Aşk İlişkileri Mesaj atmasını beklediğiniz biri var mı 🥲🍓? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 79 Yapay Zekaya Sor 🐰🥕 Güncellemeler1 yıl İlla aşk anlamında değil ama🙂🤭 Mesaj atmasını beklediğiniz biri var mı 🥲🍓? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır yok istediğime atarım zaten. 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 1 yıl Beklesem kesin atmazlar, o yüzden beklemiyorum sjsj 😅😅 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ehehehe😁 Yorumla Need4Read 1 yıl Sevdin dmi cevabımı hınzır 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Severis djfjjd Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Senin beklediğin kişinin geldiğini düşünüyorum bebişim sjsjsjsj 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yia😂 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Valla bilemiyorum ama son zamanlarda yine içime kapandığımı fark ettim 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bizde farkettik😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Haksız da değilim hani 😂 Yorumla Soran 1 yıl Haklısındır hani😂 Yorumla Semih6934 1 yıl 😂😂 Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yok aman uğraşamam kimseyle tahammül 0 0 0 0 0 nsnsndms 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Hissediyorum en yakın zamanda birine aşık olucaksın djfjd Yorumla _Justimagineit_x 1 yıl Zaten ilişkim var da daraldım aman aşırı kıskanç boğuluyorum bana göre değilmiş bu isler Yorumla Soran 1 yıl Ne senin ne ara ilişkin oldu😂 Yorumla _Justimagineit_x 1 yıl Biraz zamandır var zatiii 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ksden değil umarım 😂 Yorumla _Justimagineit_x 1 yıl Ay yok Allah korusun işim olmaz kskskss Yorumla Soran 1 yıl Olursa da olur tabi jdjfjd Yorumla _Justimagineit_x 1 yıl Yok yok ben almayayım alana da mani olmayayım 🤣🤣 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Mesaj kutum kapalı zaten kimse yazamaz.. ama yazmak isteyen de illaki bir yolunu bulur 2 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Uyudu kociş sabaha artık 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahahah Yorumla
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kimseden bir şey beklemiyorum 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Amin djfjd Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Çok soğuksun bn mi öyle anladım Yorumla MrKuzey 1 yıl Sana öyle gelmiş Yorumla
Cąlvines Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 93% 1 yıl Yanii insan gibi yazana düzgünce cevap veriyorum. Bir beklentim yok 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Telefon bekliyorum şurayı satmam lazım artık. 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Konuşmadığım iki arkadaşım var. Mesaj atıp özür dileseler sevinirdim 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Hem var hem yok.. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hmm😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl var, vardiii amaa ben attimm ama megerseee evlenecekmisssss :( 3 1 Yorumla Jn_kaan 1 yıl Sen benden şansız çıkmış sin Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Evet arkadaşımdan haber bekliyorum şu an 1 0 Yorumla
1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl yok be buradaki insanlar bir garip konuşmaya çalışıyorlar sonra kaçıyorlar 0 0 Yorumla
aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yok çünkü yanima gelecek 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Geleceği varsa göreceği de vardır kdjgkf Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Istediğime anında yazarım ben kimseyi bekleyemem 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Diyosun djjd Yorumla isabella181919 1 yıl Ahsh dedim bile Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Var diyim de ortalık şenlensin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Şenlendi djfjd Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Beklemiyorum zaten iletişim halindeyiz 😜😂 1 27 Yorumla Soran 1 yıl Acaba kim sjjdjd Yorumla яüүαмsı 1 yıl Acabaaaa kimm jsjsjsj Yorumla Soran 1 yıl Hissiz72 mi sjjdjd Yorumla яüүαмsı 1 yıl O kankim jajjs kadınn hahaha Yorumla