Sevgilinizin, sizin için " doğru " insan olduğunu nasıl anlarsınız?

Sevgilinizin, sizin için " doğru " insan olduğunu nasıl anlarsınız?
Benim için, sevgilimin doğru insan olduğunu hissettiğimde, onunla olan ilişkide huzur bulduğum ve kendimi olduğum gibi gördüğüm zaman fark ederim. Birbirimizi destekleyici davrandığım buna göre hareket ettiğim zaman, birlikte güçlü bir bağ kurduğum ve açık olduğumuz zaman, doğru insan olduğunu hissederim. Herşeyden önce aynı dili aynı düşünceyi okumak benim için çok önemlidir.
Bütün kriterleri bir kenara bıraktım. Tek bir olay var o varsa doğru insan olduğuna kesinlikle ianırım. Benimle konuşurken mantığını bırakıp güvenle. Ne konuda olursa olsun konuşurken akıyorsa o kişi brnim için kesinlikle doğru kişidir. Beyni sîkecez. Beyin yok, mantık yok. Beyin varsa muhabbet sıkıcıdır. Öncr o beynin evet dediğine hayır, hayır dediğine evet diyecez. Ben bunu öğrendim ve hayatımın kalitesi arttı. Düşünceni takip et, farket ve ne diyorsa tersini yap. Beyne karşı ol yani
Zamanla anlarım. Eğer kendimi onun yanında iyi hissediyorsam doğru insandır
Ne demkk
Bensiz tatile gidince yanlış insan olduğunu anladım 😫
Cevap
11Cevap
çok sevmek aşık olmak dudağına yapışırcasına öpmek sarılmak başka sevişmekde ve aşkda sınır tanımamak bağlanmak birbirlerine uzun bakışlarının olması bazen konuşarak değil bakışarak ve tebessüm ederek asla ayrılmamak yalnız bırakmamak
karşıdaki kişi erkek olduğu için mecburen ilk bakıcağım şey beni vücudum için isteyip istemediği eğer tek istediği şey vücudumsa yanımda yeri yoktur escordlar başka tarafta
Aşık olduğunu belli edecek her hareketiyle ve hatta bunları bakışlarına da yansıtması ile anlayabilirim
Yanında iyi hissediyorsam, beni olduğum gibi seviyorsa, kötü durumlarda da yanımda olup destek oluyorsa
Bir sevgilim yok ama sevdiğim bir kişi var onun benim için doğru bir kişi olduğunu düşünüyorum
Bir senkron oluyor çok farklı bir enerji mesela. Eğer o varsa doğrudur
Gelecek planlarnda bana da yer veriyorsa
Mesguliyetlerinden önce geliyorsam
Parande atıp amuda kalkar seni seviyorum derse ikna olurum anında
Karakter olarak ortak payda da buluşabiliyor olmak aslında yeterli
Yanında kendim olabiliyor, huzurlu ve güvende hissediyorsam doğru kişidir benim için...
Seni ağlatmıyorsa girdaba sokmuyorsa doğru insandır..
Hanımefendiler beni sevmezler ve beğenmezler ben de herkese hayatındaki doğru kişiyle mutluluklar dilerim.
Karşı cins olarak sadece benimle konuşuyorsa ve bana karşı feminen biriyse. %00.01 ihtimal
Geceleri onu düşünmekten gözüme uyku girmediğinde ya da telefon görüşmemizi sonlandırdıktan hemen sonra içime hüzün çöktüğünde.
Onu özlüyorsam.. arzuluyorsam tamamdır
Evlenip 50 yıl yaşayarak 😂
Anlayamadığım için yalnız kalıyorum hep 😂
doğru insan olduğunda
Hissederim ben ya
Anlayamazsın ki aşık olunca kör olursun.
Yanında huzur buluyorsam, mantıklı ise
Kriterlerime uyuyorsa.
Yan yana vakit geçirdikçe
Yanliş
Flört döneminde herkes polyanacılık oynar. Sevgili olup sık sık vakit geçirince belirli bir süreden sonra maske düşüyor. Birinin doğru insan olduğunu anlamak için onunla zaman geçirmek gerekiyor
Bi tartişma ve kavga yarat
Sana davranişlarina dikkat et
Konuşmasina falan
Kötü zamanlarinda sana ilgi ve destek gösteriyormu falan
Bak iştee👏 evet haklısın.10 gün flört dönenim oldu 10 günde 10 yıllık kocam gibi davranmaya başladı. Profil fotoma kadar karışıp değistirme diyecek, soruma gelen erkeklere küfür edecek kadar takıntılıydı. Bu yüzden kavga ediyorduk davranışlarına dikkat et yazmişsın çok haklısın kızım kendine gel bu beladan kurtul dedim kendime. Konuşması tavrı kendini ele verir
Davranişa yansimayan hiçbişeyin anlami yok
Zamanla
Zamanla anlarım
gelecek görürsem
Anlayamazsiniz?
Zamanla
Anlamıyorum ben
Anlayamazsın
Çünkü bence öyle
Beli dil aşkom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?