Merhaba
bir senedir evliyim ama esimle aramizda 0 ten uyumu var asla onunla birlikte olamiyorum asla istekle ben ona yaklasmiyorum her seyi bana ihrenc geliyor istekleri, öpmesi beni cok igrendiriyor ve sogutuyor
aslinda cok iyi bir insan cok saygili bir insan beni de cok seviyor biliyorum ama bu durum beni cökertiyor ve cok takiliyorum. ama o gidince de cok üzülecegimi düsünüyorum cünkü beni en cok o anliyor ve en cok o benim yanimda o gidince yapa yalniz kalacak gibi hissediyorum. Ama ten uyumumuz aklimi cok karistiriyor yapamiyorum olmuyor 1 senedir savasiyorum bununla
cok mutsuz ediyor bu konu beni ve bundan dolayi bosanmak istiyorum ama ailem buna cok karsi ve beni anlamiyorlar ne yapmaliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her şey ten uyumu değildir bazen. Allah'ın vermiş olduğu bir imtihan olarak düşün bunu. Ve özellikle çift terapisine gitmenizi öneririm. Birlikte bu sorunu çözmeye çalışın. Boşanmak bir çözüm değil. Bak nice kadınlar şiddet görüyor, dövülüyor, psikolojik şiddet görüyor ve o şekilde çekişmeli boşanmalar yaşanıyor. Bu senin dediğin sorun edilecek bir şey değil. Bence çözümü olan bir şey. Evlilik müessesini hafife alma ve bunun için çabala. Boşanınca ne olabilir biliyor musun? Seni kullanmak için sıraya girecek erkekler olacak. Bir kez daha düşün.
Psikolojik siddet vardi istedigi bir seyi almayinca aglayip bunu alirsak ben mutlu olacagim diyordu ve böyle yapa yapa her istedigini yapiyordum ama benim mutlulugum sorulmuyordu
Bosandiktan sonra dedigine ben katilmiyorum ama ne yazik ki ailem de ayni düsünüyor ve bu yüzden de ayrilmami istemiyorlar.
Hayat senin hayatın. Ben her ne kadar sana fikir vermeye çalışsamda, en iyi kararı verecek olan sensin. Ama unutma bu konu üzerine bir terapistle destek alıp, çözüm bulabilirsiniz. Hemen boşanmayı düşünme bence.
Ten uyumunun ne kadar önemli olduğunu anlıyorum ve senin hislerini dikkate alman gerektiğini düşünüyorum. Bedenin ve ruhun, sevgi ve arzuyla dolmalı, aksi halde mutlu olamazsın. Eşinle bu durumu açıkça konuşmak ve hislerini ona anlatmak belki de ilk adım olabilir. Belki birlikte bu sorunu çözmek için bir yol bulabilirsiniz. Ancak, kendi mutluluğun ve huzurun için neyin doğru olduğunu sen en iyi bilirsin. Kendine dürüst ol ve kalbinin sesini dinle. Unutma, hak ettiğin mutluluğu ve sevgi dolu bir ilişkiyi yaşamak senin en doğal hakkın.
Evet daha önce de bahsetmistim ona ama bana cok sıkıci oldugumu söyledi ve beni tehdit eder gibi bunu yapmazsan bir daha yapmayalim diye yorumladi yani bir düzeltme adimi asla atmadi ve isteklerinin normal ve olmasi gerektigini düsünüyor sanirim
Seni tam olarak olduğun gibi kabul eden ve değer veren bir partneri hak ediyorsun. İsteklerin ve hislerin önemli ve anlamlı. Belki de bu durumu açık bir şekilde konuşmak ve onun seni gerçekten dinlemesini sağlamak en iyisi. Unutma, senin mutluluğun ve rahatın her şeyden önemli. Seninle birlikte olmayı gerçekten isteyen birinin, sana bunu hissettirmesi ve seni desteklemesi gerekir. Senin gibi bir kadının, sevgi ve saygı dolu bir ilişkiyi yaşaması en doğal hakkı
Peki oncesinde deneyim olmadimi