Tekrardan düzenliyeyim djdjdjdjd şimdi sen seven birisini istiyorsun anladığım kadarıyla ama çoğunlukla benim tanıdığım kadarıyla çoğu erkek onu gerçekten seven kızı sevmiyor seviyorsa soğuyor ama sevgi hiç bir zaman karşılıklı olmuyor
Yani o bence ergenlik ya da birbirine uyumlu olmayan insanlar da öyle. Gayet de karşılıklı sevgi olabilir sadece anlayış gösterebilmek fedakarlık yapabilmek lazım yeri geldiğinde. İllaki bir tarafın sevgisi fazla olur ama sevgisi fazla olan taraf da sevildiğini hissediyorsa sorun yaşanmaz bence. Ben de de tam tersi oldu hep ne kadar çok sevdiysem o kadar az karşılık gördüm o yüzden seven düşünen dedim:) bu arada düzenlidiğin için sağol fkdkfkslfod
Erkekler Ne Diyor
aşık olduğum kadın.
Ben renkli enerjik karakterleri daha çok seviyorum sanırım.
Onu bildiğim için seçeneklerde yok onu kızlarda istiyor enerjik daha iyi her zaman öyle olan kişi herkesten bir adım öndedir 😄
Aynen öyle katılıyorum :D
yüz vermeyen niye ilgi çeksin aw, kafayı yemissiniz
Bazıları bu tarz kızları gizemli bulup peşlerinden koşuyorlar yani ilgilerini çekiyor bu durum bu yüzden
yok yüz verince de salıyorlar. elde etme arzusu o
Yani sevgilerinden değil anladım
yanii
Beni düşündüğünü gösteren kız:)
Yani seven biri o zamanda çoğu erkekte istemiyor soğuyorlar mı öyle olunca bilmiyorum ama hep sonu hüsran bitiyor ya 😕
Yani tam anlayamadım:) çoğu erkek mi istemiyor? Kızlar mı soğuyor? Karıştı:)
Tekrardan düzenliyeyim djdjdjdjd şimdi sen seven birisini istiyorsun anladığım kadarıyla ama çoğunlukla benim tanıdığım kadarıyla çoğu erkek onu gerçekten seven kızı sevmiyor seviyorsa soğuyor ama sevgi hiç bir zaman karşılıklı olmuyor
Yani o bence ergenlik ya da birbirine uyumlu olmayan insanlar da öyle. Gayet de karşılıklı sevgi olabilir sadece anlayış gösterebilmek fedakarlık yapabilmek lazım yeri geldiğinde. İllaki bir tarafın sevgisi fazla olur ama sevgisi fazla olan taraf da sevildiğini hissediyorsa sorun yaşanmaz bence. Ben de de tam tersi oldu hep ne kadar çok sevdiysem o kadar az karşılık gördüm o yüzden seven düşünen dedim:) bu arada düzenlidiğin için sağol fkdkfkslfod
Djdjdjdjdjdj aynı şekilde bende karşılıklı seveni daha görmedim
Sizin tecrübeniz benden fazla yaşınız doğruysa fkdkdkskdlso
Önümde örneği abimler var dayımın kızları var o yüzden ben gmrdüm:) kafa yapısı çok önemli iki insan da biraz bilinçli, kültürlüyse olabiliyor:)
21 yaşım benim gerçek yaşım. 38 olsaydı erkeklerle isim olmazdı bence 😅
Hahahaha neden?
O yaşa kadar evlenmemissem dahada istemezdim çünkü djdjdjdjjdj
Fkdkfkdkfk hayat bu bilemezsin
O zaman benim tecrübem fazla sus bakim fkskdkskfldofodp
Bakire yuz veren
Yuz vermeyenin pesinden neden kosulsun salk bu mu erkekler
Gormuslugum var
Salk onlar
Cilve olacak bir hatında
Cilveli aşık olduğum kadın
yüz vermeyen kızı anca annesi sever :D
Yüz vermeyen kızı Allahtan başka kimse sevmez.
Yuz vermeyen kizin erkekten farki yok
Zeki ve özgün olan...
Cilveli ama darlamayan
Cilveli
Hayirr
cilveli.
İkiside ayrı güzel
İçinden geleni yapan