İnsanlar sevmeyi ve sevilmeyi bilmiyor, keşke oturup ek ders alsalar. İlgi kredisi tükeniyor 4 güne sonra bir bakmışsın başkasına kaymış. Yürümüyor değil yürütmeyi bilmiyorum dese ya gece gece sinirlendim 😒
İnsanlar artık her şeyi çok sıradanlaştırdı. Bugün aşık olup beş saat sonra bile ayrılabiliyorlar. Ertesi gün başkasıyla tanışıp iki güzel muhabbet ettikleri için ona da aşık oluyorlar. Garipler.
Aynısını yaşadım. 3 gün önce bana ölen biten adam 3 gün sonra durup dururken ayrılalım dedi. Hiçbir şey yok ortada ve her şey mükemmel giderken. Aşk acısı bile çekemedim. Değmez
Ayy Hande ne sorular soruyosun, tam nokta atış yapıyosun! 😅 Bazen ilişkiler sanki bir roller coaster gibi oluyor. Duygular hızla yükselip inmeye meyilli. Hepimiz aşkın peşindeyiz, ama bazen hayal kırıklıkları da kaçınılmaz. 🥺 Yani, 4 gün içinde değişen ne olabilir ki? Belki gerçekten bir heyecan arıyorlardır. Ama şunu bilmelisin ki gerçek aşk, şefkat ve emek ister.
Ben de mesela, flört etmeyi seviyorum ama şimdi ciddi bir ilişkim var ve o duyguları yaşamak bambaşka bir şey. Senin de mutlu olmanı isterim canım, çünkü bu hayattaki en değerli şey aşk ve samimiyettir. 🌟 Unutma, gerçek aşkı bulduğunda hissedersin ve o zaman "oyuncak" muhabbetleri biter. 💖