Başak erkeği sadık mıdır ve ilişkide nasıl ilerler?

Onunla önceden de tanışıyorduk ama hiç bukadar konuşup flört tarzında olmamıştı ciddi ve net olmamız gerektigini söyledik birbirimize ve ben onu sevdigimi çok fazla belli ettim reels ler paylaştım rüyamda gordugumu dedim vb. Ve günün çoğunda yazışıyorduk hep gülüyorduk eglenıyoduk 2 gundur ve ilgisi azalmaya başladı galiba onu daralttıgım için ben hızlı hızlı yapıyordum çoğu şeyi ve benimle konuşmak istemedigini düşündüm başta ve 3. gün eglencelı onsuzda durabıldıgım Bi gunumu kendimi paylaştım ona ilgim azalınca onun ilgisi artmaya başladı yazmaya başladı falan az dan az dan bu aksam konustu ve ciddi Bi iliski olucaksa zaten Şu an ciddi olmaya gerek yok dedi her şey yavaş yavaş olucak dedi hevesmi oldugunu anlamayız 3 hafta sorna biter dedi hızlı olursak, gerçekten ciddi düşüneceği içinmi zamana bırakıyor beni yüz yüze buluşunca taniyabilirsin ancak diyor ben başta ilgisi kesildi heves miş onun kisi diye düşündüm ama o farklı düsünüyo ciddi oldugu için zamana yayıyor hemen sıkılmayalım diye, yani artık eskisi kadar ilgi göstermicem fazla az dan az dan cıkarsak ozaman gosterıcem sevgimi tamamen, basak burclarının sadık oldugunu düşünüyorum.

Başak erkeği sadık mıdır ve ilişkide nasıl ilerler?