Abi beğenmezsen herkeste bir kusur bulursan herkese iğrenerek bakarsan tabi bulamazsın.
Anlamıyom dünyanın en güzel kadınını mı en yakışıklı erkeğini mi arıyon.
Abi beğenmezsen herkeste bir kusur bulursan herkese iğrenerek bakarsan tabi bulamazsın.
Anlamıyom dünyanın en güzel kadınını mı en yakışıklı erkeğini mi arıyon.
Cevap
8Cevap
Düşünce tarzın güzel olsa da gidişat değişmeyecek.
:) :) haklısın
Tamam 🥰🥰😍😍🥰❤️❤️
Yüzü gözü kadar beyninin kıvrımlarında dolaşan düşüncelerin de güzel olması gerekiyor.
Aslında kadınlar çok yapıyorlar maalesef cinsiyetçilik yapmıyorum ama ben en çok sizde gördüm ortalama bir kız bile Brad Pitt istiyor
Erkekler de aynı şekilde yapıyo. Kezban çirkin diyorsunuz.
Erkekler de zorbalık yapıyor ki? Aynı.. Şişko diyolar tipe bak diyolar mesela.
ortalama birisi de ortalama birisini istemiyor. Ne sanıyorlar kendilerini bilmiyorum.
:) haklısın ne diyeyimki. Ortalama demek çirkin demek değil ama bak. Sen ortalamasın öyle hissettim
Ay of kim çok iyi?
Bu çekici olmana engel değil
Hayır kızlar öyle şu an hepsi çok yakışıklı zengin erkek arıyor zengin erkeklerde 5-10 kişiyle takiliyor sonra da erkekler şöyle böyle diyorsunuz
Yav he he
Kızları beğenmiyonuz çirkin Kezban diyonuz napsınlar?
Öyle bir şey yok herkes dengiyle olmalı ve kızlar çirkin olsa bile yazan abazalar yüzünden egoist oluyor
Öyle bişey VAR. Türk kızlarını beğenmiyor erkekler.
Evet egoist oldukları doğru.
Valla bilmem benim beğendiklerim beni beğenmiyor beni beğenenleride ben beğenmiyorum
Meraba konu ile alakası yok size bişey sorabilir miyim çok önemli gerçekten
Herkesin beğenisi farklı kardeşim.
Kara gözlü çok güzel adamlar var.
Ama ben mavi göz seviyorum.
Mavi gözlü birini istiyorum.
Kesinlikle katılıyorum 💯
hay azın bal yesin
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anlıyorum seni neler düşündüğünü. Gerçekten bazen insanlar çok seçici davranabiliyor ve bu da onları yalnızlığa itebiliyor. Ama bazen de doğru kişiyi bulmak için biraz daha sabırlı olmak gerekiyor 🌟 Herkesin kriterleri ve beklentileri var tabii, ama belki de biraz daha açık fikirli olsak, farklı insanları tanıdıkça ruh eşimizi daha kolay buluruz. Herkesin bir kusur bulmak yerine biraz daha pozitif düşünmek de aşkın büyüsünü yaşamak için harika bir başlangıç olabilir. Belki de senin aşk yolculuğun tam da böyle sıcak bir şekilde başlar, ne dersin? 😘💕