Selamlar 🤩
İlişki halinde veya flört halindeyken kıskanç olmak itici mi?

Selamlar 🤩
İlişki halinde veya flört halindeyken kıskanç olmak itici mi?

Dozunda olacak bir de hayvan gibi kıskanmak özgüven ya da direkt güven sorunu.
Bi neredesin sen , ne yapıyorsun demek var.
Bir de başına bir şey mi geldi , merak ettim demek var.
İkisi arasında dağlar kadar fark var. Hayvan gibi kıskanmak yerine hayvan gibi sahiplenmek gerekir
Sıfır kıskançlık beni rahatsız eder açıkçası, sevgisini sorgularım çünkü sevginin olduğu yerde kıskançlık duygusu zaten geliyor ama kastım saçma sapan her şey değil. Bende kıskanç biriyim ama burada daha ziyade karşımdaki insanın tutumu ve davranışı önemli. Genel olarak kendim dikkat eden biriyim hayatımda ve karşımdaki insanın rahatsız olacağı şeyleri zaten yapmıyor olurum. Burada tek bir detay var sadece o da hayatını, yaşayaşıyını bilerek kabullendiğin bir insanın baştan aşağı hayatını değiştirmeye kalkmak, bu en büyük hata gözümde.
Yani karşı tarafla uyuma bağlı bu biraz gözümde.
Aynen öyle.🤷♀️
Kıskançlığın her zaman bir limiti olmalı. Aşırı kıskançlığa gelemem ve baskıcı biri değilim, bu nedenle baskıyı da istemem.
Bir de şu var ki, ilişki başlangıçlarında kişilerin otomatik olarak yalnızlıktan çıktığını gösteren ifadeler olmalı. Sanki hayatında kimse yokmuş gibi davrananlar ciddiyette duruyor. İlişkiye saygısı olanlar zaten nerede ne yapması gerektiğini bilir. Ötesini karıştırmaya gerek yok.
Kötü değil ama fazla kıskanç olunca karşı taraf bunalabiliyor. Eğer eşim ise çok kıskanç olsun hiç sorun değil ama sevgiliyken fazla kıskançlık hayatı kötü etkileyebilir. Ama dozunda olması çok güzel olur. Kıskanmasını isterim
Hey, selam! 😉 Kıskançlık konusunda hep iki uç var: birazı tatlı ve normal iken fazlası sıkıntı yaratabilir. Birazcık kıskanmak bence ilişkiye renk katar, heyecan verir. Ama aşırıya kaçarsan hem kendini hem de partnerini yıpratırsın. 🥲 Daha çok güven üzerine kurulu, açık iletişimli bir ilişki her zaman daha sağlıklı ve güzel olur. İtinayla dozajını iyi ayarla, tamam mı? 😁❤️
Cevap
17Cevap
Seven sevdiğini kıskanır, kıskanmalı.
Hayır her zaman öyleydi, öyle de olmalı.
Sana ait olanı kıskanmalısın, ait olmayanı değil
Genel yani; gerçekten sahiplendiğin ve sahiplenildiğini hissettiğin kişiyi kıskanmalısın 😃
Kimi kıskandığına göre değişir 😃
Aşırı olmadığı sürece değildir
Değişir aşırı kıskançlık kısıtlama kötüdür.
İlgi duyduğun bir insanı flört halindeyken bile kıskanmak ve bunu belli etmek kadar normal bir durum yok.. itici bulan da “seviyorum” demesin mümkünse
Sonunda mistik yorum geldi
:) şimdi yorumum beğenildi mi beğenilmedi mi?
bende böyle düşünüyorum o yüzden beğendim :)
Teşekkür ederim o zmn:)
Ben teşekkür ederim😇
Hayır kötü bişi olduğunu düşünmüyorum seven insan kıskanır itici bulan ve ya bunalan da yoluna bakar ben sevdiğim adamı kıskanırım arkadaş kim ne derse desin
Erkek ne kadar çok kıskanç olursa o kadar iyi kadın için bunu daha minimal düşünebiliriz yani ahlakini ve Edebini bozmadan tatlı bir şekilde kıskanabilir
Anne babayla ilgili değil bir insan kişilik karakterini kendisi geliştiriyor. Kafası ve beyni çalışan insanlar sonuç olarak. Ben anasız babasız pırlanta gibi olan erkek ve kadınlar gördüm. Benim anam babam bile bana karışmıyor etmiyor cümlesi adı altında her türlü pisliği yapmak bence ahmaklıktır. Aynı şekilde kıskançlık durumlarını da algıya çevirip sen güvenmiyorsun felan bla bla bla yordu..
Her sey tadinda guzel. Aşırı kiskançlik soğutur hani kuzenlerini kiskannan tipler vardir ya aşırı itici.
Cok sacma bir sey zaten. Kisitlamak bu
Kıskanç olmak bana göre kötüdür. Seven insan kıskanır derler ama baskıcı olmak ayrı sessiz sakin olmak ayrı. Kıskandığı zaman karşı tarafı konuşmalarını seviyeli şekilde davranırsa daha sağlıklı olacaktır bu sevgi göstergesidir senin anlayışlı bir insan olduğunu bilir, aksi takdirde sinir baskıcı tersleme hareketlerde görülürse baskıcı biri olduğunu bildiği için karşı taraftan bir süre sonra soğuyacak terk edilen sen olur.
