İlişkide değer görmemek?

3 yıllık bir ilişkim var ve çok seviyorum gerçekten ciddi manada o kadar çok seviyorum ki baktığım zaman içim gidiyor Eriyorum Gün içinde sürekli onu arıyorum tek isteğim sürekli onunla konuşayım sadece o başka hiçbir şey istemiyorum Ben şu sıralar çalışmıyorum doğal olarak daha fazla arayan ilgilenmeye çalışan taraf ben oluyorum fakat ondan hiçbir ilgi görmüyorum gün içinde 2 ya da 3 defa telefonla konuşuyoruz ve doğal olarak biraz ilgi bekliyorum önemsendiğimi hissetmek istiyorum fakat bunları görmüyorum susuyorum üzerine gitmek istemiyorum canını sıkmak istemiyorum Fakat en ufak bir şey dediğimde bu konuda dile Getirdiğimde sürekli hakaret edip bağırmaya başlıyor Ben geleceğimiz için bütün gün çalışıyorum senin haberin var mı Sen kafayı sadece konuşmaya takmışsın hakaretler ya da küfür Ben ondan çok bir şey beklemiyorum ona da diyorum zaten bana zırt pırt yazmanı beklemiyorum sadece birazcık önemsendiğini hissetmek istiyorum Bu gün içinde defalarca arıyorum ulaşamıyorum ya işi oluyor ya uyuyakalmış oluyor gerçekten kalbim çok kırılmış hissediyorum ne yapmalıyım bu konuda Bir öneriniz var mı
İlişkide değer görmemek?