Güncellemeler
1 yıl
bu durumda biraz benimde suçum olabilir çünkü fazla temasta bulundurduk birbirimize. ben değil ama o sürekli kol atar satılırdı ama ben hiç o şekilde yorumlamazdım ama şimdi nedenini anlıyorum
benim 2 yıldır aynı sınıfta olduğum bir arkadaşım var. ve zamanla yakın arkadaş olduk sayılır. arkadaşlarım hep onun beni sevdiğini söylüyorlardı fakat ben böyle bir şey olmadığını düşünüyordum. arkadaşım 3-4 ay önce benden hoşlandığını söyledi ve çıkma teklifi etti ben o zaman durumu şakaya vurdum ve olayı geçiştirdim. çünkü arkadaşım sürekli sevgili yapar ve 1 aya kalmadan ayrılıyordu. geçen gece bana aşık olduğunu söyledi ve kimseye böyle aşık olmadığını beni tanıdığı günden beri sevdiğini söyledi. evet dersem istediğim her şeyi yapacağını sadece ona bir kere olsun şans vermemi istediğini söyledi. bende onu uygun bir dille reddettim ve ona asla o gözle bakmadığımı hep arkadaşım olarak gördüğümü söyledim. sonrasında çok ağlamış o zamandan beri hiç görmedim. ama illa birbirimizi tekrar göreceğiz. şimdi arkadaşlığımıza ne olacak?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
içinden ne geliyor onu yapacaksın
işte bilmiyorum bir de hayatımın çok kötü olduğu bir döneme denk geldi bu olayda o yüzden şuanda yanlış karar vermekte istemiyorum
O arkadaşlık bitmiştir. Geçmiş olsun. Ya görüşmeyi keseceksin ya da adam akıllı bir şans vereceksin
çok zor gerçekten ben onu ilk başta kardeşim gibi gördüm ama o hep bana o gözle bakmış. ona şans veremem çünkü tam bir kız avcısı hayatımı karartma potansiyeli yüksek. en iyisi tekrar konuşmamak ama yine de aynı yerde bulunmak zorunda olacağız
Ben bu durumu yaşadım ve aşık olan taraftım net çizgiyi çek. Bunun ortası yok ya evet ya hayır
Arkadaslik yalqn oldu ama sakin kabul etme cok kisa surede sen baglanirsin o ceker gider. Hic konusma bile onla.
bende öyle düşünüyorum çünkü ağzı çok iyi laf yapıyor ve diğer etrafımdaki herkes ondan bu saatten sonra uzak durmamı çünkü daha benimle uğraşacağını asla beni kaldırmasına izin vermemi söyledi
Aynen oyle onun arkadasligida yalanmistir zaten. Seni sadece uzer o yuzden dusunmeyi birak
Arkadaşlığını bitir gitsin artık sana o gözle bakmayacak birliktelik konusunda ısrarcı olacak
Duş keyfi ne alaka soru onu düşünüyorum
ya yanlışlıkla oldu o geri de düzeltemedim
Aşık olması normal
nasıl yani neden normal?
Çünkü hep onların ve ilgi gösterdin yanında oldun erkekler böyle şeyden etkilenir
anladım sağol
Olum neyse
ne oldu
boş ver yaa hayatinda basarilar