Fiziksel olarak güçlüler yani kavga vs. Ama açamadığım şeyleri goturmuyorum ya ben ya da en son 20 kg bidonu falan üst kata çıkardım istediğim de eril olabiliyorum o konu da sjkwkxkkxkxk
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence bi dişinin eril olması iyi değil. Ben taşımam valla erkek gelsin alsın hiç yoramam kendimi😅
18 yaşından beri tek yaşıyorum ben gece birsey bozulunca nasıl usta çağırayım ya da eve birsey alınca sokaktan erkek mi cevireyim çıkarsın diye... disil enerjim yok demiyorum ama erillik sıfır diyemem yaşadığım koşulda o kadar aşko olamadım
Evet, herkesin üstün olduğu özellikleri var. Kadın ve erkek eşit değildir. Bazı durumlarda birbirlerinden üstündürler. Mesela çok sağlam bi hafızaya sahipsiniz. Onun dışında çok örnek var verebileceğim. Yani sizin üstün olduğunuz konularda da bize yardım ettiğinizde ne hissediyorsanız aynısı.
Ama soyle bir sey var. Asla nazik olamadiklari icin bir sey kaldirmada ağirlikta iyiler tamam ama ufacik seyleri beceremedikleri icin cok komik oluyorlar. Tabi becerende var ama nadir. Musluğu tamir edemiyor mesela babam. Veya çikan kirilan ufak tefek ayrıntı şeyleri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bir şey hissetmiyorum.
Özel olarak bişey hissettirmiyor. Erkeklerden fiziksel olarak güçlü olmak güzel hissettirir bize.
He sizin 2 gr gücünüzle kendi gücümüzü kıyaslamıyoruz diyorsun yanii🙂
Bunu sen dedin😄
Onu demeye çalışıyorsun🙂
Fiziksel olarak güçlüler yani kavga vs. Ama açamadığım şeyleri goturmuyorum ya ben ya da en son 20 kg bidonu falan üst kata çıkardım istediğim de eril olabiliyorum o konu da sjkwkxkkxkxk
Bence bi dişinin eril olması iyi değil. Ben taşımam valla erkek gelsin alsın hiç yoramam kendimi😅
18 yaşından beri tek yaşıyorum ben gece birsey bozulunca nasıl usta çağırayım ya da eve birsey alınca sokaktan erkek mi cevireyim çıkarsın diye... disil enerjim yok demiyorum ama erillik sıfır diyemem yaşadığım koşulda o kadar aşko olamadım
Hımm koşullardan dolayı. Anladım🙂
bir şey hissetmiyoruz, bu fiziksel güç sabittir geliştirilebilir değil. %99.9 erkek güçlüdür.
Biz çalışırsak biz de sizden çok güçlü olabiliriz ama
%99unuz çalışmadığına göre neyi tartışıyorsun
Tamam güçlüsünüz yaa allahallaa niye kızıyorsun
Ama sonuçta allah bize de güç vermiş yani az da olsa🙁
Özgüvenli… her an bi hatunu kucaklayacakmış gibi gaza geliyorum
Hımm ne güzeeel🙂
Bi şeye gücün yetmese napardın peki
Yettirmeye çalışırım çabalamadan duramam
Anladım. Peki senin gücünün yetmediği bi şeye başka bi kadının yetse napardın
Takdir ederdim
Hiç gocunup garipsemez misin🙂
Hayır, gocunmam :)
Bir şey hissetmedim 😎
Nedeen kii
Güçlü hissettiriyordur
İllaki
Errrkeeek gibi hissediyorum (~‾▿‾)~
Hımm ne güzeeeeell😈😅
Yardım ettigimi hissediyorum. Ne hissedecem.
Sadece bu mu
Evet, herkesin üstün olduğu özellikleri var. Kadın ve erkek eşit değildir. Bazı durumlarda birbirlerinden üstündürler.
Mesela çok sağlam bi hafızaya sahipsiniz. Onun dışında çok örnek var verebileceğim. Yani sizin üstün olduğunuz konularda da bize yardım ettiğinizde ne hissediyorsanız aynısı.
Hımm anladım🙂
Bilmiyorum yaşamadım
Kadinlar daha guclu bence dogum yapiyorlar
O konuda dayanıklı olmuş oluyoruz. Yoksa kadınların çektiği şeyler daha fazla ama kas gücü olarak erkekler daha güçlü
Thor gibi hissediyorlar. Sjsjsj
Eveet🙂
Ama soyle bir sey var. Asla nazik olamadiklari icin bir sey kaldirmada ağirlikta iyiler tamam ama ufacik seyleri beceremedikleri icin cok komik oluyorlar. Tabi becerende var ama nadir. Musluğu tamir edemiyor mesela babam. Veya çikan kirilan ufak tefek ayrıntı şeyleri.
Sinirleniyor kucuk olduğu için dikkat gostermesi gerekiyor nazik olmasi onu da yapamiyor
Erkekler hep nazik değil. Genelde kaba yaratılmışlar
güçlü olmaları çok iyi
Sever misin güç
Bence de aşırı erkeksi bi şey. Hem de güvende hissettiriyor
Kanatlarının altında gibi di mi?
Evet
Seviyorum onu hissettirmeyi..
Me güüzeel
Altımda ezilmeyi sever misin
Hiçbir şey
Nedeeen ki
Hiçbir şey
Nedeen ki. Ben kız olarak güçlü olsaydım çok artistlik yapardım herhalde erkeklere bile artistlik yapardım😅
Ya bana itici geliyor ondan hfgd
Ne itici geliyor?
Kadının kası vs vücut gelişimi itici
Yani bence de hoş değil
İşte ondan kast ediyorum dişi enerjisini olumsuz ediyor
Katılıyorum.
👍👍
Herkül gibi
Ne güzeel
İyi bi şey m sence bu
Evet pohpohlanmayı severiz kskdkdk