Buna pek ihtimal vermezdim ta ki şu duruma gelene kadar. Ya çok kötü hissediyorum kendimi çok sevdiğim bir kız arkadaşım var ama ben bu siteden birine abayı yaktım arkadaş. Kız çok güzel üstelik kibar ama biraz soğuk birisi. Gerçekten çok sevdim ama açılmayı kesinlikle düşünmüyorum. Daha hiç mesaj atmadım zaten arkadaş listemde de değil.Hı bu arada çok gözönünde birisi de değil.Ne yapacağımı bilmiyorum söyleyip reddetmesindense içimde kalması daha iyi sanırım...
Cevabın nedir?
+1 yılGenç seni severim bilirsin. Bilmiyorsan da şimdi öğrendin. Yalnız senin bu konuyu açman böyle bir şey yapman gözümdeki değerini düşürdü haberin olsun. Sen tıp okuyan birisin Allah niye iki kol verdi, iki göz verdi, iki kulak verdi, iki bacak verdi de sadece bir kalp verdi?
Bu sorunun cevabını sende biliyorsun! İyi kötü giden bir ilişkin var bu siteye dünya güzeli de gelse hatta Kate Upton bile gelse benim ilişkim olduğu sürece dönüp yüzüne bakmam. Yok çok güzelmiş, yok kibarmış, yok şöyleymiş yok böyleymiş, yok amuda kalkıyormuş falan geçeceksin bu işleri. Seni seven kıza haksızlık yapmaya, onu aldatmaya hakkın yok. Bu konuyu açmamış kabul ediyorum seni bu siteden o kızla da konuşmuş saymıyorum seni. O konuştuğun kızda eğer ki bu yazıyı okuduysa ve bu kişinin kendisi olduğunu tahmin ettiyse birazcık şerefi ve gururu varsa seninle arkadaşlık yapmaz.
Son olarak seni sevenleri üzme, yarın öbür gün yaptığın şeylerden dolayı vicdan azabı çekme. Sağlıcakla kal genç!07 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum abi eyvallah ben de seni severim. Zaten hiç konuşmadım burdaki kızla konuşmayı da düşünmüyorum.söylediklerinde haklısın
- +1 yıl
O zaman problem yok;) Nikah şahidin olarak beni davet etmeyi unutma sakın:) Aradan 10 yılda geçse ulaşırsın bir şekilde bende davete icabet ederim şimdiden söyleyeyim sana;)
Soran+1 yıl:) o zamana gelelim de sana bi şahitlik feda olsun ayıp ettin:)
- +1 yıl
Gözümsün:) Hayırlısı olsun kader kısmet. Bu arada bütün milleti sildim arkadaşlıktan nickimi msn olarak ekleyebilirsin;)
Soran+1 yılbilgisayara geçtiğimde eklerim.noldu listeyi niye sildin ya :)
- +1 yıl
Anlatırım Msn'de.
Soran+1 yıltamam abi
En İyi Cevaplar
- 00 Yorumla
+1 yılcedric in bi repliği vardı gördün mü bilmem ama;
-büyükbaba insan aynı anda iki kişiyi birden sevebilir mi?
-o kadar cömert bir kalbin varsa neden olmasın evlat ama unutma aynı anda iki ateş birden yakarsan elin yanar.
yeterli cevaptır diye düşünüyorum,iyi akşamlar43 Yorumla
Soran+1 yılevet güzel bir cevap. iyi akşamlar
- +1 yıl
Cedric i hep severim zaten :)
sevmemişsin.. sadece etkilenmişsin buradaki kişiden:) sevgi bu kadar basit değil.
