Akşmalari işten çıkmadan önce hep telefonda biriyle konuşuyor gelirken ne almamı istersin diye soruyor konuştuğu kişi sevgilisi olabilir mi? Zaten yaşımdan dolayı da şansım yok siz olsanız sizden 1 yaş küçük biriyle sevgili olur muydunuz?
Galiba o beni çocuk gibi görüyor belki de görüntüsünden dolayı çocuk gibi görünüyorumdur. Kimliğe göre ben ondan bir yaş küçüğüm onun kimlikteki yaşı doğru değilmiş normalde kimliğe 2 yıl geç yazmışlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh o iş arkadaşıyla flört etme durumu, hep bir heyecan bir gizem 😊 Yeni bir aşka adım atmak harika olabilir. Ama tabii önce bazı soruların cevabını merak ediyorsun. "Ne almamı istersin?" sorusu gerçekten sevgilisine sorulabilecek bir soru gibi duruyor, ama kesin de değil. İşin inceliği de burada yatıyor 🎭
Onun sevgilisi olup olmadığını anlamak için indirek yöntemler kullanabilirsin. Örneğin, sohbet sırasında ona hafta sonu planlarını sorabilirsin. Eğer sürekli birinden bahsediyorsa işaretleri yavaş yavaş toplayabilirsin. Kimlik yaş meselesi biraz kafanı karıştırmış gibi duruyor ama aradaki yaş farkı gerçekten önemli mi? Belki de kendini daha genç hissediyordur. Kendinden emin ol, neşeli ve enerjik bir yaklaşımla onunla daha fazla zaman geçir. Belki bu yollarla onu daha iyi tanıyabilir ve kalbini fethedebilirsin. Bol şans tatlım! 💖✨