ESKİ SEVGİLİ VE YENİ EVLİLİKLER?

arkadaslar selam 1 aylık evliyim biliyorum cogunuz yargılayacak felan ama sormak istiyorum. bundan 4 sene önce uzun ilişkim oldu biraz toksikti sonu baskalarının girmesiyle sonlandı ( onun hatası ). Ben ayrılık sürecinde tabi hiç iletişime girmedim yıllarca tabi cok acı çektim benden hemen 1 ay sonra hayatına baskasını aldı ve tabi onla da yapamadı. Onunlayken benimle iletişim kurdu defalarca kız buna takıntılıymış intihat etmeye kalkışmış felan kızla fake hesaptan iletişim kurdum hakkaten doğruumuş. Her neyse 1 sene sonra bu olaylardan sonra karşılaştık bana ulaşmaya çalıştı aradı gecelerce evimin aşağısına geldi ben inmedim koç burcuyum bu arada yapılanı asla unutmam. Çok sevmeme rağmen zaafıma yenik düşmedim. Yanında kim olsa beni gördüğü an zaafına yeniliyordu neyse sonra deprem zamanı ben bunu aradım şaka yoluyla evleneceğini annesinin bir an önce istedğini söyledi ve ben gerçekten pişman oldun mu bizi bu hale soktuğuna dediğimde hemde cok dedi. Velhasıl kelam bu evlendi belki kızı 1 sene bile tanımıyor maddiyat için kariyer için kızı aldı. Benimde bu süreçte 1 senedir süren ilişkim vardı onu cok seviyorum fakat yaşadığım şeyler o kadar acıydı ki bazen bu geçmişin bataklığına düşüyordum maalesef. Evlendikten sonra süreci hızlandırdım bende hayatımdaki insana evlilik için evet dedim ve evliyiz. Ancak bir daha dünyaya gelsem şu an ki hayatımdaki insanı seçerdim çünkü belli bir yaştan sonra sorun sıkıntı değil de seni düşünen hep seven bir insanı istiyorsun. Bu arada yıllar sonra biz numaralarımızı kaydettik geçmişteki insanla bir ara şuanki hayatımdaki insanla ayrıydık o zaman eklemiştim sonra da hiç bakmadım silmedim de. Tam evleneceğim gün durumuma hayırlı olsun tebrik ederim yazdı whatsaptan bende sana da hayırlı olsun yazdım. Bu kadar. Hala da numaralarımız silinmemiş şekilde bunu neden yaptı? Ben ona evlendiğinde hiç ulaşmadım bile asla. Evet biliyorum yanlış ama sizce bu geçmişimdeki insan beni silememiş unutamamış olabilir mi?

ESKİ SEVGİLİ VE YENİ EVLİLİKLER?