konuşmak diyorum ben usulca
😄😂😂😂
Ben psikolog değilim paramedigim ama ben de sakin ses tonuyla konusuyorum ama hala beni suçlamaya üzerime gelmeye devam ediyor.
Birbirini iyi tanımak ve ortak zevkleri konuşmak gerekir. Hangi çiftler tartışır? Birbirinin dilinden anlamayan , farklı zevklere sahip farklı hayat görüşlü insanlar anlaşamaz ve tartışırlar
Aynen öyleyiz işte ben mesela okumaya kendini geliştirmeye okuyarak vs çok önem verirken o gereksiz ıssız kalıyorsun zaten diyor kendisi liseden sonra hayata atılmış ise başlamış.
Bu düşünce farklığı hayat görüşü farklılığı ve en kötüsü farklı frekanslarda olupta karşının fikrine düşüncesine saygıda olmaması çpk üzücü. Bazen fiziksel görsel ve hissel sevebiliyor insan ama iki yabancı olduğunu anlayınca maalesef çekilmiyor. O yüzden bu kişiyle hayatın çekilmez olacak çünkü farklıda olsanız saygı duymuyor senin yaşantına hayat tarzına
Nişanliyiz ki nikah tarihi alıcaz Allah'ın da izniyle 😂😂😄 aramızdaki tutku arzu bizi geri birleştiriyor.
Cevap
8Cevap
Fikir ayrılıkları herkeste olur ama önemli olan farklılıklar değil bunlara bakış açısı ve saygıdır. Bu bakış açısı, anlayış vrya daygı yoksa tartışma hep olur.
Kendine uygun birini bulursan minimum düzeyde tartışma yaşarsın.
Zıtlık arttıkça tartışma da atar.
Daha önce vardı biri durduk yere tartışma çıkarıyordu kişilik olarak benziyorduk ama çok gergin biriydi.
Daha açık konuşmalı çiftler kirildiklari şeyleri açık açık söylemeliler ona göre de hassas davranmalilar
Çok korkutuyor beni tartışmalar... Sevgilime bunu söyledim ve artık ben sşnşrlensem bile tartışma çıkarmamaya alttan almaya çalışıyor çok seviyorum onu cidden
Ne guzelll mutluluklarrr
Teşekkürler 🥺
Tartışmalar olur olur böyle şeyler önemli olan saygili olmalı kırıcı olmicak saygılı iseniz çok kafaya takma takınca daha da tartışırsiniz
Neler neler dedik birbirimize yüzsüz gibi bide barisiyoruz
Peki seni sevgide saygıda kusur ediyor mu ya da sende onu
şu an böyleyse evlilikte düşün bakalım
Evlilik aşamasına aşamasına gelirseniz bir kez daha düşün
Saygıda fazla fazla ben artık saygılı davranıyorum mesela dikkat ediyorum ama o hiç dikkat etmez bazenleri durduk yere moralimi bozar. Sevmediğini bile düşünüyorum.
Anlasamiyorsaniz bitirin
Bak sen saygılıyim diyorsun tek taraflı sevgi saygı iyi olmuyor
Senin yerinde olsam bitiririm ben
Bence benim alana ihtiyacım var bekarken sabahlara kadar arkadaşlarıyla cafe cafe gezen Tozan biriymis özgür ruhlu şimdi 3 senedir hayatında ben varım izliyorduk muhakkak o günleri eskisi kadar konuşmamızı falan istemiyor.
Çünkü evlenince de böyle saygısızca konuşur erkekler çoğu evlenince kendilerini belli ediyor
Sana değer vermiyor işte sevme onu bitir bence
Ben onu seviyorum yapamam dersen İnan zamanla unutursun
Ben tecrübeliyim biliyorum o yüzden sana söyledim
Senin iyiliğin için
Ama yinede sen bilirsin ne yaşadığını bilemem kafanı karıştırmak istemiyorum
Nişanlı mısınız
Evettttt
anlaşmazlıklardan
Tartışma iyidir. Gereklidir, birbirini tanırsın
Anlayış güven isteklere cevap verebilmek
Tartışma olmak zorunda. Hiç olmuyorsa sorgula
Uzin zamandir tartismaya girmiyorum kimseyle