Soran 1 yıl Hömm kdjfjdkf Yorumla яüүαмsı 1 yıl Yaa jejje az daha baksan bulursun belkimsii Yorumla яüүαмsı 1 yıl Oda arkadaşım jsjsj haha Yorumla Soran 1 yıl Ne oda arkadaşım derken djfjjdjf Yorumla яüүαмsı 1 yıl Jsjjs hıssız arkim dı yanı o kısıde arkim dı takip etmıyomue benı benden çıktım haha sayende Yorumla яüүαмsı 1 yıl Yok kız oo kişi de manasındw dedim ben 🥺🥺 yanı odaaa değil😂 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla яüүαмsı 1 yıl Takip listem de yokki 😂😂 o kısımdaann çık Yorumla яüүαмsı 1 yıl İsimleri siliyorum sımdı okuyup yalnıs anlıcaklar 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Değil mi peki 😂 Yorumla яüүαмsı 1 yıl Sen beklediğini söyle bende diyim 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Öldürsen demem ben😂 Yorumla яüүαмsı 1 yıl 😂😂 aşk olsundu niye Yorumla Soran 1 yıl Oda yanlış anlar o yüzden 😏😂 Yorumla Soran 1 yıl Sen söyle bakim kimmiş o oda arkadaşın😂 Yorumla яüүαмsı 1 yıl Silerim hemen 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Dedikoducular okuyo şimdi olmas😂 Yorumla яüүαмsı 1 yıl Kulağıma söyle meraktan catlasınlsr 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl 👂 söyledim sjjdjddj Yorumla яüүαмsı 1 yıl Jwjsusub uuu kesın bılgı mii Yorumla Soran 1 yıl Ebet sence nasıl olur mu bizden😂😂 Yorumla яüүαмsı 1 yıl Mükemmel olur 😂😂 yaş farkı var sanki hı Yorumla Soran 1 yıl Allah seni napmasin 😂 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 🤣 🤣 Beğenmemiş işte bırak çocuğun peşini 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Ney djfj Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 Beğenmemiş beğenmemiş Yorumla Soran 1 yıl Kim kimi beğenmemiş Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Mesaj atmasını beklediğimiz kişi 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Benim beklediğim kişi beğeniyo ama dermişim jdjfdjjf Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 Yani olabilir hani ben bekleyenler için genel konuştum Yorumla Soran 1 yıl He he çevir djfjjd Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 Benide beğenmedi beklediğim çocuk Yorumla
Ĥªmza Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Hayır mesaj kapalı zaten istesede yazamaz kimse gerek yok 😄😄 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Mekanıma geri dönmek için bir telefona ihtiyacım var, mesaj beklemiyorum. 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Var 🤣 2 15 Yorumla Soran 1 yıl Kiiim aşko kuşko mu sjfjjd Yorumla m ByBrawo 1 yıl Yok Adı lazım değil Semih 😂 Yorumla Soran 1 yıl Semi ile zaten 7/24 konuşuyon yether😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Olmaz konuşamıyom bu aralar kursa gidiyor kankam 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ozleyin biraz birbirinizi 😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Olmaz 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Olur olur😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Gülma zaten moralimin bozuka djfjdj Yorumla m ByBrawo 1 yıl Niye noldu 🤔 Yorumla Soran 1 yıl Her zamanki gibi işte 🥲 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Hmm Yorumla Semih6934 1 yıl Yeni geldum daa 🤣🤣 Yorumla m ByBrawo 1 yıl @Semih6934 hoş geldin kankam 😎😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Hoş buldum kankam 😎☺️ Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beni kim ninesin de ileti atsın 2 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hayır yok 2 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öyle bir beklentim yok kimseden 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Beklentim yok daa 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öteki taraftan bekliyorum 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimseden bişey beklemiyorum. 1 0 Yorumla
Cenksever Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Yanıma yatmasını beklediğim var 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yatsın yanıma sarılmasın dönsün uyusun. d Yorumla Cenksever 1 yıl Aynen zaten hava sıcak yatakta battal boy 220-180 Yorumla