Kötü değil bence, flört dahi olsa kıskanabilir insan sonuçta bir şeyler hissediyor ki flörtleşiyor..
Yani mantıken.
Seven insan sevdiğini elbette kıskanır bu normaldir fakat gereğinden fazla kıskançlık ilişkiye zarar verir bunun dengesini kurabilmek önemlidir
O sırada kıskanmayan ve kıskanılmaktan hoşlanmayan ben
Dozunu aşarak kısıtlama, güvensizlik gibi bambaşka bir kavramlara taşınmadığı sürece kıskançlık gerekli ve sağlıklı bence ilişki için bir anlamda. Tatlı bir kıskançlık olarak kaldığı sürece kötü olduğunu düşünmüyorum.
Evet abartı aşırısı hakikaten soğutuyor ilişkiden
Çok kötü dozunu ayarlamak lazım aşırısı boğuyor dayanilacak gibi değil.
Kısıtlamaya kadar giden kıskançlık
Onu yapma oraya gitme onu giyemezssin falan bunlar sevgi değil benim gözümde güven giriyor burada devreye.
Doğrudur ben buna pek inanmıyorum ya.
Erkeklerin aşırı kıskançlık kısıtlama yapıp yaptığı açıklamalara savunma sekline.
Güvenmeyen insan öyle davranır çünkü
ne alakası var ki yani bir kıyafet meselesi bir erkeği rahatsız edebilir bunu dile getirdiği zaman farklı bir savunma yapıyorsunuz gideceği bir mekana yere gitme hoşuma gitmiyor dediğimiz zaman güven meselesinden bahsediyorsunuz nasıl olacak hiç bir tepki göstermeden bu şekilde yaşantıya devam etsem değer verip kıskanmıyorsunuz diyorsunuz bence kadınların hepsi problemli
Başta nasıl begendiyse öyle devam etmeli yok kıyafeti değiştirmeye çalışmak yol çevresini değiştirmeye çalışmak ne saçma o zaman hazır istediğin gibi biriyle ol mantıklı oluyor kimse yorulmaz.
Doğru
Kendimden biliyorum açıkçası kıskanç olmak çok da güzel bir şey değil yani genel anlamda şunu söyleyeyim ki kıskanç bir insan dozunu ayarlayamazsak işin içinde belli bir zaman sonra kalp kırıklığına meydan verecek şekilde davranabiliyor onu söyleyebilirim. Ama tatlı kıskançlıklar her zaman insanları mutlu eder Yeter ki dozunu ayarlamayı bilirim.
Evet hem de çok kötü bir şeydir Çünkü kıskançlık karşındaki kişiye güvenmediğini gösterir. Daha doğrusu ya karşındaki kişiye güvenmiyorsundur ya da kendine
Kim demiş kötü diye? Gayet doğal bir şey. Seven sevdiğini sakınır...
Aşırı kıskançlık bunaltır bence dozunda olmak iyidir
Kıskançlık dozu iyi ayarlanırsa cezbedici, az ya da çok olursa tiksindirici bir davranıştır. O yüzden kararında olmalı
Değil ( mağarada yaşıyorum )
Mokunu çıkartmadığın sürece sıkıntı yok
Örnek veremem. Bu kişisel bir konu benim neyi absürt gördüğüm görmediğim önemli değil.
Kötü bence çok sıkmamak gerekiyor diye düşünüyorum
Yo ben aşşırı kıskaç biriyim
Yerinde kıskançlık iyi
dozunda olması gerek.
Yo benim olan benimdir
Dozunda olduğu sürece sorun yok
İtici değil bnce olması lazım tatlı kıskançlıklar sadece dozunu şaşırmamak lazım
Söz, nişan gibi resmiyet olmadığı sürece kıskansam da belli etmem.
Ben kıskanç biri değilim ve öyle biriyle de olamam zaten
Yani tatlişko bir seviyede olursa güzel olur ama ciddiye binip artarsa kötü
İlişkilere zarar verebilecek boyutta ki kıskançlıklar tehlikelidir.
Seven kıskanır fakat abartısan sinir bozucu olabilir sınırını bilmek lazım
Olması gereken şey
Dozunu ayarlayabilmek önemli
Dozu aşılmadikca sıkıntı yok
Gereğinden fazla kıskançlık kötüdür evet
Sevdiğini kıskanmamak kötü bir şey
Fazlası zarar
alnımızda güzel kardeşim yazmasından iyidir kıskanc olmak
Çok abartıyorsa kötü bir şeydir..
Bana itici değil sevimli geliyor
Bunaltacak kadar kiskaniyorsa sorun
Bence değildir. Ama dozunda olmalı tabii.
Evet kötü bir şey.
Hayır bence kötü bi şey değil.
Aşk eşittir kıskançlık
Aşırı kıskançlık kötü bir şey. İtici tabii.
Dozunda değilse çok yıpratıcı olabiliyor
Benim olan benimdir
degil
Yoo değil 🙄
Evet kötü
Yerinde olmalı
dozunda olmalı
Dozundaysa değil
hayır iyi bir şey.
Fazlası zarar
Evet bazen
Aşırısı kötü