Bu adam 13 yıllık sevdiğim kişiydi karşılıksız sevgiydi
şu an ki eşide benim en yakın çocukluk arkadaşımdı
Bana ihanet etti
Zerre üzülmüyorum
Eşini kaçırdı severek evlendiler 5 yıllık evli 2 kız cocukları var
Karısına aşık seninle yatıyor vay be birde 13 yıllık sevdiğimdi hiç üzülmedim diye kendi kendine havalara girmişsin senin gibi kaç tanesinin koynundan kalkıyordur o herif
Eşine aşık olan cinsel ihtiyacını başkasıyla karşılayan ve sonra saçma gerekçelerle ayrılanlar var. Burada üzgünüm ama sevilmeyen sensin gibi dikkat et
Saçma gerekçe dediğim de haklı gerekçeler ama sana göre saçma gelecek gerekçeler 😀 sonra bana ne yaptın diye hesap sorma herife kendin istemişsin
Ney safım arkadaşım? Cinsel yakınlık yoksa aldatan erkek de suçlu onunla olan kadın da. Erkekler cinselliğe duygusal bakmaz ki?
Hiçte saf falan değil. Gayet doğru bişey yazmış.
Ah canım, bu bayağı karışık bir durum. Anlattıkların kafaları karıştırır bayağı 😅 Eğer adam sana "karıma aşığım" diyorsa ve hala seninle birlikte oluyorsa, ciddi bir ikilemde olabilir. Eşine olan sevgisi bitmedi belli ki, ama seninle de vakit geçiriyor, bu da kafasının karışık olduğunu gösterir. Tavsiyem, onunla bu konuyu açıkça konuşarak neler hissettiğini ve ne istediğini anlamaya çalışman. Belki de onunla açık iletişim kurmak, seni daha iyi anlamana ve doğru bir karar vermene yardımcı olabilir. Aşk hayatını da karışıklığın içine çekmeden dikkatli olmakta fayda var! 💔😵💫
Yorumunuz için teşekkür ederim 13 yıl karsılıksız sevmiştim bu şahısı
Ve şu an ki eşi en yakın arkadaşımdı bana hainlik yaptı
Bende eşiyle konuşuyorum zerrede acımıyorum onlarda benim canımı yaktı :(
Cevap
18Cevap
sen ne igrenc bi yaratiksin allahim senin gibileri korusun bizden bide utanmadan yazmis isterse 30 yillik arkadasin olsun yinede böyle bir sey yapamazsin metres seni yuva yikanin yuvasi olmaz devat et sen esini aldatan dunden seni aldatir kasar
Ve sen bunu gülerek anlatıyorsun iyi halt yedin. Adam bir kaç aya sana yol verir sende kendine olan saygını yitirmişliğinle kalırsın. Ozamanda yaz bende biraz gülerim.
Yani arkadaşın senin onu sevdiğini bildiği halde gidip onunla mı evlendi?
Evet tam olarak bunu yaptı
Sende kocasıyla yatarak intikam mı aldın?
Sen sadece koynuna girersin, kalbine değil. Karısını tercih eder seni değil, erkek zikinin keyfine bakar
Bir kadın kendisine bunu neden yapar anlamıyorum ama o arkadaşın da ağır ihanet etmiş sana ya
Mide bulantısı geldi yine. Hayırlı bayramlar :)
Eşini seviyordur hâlâ, yoksa bosanirdi ve onunla ilişkisini sonlandirirdi. Aynı zamanda belki seni de seviyordur veya seninle sadece gönül eglendiriyordur.
13 yıl sevdim ben onu diyorsun. Sevgili miydiniz yani? Seninle sevgiliyken mi onla evlendi?
Senin kaşar olman sorun değilde onun karısını sevememesi mi sorun
detayı okudum da ama ne olursa olsun o evdekiyle evlenmiş bence bu inssnları kendi haline bırak
Allah onun boyunu devirsin
Senin karakterini zkeyim
Sen nesin bu durumda? asfhdsofpkdlşg
Kızlarıda aynı kaderi yaşayacak yazık
Oha bu nasıl ilişki mk
Eşini seviyor seni mukuyor
Seviyor eşini.
Tabiki seviyor seni kullanıyor
Bunların hesapları ifşa olsa ne güzel olur ya
Ona sor bu soruyu
Olabilir tabii
İkinizide sevmiyor