Eskiden biz lgbt bireyleri hepimiz aptalmışız insanları kafaya takarmışız falan ne düşünüyorsunuz?

Eskiden çok canım ben doğuştan kız doğdum kendimi erkek gibi hissediyorum ismim zeynep koçak bunu neden saklar bir insan biz malmışız mal eskiden çok malmışız istediğim gibi yaşarım hayatımı sana mı soracam siz kimsiniz kadınlara aşık olurken sizden izin mi alacam şimdi cingöz gibiyim zaten lgbt bireyiyim bunu zaten yaşıyorum ben toplum kabul etsede yaşadım etmesede ben neden canım homofobik kitle yüzünden saklanacam onlar saklansın bir insanın cinsiyeti kız olarak doğabilir kendini erkek hissediyorsa erkektir sebebide şu çünkü istemsizce erkekleşir hayatını erkek hayatı gibi yaşamaya başlar beyni erkek çünkü ameliyat olmaya gerek yok zaten o kızlarla aşk yaşar erkek çocuğu gibi yaşamaya başlar beyin cinsiyeti belirler cinsiyeti fiziğin kadın olabilir görünüşün kız olabilir herkes sana kız diyebilir sen kızsın diyebilir bunların gerçekten bir önemi yokmuş çok net bunu anladım birisi yalan söyledi birisi farklı söz söyledi söylesin senstediğin hayatı yaşıyorsun onlar sadece konuşuyorlar cinsiyeti belirleyen şey organlar değildir bunu bir lgbt bireyi olarak konuşuyorum cinsiyeti beyin belirler senin beynin erkek bir beyinse kendini erkek gibi hissediyorsan erkeksin toplum sana kız demiş erkek demiş abla demiş abi demiş sen erkek misin kızmısın demiş farketmez o konuşur ama sen beynine göre yaşarsın ben kız olarak doğdum kendimi erkek gibi hissediyorum sebebi çok basit doğuştan beri kadınlara çekim hissediyorum ama kadınların bilmesi gerekir transeekek olduğumu çünkü kız benim yanımda soyunuyor kıza söylemek lazım zaten varya trans erkek ameliyat olsun olmasın erkektir diye boşuna demedim çünkü beyni erkek bedeni farklı beyninin komutunu yerine getirir hayatını ona göre yaşar örnek kızlar makyaj yapar trans erkek maç izlemeyi sever hayatı ona göre şekillenir seninle aynı değil aslında o kız değil görünüşü kız sadece ben kızlara arkadaşım gözüyle bakmam sevgili gözüyle istediğini konuş yaz çiz değişmez çünkü lgbt sonsuza kadar var olacak bir oluşum
Güncellemeler
+1 yıl
Seversin sevmezsin saygı duy duyma nefret et veya etme transerkeklerden hoşlanan kızlar çok fazla yani çünkü dünya hetero bir dünya değil tabiki benim talipleri m'de var biyolojik erkekleri beğenmiyor kız zorlamı trans erkek seviyor benim cinsiyetimden hoşlanıypr ozaman sizde toplum olarak o kadınlara saygı duyacaksınız o onun düşüncesi o onun fikri siz sadece insan kalabalığısınız hayatımızın karar merkezi değilsiniz insanların genel fikri değil sonuç önemli
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kadın beni doğuştan kız doğdumu bildiği halde kendimi erkek hissettiğimi bildiği halde ben sana aşığım zeynep diyorsa sen benim erkeğimsin diyorsa konu kapandı tamam bile düşmez size istediğiniz kadar lgbtye hayır deyin siz hayır deyince bitmez yapacak olan kaşla göz arasında yapar isterseniz kapıya elli tane kilit geçirin lgbt düşmanı olan insanlar insan değil bence
Eskiden biz lgbt bireyleri hepimiz aptalmışız insanları kafaya takarmışız falan ne düşünüyorsunuz?