Yirmi yaşında evlendim, hayatımda ilk gördüğüm tanıştığım adamla evlendim tamamen kader. Ondan öncesi yoktu inancım ve örtüm gereği erkeklerle iletişimim sıfır olduğu için ilk tanıdığım adamla evlendim😀

Yirmi yaşında evlendim, hayatımda ilk gördüğüm tanıştığım adamla evlendim tamamen kader. Ondan öncesi yoktu inancım ve örtüm gereği erkeklerle iletişimim sıfır olduğu için ilk tanıdığım adamla evlendim😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Merhaba,
Gönül isterdi ilk olsun ama olmadı, son olacak sanırım ya da sonum! 😅
Ancak benim ilişkilerim genel olarak bir ayda biterdi! 😅
Bu sefer 4.5 sene oldu! 😅
Allah daim etsin. Benim öyle bir aksiyonum olmadı.
Maalesef bu konuda henüz bir başarım olmadı aslında öyle birisiyle karşılaşmadım
Evlilik gündemimizde değil. İyi bir insansa ve senin hayallerine sahip çıkıyorsa ne mutlu sana.
Tamam en harika evlilik senin Allah daha iyi etsin bacım benim de burada normal ilişki yok aen pek ponçiksim buraya göre gardını al derim
Beş boşanma ne demek biliyor musun? Beş kez aşka inandım.
Senin adına mutlu oldum.
Mutluluğunuz daim olsun.🌸
Evliliğe gitmedi hiçbiri bekarım. Nişan bile olmadı
Güzel, bence bundan önce olduğu gibi sonrasında da buna riayet etmelisin.
Öyle tatlı bir ilişkim olmadı ki evlenemedim. Bundan sonra ne olur hiçbir fikrim yok.
Ben senden erken evlendim hayatımın hatasıydı boşandım kurtuldum umarım mutlu olursun
25 doğru mu peki
Evet neden sordun
Erken yaşta evlendiğini düşündüğüm için sormuştum
🤣🤣🤣🤣 ilişki yapabilirsem günün birinde direk nikahı bascam
aslında iyi belki seninkisi çünkü yaş ilerleyince asla düşünmüyorsun bile korkuyorsun
Bekarım. Mutluyum. Bir gün evlənməyi düşündüğümde ilişki yaparım ancak.
Bende inamcliyim ortuluyum normal erkek arkadasim da yok veya erkeklerle muahbbetim. Ama ilk gordugun erkekle de evlenmezsin be ablacim acelen neydi 20 yasinda?
Nasip hep dua ediyordum ilk hayatıma giren insanla evleniyim diyede öyle oldu hoş gördüm hemen evlendim olmadı ki önce görüştük tanıştık.
İlişki insanı değilim senin gibiyim mutaassıp biriyim ama evlilik de bana göre değil bu yüzden erkeklerden bir ömür uzağım
İnanmazsınız ilkimle tamamen safça yani şöyle tarif edebilirim çok çok üst seviyede gerilik ve zeka eksikliğim olduğunu kanıtlayan bir eylemdi pişmanım
İşte bu fotoğrafı tam istedim şeydir Allâh nâsip etsin bizi
Sonuçlanamadı sevgilim yok yaşım erken kariyer odakliyiz bdhdhxhxhhxhch
Evlendiğim kişiyle yaşadım herşeyi ilkim di sonumm olsun dedim, ama kıymetini bilmedi 22 senem ziyan oldu 😢😢ama sonumm olacak... Yanımda olmasa da kalbimde kalacak...
kıymetini bilmediyse yaşın daha gençken sonum olacak filan gibi beyliklere girişme. hayat ağırlaşınca bir yoldaş istiyor insan. daha gençsiniz enn fazla 45 biraz kendinize odaklanıp iyileşip gelen fırsatları değerlendirin derim. çocuk varsa çocuklar için de sizin iyi mutlu olmanız daha iyi gelecek ben annem keşke evlenseysi şimdi yalnız kaldı diyorum hep...
Teşekkürler 😊
İnancın ve örtün gereği olduğunu sanmiyorum. Ama sevdiğin adamdır evlenmissindir
İnancım gereği olmasaydı çok farklı bir hayatım olurdu.
Tamam ben kalbe göre hareket ederim kalbimin sesine göre. Ama sen farklı şeylere göre hareket ediyorsundur.
Kalbime göre hareket ettim niye farklı şeylere göre hareket edeyim ki😂
İlkimdi mezara kadar dedik ama olmadı... Yine de benim için son oldu yanımda olmasa da kalbimde olacak ölene kadar her şeye rağmen 😔
daha evlenemedik kral
Daha sonuçlananı gormedik
Yani gelecek gostericek bunu
Sayısını bilmiyorum. Çok sevgilim oldu onunlada başta evlilik düşüncem yoktu öyle gelişti.
Ilk iliskim muhtemelen
Aynen inancım gereği eşim benim ilkimdi ben de eşimin ilkiydim.
En güzelini yapmışsın 32 yaşındayim hala bekarım
Hiç ilişkim olmadı
Daha evlenemedik be. Temiz kız bulamadık bir türlü
Temiz bir kız ararken ilk önce insanin kendisinin de bir o kadar temiz olmalı ki temiz biri isteyebilecek hakka sahip olsun
Temizim ben sorun yok. Korkacak hiçbir şeyim yok. Çok şükür anamdan doğduğum gibiyim.
Sonuçlanmadı
Allah mesut etsin🌸
Eee sonra ne oldu?
Yaşıyor mutlu mesut😂😂😂
Boşandınız mi?
Yoo yaşıyoruz demek istemiştim 😂
İyi bari.
Hiçbir ilişkim evlilikle sonuçlanmadı.
Evlilik ile sonuçlanan bir ilişkim yok
Henüz evlenmedim, hayırlısı diyorum.
Evlenmedim hiç
Peki evlilik nasıl gidiyor inşallah mutlusundur.
Gzel.
Ciddi ilişkilerimin 5. si
Allah mesut etsin sen mutluysan sorun yok 💜
Aynı yastyiz elde var sıfır ama
Daha çok erken ya evlilik için
Sen niye 2 yıl önce bide yani evlendin o zaman hdksjs
3. İliskim
Mutluluklar
Hiç evlenmedim.
Hiçbiri hahahshhwhw
Hiçbiri
Evlenmek istemiyorum