Ulannnnnn0 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Kendi kendime mesaj atıyorum 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Çok havalı dkkfjdjf Yorumla Ulannnnnn0 1 yıl Bdkdnns Yorumla Ulannnnnn0 1 yıl Havalımıyım biz bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Evet sen havalısınız dkgjkfk Yorumla Ulannnnnn0 1 yıl Olabilir biz havalıyım dijfokl Yorumla Soran 1 yıl Havalısan kdjfd Yorumla Soran 1 yıl Huvalıyık jdgjjf Yorumla Ulannnnnn0 1 yıl Huivaliyik Yorumla Ulannnnnn0 1 yıl Huvi huviliyyuk Yorumla Soran 1 yıl Huawei 😂 Yorumla Ulannnnnn0 1 yıl 🤣🤣 Yorumla Ulannnnnn0 1 yıl Havai 😱 Yorumla Ulannnnnn0 1 yıl Takip edesim geldi ama tanımıyorum : D Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Varrr 1 5 Yorumla Freedown54 1 yıl Eeee devami Yorumla Soran 1 yıl Bu kadardı djfjd Yorumla Freedown54 1 yıl Olum kızı Arıcan sandim Yorumla Freedown54 1 yıl Bende niye böyle şeyler yapiyon.. Yorumla Freedown54 1 yıl Kızı Arıcan sandim Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Var galiba 1 14 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla ouzinyo 1 yıl Mesaj atmasını beklediğim biri var 😒 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım 🙄dkfkd Yorumla ouzinyo 1 yıl boş ver napacan kjfkjf Yorumla Soran 1 yıl Sen ne diyor jdjgjf Yorumla ouzinyo 1 yıl Sen kimden bekliyorsun beni boş ver dssd Yorumla Soran 1 yıl Orçodan kddkkd Yorumla ouzinyo 1 yıl O kim 🙄 Yorumla Soran 1 yıl Şef orço 🙄 Yorumla ouzinyo 1 yıl Hee yalandan ölcen dur lkdsklds Yorumla Soran 1 yıl Durmam djfjd Yorumla ouzinyo 1 yıl Tabii yalanı yaşıyorsun skjdjksd Yorumla Soran 1 yıl Ne yalanı djjfjd Yorumla ouzinyo 1 yıl Orço yalanı Yorumla
balıkakrepkadını Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Var. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben mi Yorumla balıkakrepkadını 1 yıl Aynen knk at da bitsin bu işkence Yorumla Soran 1 yıl Kapalı jdjgf Yorumla
kókúkkíz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl var sen sjsjd 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hömm kdjfjdkf Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Keşke olsa be 🥺 1 5 Yorumla SkrErd37 1 yıl Kategori aşk ilişkisi ama 🤭 fkfkdld Yorumla Soran 1 yıl Hiç bakmadım fkgjf Yorumla SkrErd37 1 yıl Simden gözü görmeyen tavşan 🐰🥕 fkdmdld Yorumla Soran 1 yıl Wuhuuu djjfjd Yorumla SkrErd37 1 yıl Ne oldu sapıtmış bugs bunny djdkdks Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Arkadaşlarimdan bekliyorum tabisi 0 6 Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Senden de bekliyorum simli 🙈 Yorumla Soran 1 yıl Bende senden dermişim 😂 Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Dermişim diyo bak bak Yorumla Soran 1 yıl Dedimm kdfjf Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl 🤣Günaydın bu arada Yorumla Soran 1 yıl Günaydın 🍓 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimseden bir beklentim yok artık 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hayır yalnizca o atsın : ) 1 0 Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. şu an yok 1 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır, yok. 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Hayır yok istediğime atarım zaten.
Beklesem kesin atmazlar, o yüzden beklemiyorum sjsj 😅😅
Ehehehe😁
Sevdin dmi cevabımı hınzır 🤣🤣
Severis djfjjd
Senin beklediğin kişinin geldiğini düşünüyorum bebişim sjsjsjsj
Yia😂
Valla bilemiyorum ama son zamanlarda yine içime kapandığımı fark ettim
Bizde farkettik😂
Haksız da değilim hani 😂
Haklısındır hani😂
😂😂
Yok aman uğraşamam kimseyle tahammül 0 0 0 0 0 nsnsndms
Hissediyorum en yakın zamanda birine aşık olucaksın djfjd
Zaten ilişkim var da daraldım aman aşırı kıskanç boğuluyorum bana göre değilmiş bu isler
Ne senin ne ara ilişkin oldu😂
Biraz zamandır var zatiii 🤣🤣
Ksden değil umarım 😂
Ay yok Allah korusun işim olmaz kskskss
Olursa da olur tabi jdjfjd
Yok yok ben almayayım alana da mani olmayayım 🤣🤣
Mesaj kutum kapalı zaten kimse yazamaz.. ama yazmak isteyen de illaki bir yolunu bulur
Uyudu kociş sabaha artık
Ahahah
Kimseden bir şey beklemiyorum
Amin djfjd
Çok soğuksun bn mi öyle anladım
Sana öyle gelmiş
Hayır şu an yok
Yanii insan gibi yazana düzgünce cevap veriyorum. Bir beklentim yok
Telefon bekliyorum şurayı satmam lazım artık.