66 Yorumla
Soran+1 yılama sanırım biraz fazla etkilendim
Soran+1 yılevet konuşmadım ama yazdığı yorumları tek tek takip ediyorum hastalığa bağladım ya :)
Soran+1 yılzaten ona ihanet etmiş olmamak için açılmadım kıza. devamını getirmeyi düşünmüyorum yani arada fotoğrafına bakarım yorumlarını takip ederim işte :) benden haberi bile olmayacak :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
33Cevap
+1 yıletkilenmişsin sadece... ancak bişiler paylassaydın... kalbine o zaman girerdi...
istersen acıl zaten sevgilin var. bişi kaybetmezsin... ancak kendinden bişiler eksilecek bunu unutma... ve tam tersini düşün sevgilin boyle bişi yapsa nasıl hissederdin ?
ona gore davran.. kabullenemiyorsa yapma!22 Yorumla
Soran+1 yılaçılmıycam zaten yoksa kendime de ihanet etmiş olurum
- +1 yıl
aynen oyle vicdan azabı cekmektense içindeki o kıpırtıyı öldür...
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil ya kiz arkadasim var seviyorum diyosun ama oteki kizin da reddetmesinden korkuyorum diyosun. Bu yaptigin durustce degil. Belki sevgilin seninle ilgili hayaller kuruyor sen o kizi dusunurken. Ve belli ki sevgiline olan sevgin yeterli degil. O kizla olmasa bile baska kizlardan da etkilenirsin..bence sevgilini sevmiyorsun sen.
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır sevgilime tapıyorum ama bilmiyorum işte çok etkilendim
+1 yılbir kadının nesi var iki kadının yandım keten helva
biz bir tanesini anlayamıyoruz 2 tanesini düsünmek bile basımı agrıtmaya yetti. :-)21 Yorumla
Soran+1 yıl:)
onun yorumlarını fotoğraflarını takip ediyorsun... şuan bu siteye bu soruyu yazdığına göre olay ciddi bi boyutta demektir.Kız arkadaşının bu hesabını ele geçirip yazdığın bu soruyu gördüğünde yüzündeki öbek öbek s.çmış ifadeyi görmek isterdim...bi kalbe iki kız sığmaz zaten bu sitedeki kızı sevmemişsin sadece hayalindeki kıza yakın bulmuşsun belki,etkilenmişsin.Ama bu gidişle diğer kıza yazık edeceksin bu sitedeki kızın sende haberi olmayacak ama sen sürekli ondan haberdar olacaksın. Bu ihanet değil de nedir?Acilen bu siteden ayrıl derim o kızı seviyorsan...
27 Yorumla
Soran+1 yılben zaten kararımı verdim bu konu hakkında
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılniye :)
Soran+1 yılpeki.
Burda ki belki gelip geçicidir.. Sen kız arkadaşını seviyorsan onu kaybetme :) Sanal ortama zaten güvenilniyor biliyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın. zaten açılma niyetim yok :)
bu sitedeki vatandaş bir sanrı sadece.. bir insan görülmeden duyulmadan sevilemez.. akıllı olun azcık..
11 Yorumla
Soran+1 yılbirşey demedik ya idama götüreceksiniz nerdeyse :) sadece çok hoşlandm dedim kızdan açılmayı zaten düşünmüyorum.hemen akılsızlığa dayadın işi :)
Belli ki sevgilindeki bazi eksikleri doldurabilmis biri o kiz.
23 Yorumla
Soran+1 yılbelki de uzakta olduğundandır :(
Soran+1 yıldaha bilmiyorum ki nerede yaşadığını
+1 yılBir kızda görmek istedigin yanları falan o kızın yorumlarında, düşüncelerinde bulmuşsundur etkilenmişsindir. Ama konuşursan eğer kendini kaptırabilirsin bence uzak durmak en hayırlısı. Ayrıca bende bir kaç kişinin yorumlarını beğenip arkadaş listemde olmayan o kişilerin yorumlarını okuyorum. Yalnız değilsin, en azından yorum okumak konusunda. :)
00 Yorumla
+1 yılSığar ama iki sevgide sığ olur... Yani uzun lafın kısası ikisini de adam gibi sevmiyorsun...
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle değil
- +1 yıl
sen öyle san...
+1 yılYa sanaldaki ya reeldeki. Olmaz böyle. Kalbe 2 kadın sığmaz, ya bi kalp daha taktır ya da bırak
11 Yorumla
Soran+1 yılreeldeki
+1 yılabayı yakmak değil de beğenme olmuş seninkisi güzelliğini ve kişiliğini beğenmişsin . bence siteden bi kız içn sevdiceğini bırakma . ve şu sitedeki kızlada ilgilenmeyi bırak ki hislerini doğru yöne çevirebilesin . kız arkadaşın için üzüldüm açıkcası . ama göz görmeyince gönül katlanır diye de bi durum var . gerçek hayatına geri dön :) mutluluklar sizede ..
00 Yorumla
+1 yılSen asiksin arkidessssssss deermisim etkilenmissin sadeceeee :) he bide merak ettim kimmis acep
18 Yorumla
Soran+1 yıl:) söylemeeem :)
- +1 yıl
Ben kimseye demem vallah -.- :)
Soran+1 yılbana ne bana ne :)
- +1 yıl
Aman iyi soyleme asik komunist hihh :D
Soran+1 yıl:D 1 kişiye söyledim sadece
- +1 yıl
Ayy bak simdi bunuda merak ettim kime soyledin bari onu de :)
Soran+1 yılhı-ı o da olmaz 8)
- +1 yıl
Tm :(
+1 yılingiliz bilim adamları bi erkeğin iki kadını sevebileceğini kanıtlamışlar rahat ol ;)
13 Yorumla
Soran+1 yıl:) ikisine birden kavuşabileceğini kanıtlayan yok mu ?
- +1 yıl
iki eşli insanlar var panpa ;)
Soran+1 yılyok ya bana göre değil o işler
reeldeki ilişkinde bir eksiklik olduğunu düşündürdü bana bu durum ,bir eksiklik var ki,kalbin bu tür boşluklara düşebiliyor.sen bence ilişkini bir gözden geçir,kendine de karşındakine de yazık etme...
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında var bir eksiklik çok uzaktayız birbirimize
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadasim hemen sunu yapiyorsun sag alt koşe link
117 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Cevap sahibi+1 yılnasil sevgi bu? kendini sevgilinin yerine koy
Soran+1 yıltamam ama zaten kıza açılmayı düşünmüyorum ki bu durumda ne sorun olabilir?
Cevap sahibi+1 yılKendimi bir an sevgilinin yerine koydum etkilendim demen bile ona olan sevginin saglam olmagini gosteriyor.
Soran+1 yılya sevgim yeterince sağlam olmasaydı o kızla da konuşurdum inan.
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra nasil olacak? Kendine hakim olabilecek misin?
Soran+1 yılolurum ya geçmişten alışkınım sevip açılmamaya
Cevap sahibi+1 yılsevgilini gercekten seviyor musun?
Soran+1 yılelbette
Soran+1 yılbu arada sen kimsin çok merak ettim
Cevap sahibi+1 yılBak.
Soran+1 yıltamam gizliye ne gerek vardı
Cevap sahibi+1 yılçünkü
Soran+1 yılallahım ya :) napmaya çalıştığını bi anlasam :)
Cevap sahibi+1 yılbirsey yapmaya çalışmıyorum :)
Soran+1 yıl:) iyi geceler o zaman
Cevap sahibi+1 yılsana da :)
+1 yılSevgilinle devam et.. Sadece burda beğendiğin ve zaten aranın çok sıcak olmadığı biri için sevgilini kaybetmeye değer mi.?
Kendini kızdan uzak tut.. Mantıken yani..06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın. ya zaten öyle bi düşüncem yok
- +1 yıl
Çok merak etiim yoldaşımın aklına ? koyan kızı... Ama söylemeni istemiyorum da..
Soran+1 yılya unutmam lazım da işte... olmaz inat yapar ya öyle oluyor
- +1 yıl
Ya arkadaşım, sevgilini seviyorsun evlenmek istiyorsun değil mi? Peki burdaki o kıza yan gözle nasıl baktın a kardeş :) Ya sev ya terket :)) Bence (istemesem de) hesabını kapat.. Yasak her zaman çekicidir.. Ancak kaçarak kurtulabilirsin.. Ya da açılarak.. Açılacaksın ve kaçacaksın ama..
Soran+1 yılyok ben evlenicem o kızla zaten.burdaki kızı da er geç unuturum. merak etme kendime hakim olabilen birisiyim ;)
- +1 yıl
Sevindim o halde gitmemene ;) çok sevindim.
- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yıliki kalpli insanlar varsa olabilir .çok eşlilik geleneği.
bende diyorumki bir kalbe iki erkek sığarmı.neden sığmasınki.
iki erkek bir erkek etmiyorsa üç erkek bile sığar12 Yorumla- +1 yıl
canımsın
- +1 yıl
teşekkür baythomasanderson ne kadar ilginçki cevap verdiğim böyle ilgiçmi desem cinsmi desem imali cevaplarımda seni görüyoyom karşımda.mutlu oluyorum inansana yine teşekkür ediyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim de çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var fakat okulda bir çocuğu acaip derecede beğeniyorum o an aklım uçuyor böyle sevgilimi boşver havalarında takılıyorum falan. ama iki dakka sonra bir bakmışım beğendiğim küçük bir hoşlanma bundan kaynaklanıyor bu olabilir bunu takma düşünme öyle sevgilinle yaşadıklarını onu düşün.. haa ama cidden o kıza sarmışsan sevgilinle bir kopukluk olmalı bir şey olmalı bu kadar kolay değil bir kalbe anne dışında tek bir kadın sığar geçekten tam anlamıyla..
00 Yorumla3 tane rahat sığmmsı lazım en güzeli bir de olmuyor:)
12 Yorumla
Soran+1 yılvalla oluyordu şimdiye kadar ama :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsığabilir..o erkeğin kişiliğine bağlıdır..örnek olarak 1 kadına aşık olmuştur onu unutamıyordur..ama öbür kadını ise çok seviyordur..yani birinin dış görünüşüne birininde kişiliğine asık olmustur..zaten coğu erkekte böyledir..o yüzden erkekler aldalıyor deniliyor...
00 YorumlaBende bir şey böyle platonik aşklar olur ara sıra .Kendini fazla kaptırma kız arkadaşını düşün belki bu sitede hoşlandığını söylediğin kız senin kız arkadaşınsa o zaman açılmayı görürsün hadi kal sağlıcakla...
02 Yorumla
Soran+1 yılyok o dediğin imkansız
bi koltuğa iki karpuz sığmayacağına göre iki bi kalbe de iki kadın sığmaz yoldaş..birini seviyosan diğeri alışkanlıktır sadece
00 Yorumla
+1 yılSığmaz. Birini daha çok seviyorsundur,diğeri sadece hoşlanmaktır. İki kişiyi aynı anda sevmek imkansız gibi. Biri her zaman daha ağır basar çünkü.
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten birinden vazgeçmek zorundayım
Kız Erkek farketmez ihaneti düşünmek bile şerefsizliğin en adi halidir arkadaşım.
Yol yakınken vazgeç...!12 Yorumla
Soran+1 yılgizli yorum yapmak da pek şerefli bir iş olmasa gerek
arkadasım bı kalbe asla 2 kadın sıgmaz.. Yada bız kızlar ıcın dıyorum 2 erkekte sıgmaz. aşk tek kişikktir. ikii kişi aynı anda sevılmez
00 YorumlaBir kalbe iki kadın sığdırmak optimistin treklistine giren pesimistin dramı gibidir.. Unutmamalıdır ki yüksekten düşen derine düşer.
00 Yorumla2 kadın sevilebilir ama 2 sevgi farklı olur.Biri aşk olur diğeri sevgi,etkilenmek,arzulamak.Yaşayanlar vardır mutlaka ama senin durumun farklı tanımadan seviyorum demen erken bence.
00 Yorumlaaynı ipte iki cambaz oynamaz gibi geliyor ama bilemedim
10 Yorumla
+1 yılbir kalbe iki kadının aşkı sığmaz ama sevgisi sığabilir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. hiç konuşmadığın birine bu denli nasıl tutuldun ?