Konuşmadığım iki arkadaşım var. Mesaj atıp özür dileseler sevinirdim
Hem var hem yok..
Hmm😂
var, vardiii amaa ben attimm ama megerseee evlenecekmisssss :(
Sen benden şansız çıkmış sin
Evet arkadaşımdan haber bekliyorum şu an
hayır yok mesaj atmasını istediğim kişiler zaten atıyor :)
yok be buradaki insanlar bir garip konuşmaya çalışıyorlar sonra kaçıyorlar
Yok çünkü yanima gelecek
Geleceği varsa göreceği de vardır kdjgkf
Istediğime anında yazarım ben kimseyi bekleyemem
Diyosun djjd
Ahsh dedim bile
Var diyim de ortalık şenlensin
Şenlendi djfjd
Beklemiyorum zaten iletişim halindeyiz 😜😂
Acaba kim sjjdjd
Acabaaaa kimm jsjsjsj
Hissiz72 mi sjjdjd
O kankim jajjs kadınn hahaha
Hömm kdjfjdkf
Yaa jejje az daha baksan bulursun belkimsii
Oda arkadaşım jsjsj haha
Ne oda arkadaşım derken djfjjdjf
Jsjjs hıssız arkim dı yanı o kısıde arkim dı takip etmıyomue benı benden çıktım haha sayende
Yok kız oo kişi de manasındw dedim ben 🥺🥺 yanı odaaa değil😂
😂😂
Takip listem de yokki 😂😂 o kısımdaann çık
İsimleri siliyorum sımdı okuyup yalnıs anlıcaklar 😂😂
Değil mi peki 😂
Sen beklediğini söyle bende diyim 😂😂
Öldürsen demem ben😂
😂😂 aşk olsundu niye
Oda yanlış anlar o yüzden 😏😂
Sen söyle bakim kimmiş o oda arkadaşın😂
Silerim hemen 😂😂
Dedikoducular okuyo şimdi olmas😂
Kulağıma söyle meraktan catlasınlsr 😂😂
👂 söyledim sjjdjddj
Jwjsusub uuu kesın bılgı mii
Ebet sence nasıl olur mu bizden😂😂
Mükemmel olur 😂😂 yaş farkı var sanki hı
Allah seni napmasin 😂
🤣 🤣 Beğenmemiş işte bırak çocuğun peşini
Ney djfj
🤣 🤣 Beğenmemiş beğenmemiş
Kim kimi beğenmemiş
Mesaj atmasını beklediğimiz kişi 🤣
Benim beklediğim kişi beğeniyo ama dermişim jdjfdjjf
🤣 🤣 Yani olabilir hani ben bekleyenler için genel konuştum
He he çevir djfjjd
🤣 🤣 Benide beğenmedi beklediğim çocuk
Hayır mesaj kapalı zaten istesede yazamaz kimse gerek yok 😄😄
Mekanıma geri dönmek için bir telefona ihtiyacım var, mesaj beklemiyorum.
Var 🤣
Kiiim aşko kuşko mu sjfjjd
Yok Adı lazım değil Semih 😂
Semi ile zaten 7/24 konuşuyon yether😂
Olmaz konuşamıyom bu aralar kursa gidiyor kankam 🤣
Ozleyin biraz birbirinizi 😂
Olmaz 🤣
Olur olur😂
😂😂
Gülma zaten moralimin bozuka djfjdj
Niye noldu 🤔
Her zamanki gibi işte 🥲