25 Yorumla
Soran+1 yılaslında fotoğrafını görünce hoşlanmıştım ama sonra yaptığı yorumları okudum gayet sakin iyi birisi olduğu belli. böyle işte
Soran+1 yılyok konuşursam kendimi kaptırırım diye korkuyorum böyle unuturum belki
Soran+1 yılevet
sığıyor kardeş. ama birini tercih etmen gerekiyor. genelde de tutku duyulan kişi seçilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu yorum doğru olmuş işte yani sığar ama tabi birini seçmeli
Burdaki kızı nerde gördün onu merak ettim ben. Resmi falan mı var profilinde.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet resmi var malesef
Sevmek değil hoşlanmaktır. Kalp iki kişiden birden hoşlanır ya da birini sever birinden hoşlanır ama ikisini birden sevemez
00 Yorumlasevgi değilki o etkilenmşsndr geçer yakında
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyle olur
o nsl oluyoo! aynisni kiz arkadasinin yaptigini düsünnnnnnn !
00 Yorumla
+1 yılBi kalbe iki erkeği sığdırmaktan daha kolay.. Şanslısın :)
00 Yorumlaben kalbime üç erkek sığdırdım iki kadın hayli hayli sığar
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Bir kalbe iki kadın sığar mı ? Siteden birine abayı yaktım diyorsan arkadaş hemde daha hiç konuşmadan bile merak etme 4 kişide sığar :)
00 YorumlaBiri eğlenmeliktir diğeri gerçek sevdiğindir sen onu kaybedince anlarsın ama hayat eğlenmelikle güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılyok kızlara eğlenmelik diye bakmam asla
zorlarsan 3 te sığar derler islamcılar malum imamm nikahı mevzzuu :))
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 oluyordu orda :)
benim bulacağım kız arkadaşım benim kalbime sığamaz ikinciyi nereye sığdırayım
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
bir acı yetmiyo mu 2.sini istiyosun ?
11 Yorumla
Soran+1 yılelimde olsa istemem...
+1 yılbelki de su an sana yazanlardan biridir mesela olabilirmi?ben degilimdir kesin))))
00 Yorumlayaş küçük ondan böyle oluyo her resmini gördüğüne aba yakılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılhe.
Allah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol :)
insan kalbi 4 odacıklıdır. 4 tane bile olabilir.
20 Yorumla
+1 yıliki kişi seven iki defa ölür dikkat et
11 Yorumla
Soran+1 yılbeni düşündüren ölmek değil de her gün her gün görmek. istemeden bir kafiye oldu bu arada :)
+1 yılOlur arada böyle şeyler. Geçicidir.
10 Yorumla
+1 yılkomünizmde buna yer var, takıl kafana göre
12 Yorumla
Soran+1 yılhe.
- +1 yıl
hiç te bile..
+1 yılKalbin tek kişilik bunu hiç bi zaman unutma ;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılkalbin baya genişmiş yazık sevgiline
05 Yorumla
Soran+1 yılkeşke bir duygu ölçer olsaydı o zaman ona olan sevgimin ölçüsünü yazabilirdim buraya...
- +1 yıl
sanal olana mı:D
Soran+1 yılallahımm :) hayııır reel olana
- +1 yıl
konuşma leynnn reelde var sanalda ne bok arıyon :D:D 2 gün sonra yazarsın ayrıldık ne yapcammm
Soran+1 yıl:) bahse girelim mi? 2 yıllık ilişki öyle kolay biter mi sence?o değil de son cümleni uzman doktor havasıyla yazmışsın :)
Benim sığıyor. Biri validem diğeriyse o ...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkalbin büyüklüğüne bağlı
11 Yorumla
Soran+1 yılbüyük çok büyük
Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. Sırf güzel diye ikinci birine bakıyorsun ,ayıp
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır halihazırdaki kız arkadaşım daha güzel ama bilmiyorum zaten unutmaya çalışıyorum burdakini
+1 yılYeterince sevgi varsa evet sığa bilir
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgi var ama devamlılığı olacak bir iş değil yani
bir bıçakla aynı anda meyva kesebılınmı ?
02 Yorumla
Soran+1 yılüst üste koyarsın meyveleri?
+1 yılsanal aşk vs reel aşk tercihin reel olmalı derim
00 Yorumla
+1 yılbu kadar basit sevebileceğini sanmıyorum.
00 Yorumlayani sanal için gerçek aşkından vazgeçcen öylemi
01 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle birşey yapmam
bnce takip etme onu yazık kız arkdsna...
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt