Merhaba 1 aydır biriyle sevgiliyim ben 21 o 31 yaşında beni sevdiğini söylüyor yanımdayken hissediyorum ama uzaktayken bazen 2 gün sonra cevap veriyor mesajıma bazen 2 saat sonra kendisi diş hekimi yoğun olduğunu söyledi telefonla sıkıntısı var iletişime giremiyor arkadaşıda bunu söyledi biz arayınca bile dönüş yapmıyor dedi sana karşı tek böyle değil dedi ama bi kere 2 gün sonra cevap verdi diye sildim hayatımdan olduğum şehire her hafta sonu gelir. Geldi ben ona telefonda küs olduğummu söyledim açıklama yaptı barıştık bizde sadece hafta sonu görüşürüz onunla ama beni arkadaşıylada tanıştırdı çok ilgileniyor yanımdayken seviyor gibi ama kıskanmıyor beni daha ilişkimiz yeni diye mi bilmiyorum tabi ben ona dedim beni neden kıskanmıyor hayatıma karışmıyorsun diyorum seni sıkboğaz edip kaybetmek istemiyorum ve daha sonrasında ben söyledim diye arada bir kıskançlık yapıyor ben dün biyografine ben baş harfimi koy dedim yapmadı daha çok erken falan dedi. Dün bitirme noktasındaydım 2 kez bu kararı aldım izin vermiyor bitirmeme arıyor açıklama yapıyor falan filan sizce seviyormu?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence seni zaten çok sevmiyor ki 1 ay da ne kadar sevebilirsiniz birbirinizi? Öyle düşün
Ya orası öyle de zamanla mı yapar diyorsun
Benim yaşımdaki biri için öyle harf koymak falan değişik geliyor bende yapmazdım heralde, senin yaşındaykende normal olması gereken bir şey gibi geliyor onada hak veriyorum. Diyeceğim o ki bu harf mevzuna hiç takılma, zamanla ilişkiniz nasıl gidiyorsa ona göre bir yol çizersiniz bu dert edeceğin en son şey
Instagramda Bi şey sorucam da hesabını atarmısın
Arkadaşım sürekli aramızı bozmak için her şeyi söylüyor seni sevmiyor harf koymadı ise falan diyor
Buradan yaz
nur. leydo ınstagramdan yazarmısın çok önemli bir şey yaşıtın en azından o yüzden lütfen
yazdm
Yazmamışsın
Bu hesap, herkesten gelen yeni mesaj isteklerine izin vermediğin için mesajını alamıyor.
diyor
Bana takibe al
Arkadaslarida boooosss konusuyorrrr , ne arkadaslarina neden o adama inan derim ben. Bir mesaj atmak bir saniye bile surmuyorrr yapma gozunu seviniyim.
Sevmiyor seni obje olarak görüyor yaş farkından belli.
Sevmiyor 10 yaş fark çok senle oyalanıp başkası ile evlenwcek
Yaş farkı olanlar evleniyor ama
O söylediğin eskidendi şimdi 10 yaş fark olup evlenenler sağlıklı insanlar değil, kuşak farkı var bir kere
Şimdi de öyle ben olgun erkek seviyorum kafalarda uyuşuyor
Sen sevdiğini sanıyorsun karşındaki vir pedofili. Adam liseyi bitirirkejnsen daha yeni okuma yazma görüyordun.
Evet orası öyle de ben öyle canım 20, 19 18 li kızlar gibi değilim onu aç götürür susuz getiririm Yaşa takılmamak lazım
İşte o seni elinde oynatıyor da neyse anlarsın bıraktığında aklına gelir
Oynatıyor muu
Evet
Çok profesyonel ama ya inkar ediyor çokta güzel oyun oynuyor inandırıcı
Güzel oynuyor demekki ama sevemez net
eğer bakireysen sakın evlenmeden önce ilişki yaşama onunla
Bakireyim zaten o da. Biliyor öyle bir ısrarı yok
tamam eğer ki cinsel ilişki yaşamak gibi bir niyeti olursa kesinlikle reddet ve bu konuda görüşünü o daha istmeden söyle ben evlenmeden yapmam de, sen bunu söyledikten sonra hala seni bırakmıyorsa seviyordur ama evlenmeyi düşünüyordur seninle
Söyledim ben ona yine bırakmadı. Hatta uzak mesafe diye geldiği zaman 1 gece birlikte uyuyoruz birbirimize hiç zarar vermeden ona bana zarar vericek hiç bir şey yapmıyor benimle kaldığı zamanlar bile cinselik olmadığı için bırakır diye düşündüm yinede bırakmadı
ya şimdilik değil ama ilerde öyle bir amacı olabilir seni kendine daha fazla bağlamak istiyor olabilir kesinlikle birlikte uyumayın aynı evde kalmayın bu tehlikeli
3 oldu kalıyorum ben onunla Bi ara geç eve gittim diye bıraktı diye kopamadı benden bende ondan arabada uyuduk
aynı evde nasıl kalıyorsunuz ki ailen ile yaşamıyor musun, başka evde mi kaldınız? ev ya da araba farketmez hiçbiryerde kalma başbaşa uyuma
Aynı evde değil otelde ailemle yaşıyorum zaten bir kız arkadaşım var aileme onlarda olduğumu diyip onunla kalıyorum 1 gece sadece 2 hafta da bir geliyor zaten sık sık görmüyoruz birbirimiz
ya ama otelde falan kalma sen dışarda biyerlerde buluşun gece aynı yerde kalmayın sakın
3 kere kaldım Bi şey yapmmaddı ama
ya çünkü henüz yeni aynı ortamda gece kalmak çok tehlikeli öyle bir niyeti olabilir, ve öyle bir niyetiolsa da olmasa da günah beraber uyumanız yapma bence.
Ama seviyorum
seviyosun diye gece beraber kalıp uyumana gerek yok sevgili olan insanların %90ından fazlası gece birlikte uyumuyor dışarda bir araya gelip vakit geçiriyorlar sen de öyle yap.
Ama 2 hafta da bir görüyoruz birbirimizi diyor sık sık görmüyoruz falan kalmam için ısrar ediyor bazen kalırım bazen kalmam annemlere falanda kız arkadaşımda kalıyorum diyorum onun için o da biliyor öyle dediğimi
ısrar ediyorsa bide niyeti bozuktur uzak dur kabul etme asla.
Israr etmiyor Bi kaç kere söyledi istemedim ama şey diyor beni azdırıp duruyorsun dedi ben ise hiç bir şey yapmıyorum bu defada oral istiyor istemediğimi söyledim tamam deddi ama sesli konuşunca bunu yap bari faln diyor
oha yani bide cinsellik istemiyor diyorsun azdırıyosun demiş + oral istemiş çüş yani hala ayrılmadın bir de yuh diyorum sana
Hayır dedim tamam dedi ısrarı yok ama bazen ısrarcı oluyor oralde sesli konuşurken falan
ısrar edip etmemesi önemli değil bacım böyle bir isteği olduysa amacı cinsellik o kadar.
Kaç kere bunun için tartışıyoruz söyledim de seen bunun için yaklaştın falan hayır diyor olmasada olur falan diyor
kardesim saf mısın sen Allah aşkına bunu bir kez bile söylemiş olması niyetini belli eder zaten
Ne yani ayrilimmi
ayrıl evet
Gizli tutmak isteyebilir çünkü kıskanıyordur
Beni kıskanmıyor ama ben sorunca da laf arasında söyledim diyor sen anlamıyorsun diyo geçen Bi üst giydim açıktı sürekli düzeltiyorum bana dedi ki öyle bir üst giyiyorsun ki sürekli düzeltiyorsun düştü düşecek falan güya bu şekilde kıskanması
O zaman oyun oynuyor aklı sıra
Ne gibi bir oyun
Her hafta sonu gelince yanında kalıyorum çok özlediğim için arada bir tabi sık sık değil
Güya aşık falan işte
Ama benden cinselik Bi kere istedi hayır dedim tamam dedi Bi daha da istemiyor buna rağmen benimle bırakmadı dedim belki amacı cinselik onunla yanında kaldığım halde bana öyle bir zorlamadan bulunmamış hiç bir şey yapmadan da sarılmak öpmek yetiyor ona
O konuda da gönüllü olmanı bekliyordur çünkü öbür türlü ona da sarmaz uzak durmak en iyisi
Söyledim ben ona istediğin bir şey olmayacak evlenmeden hiç bir şey yaşamam o da sen hiç bir şey yaşamamışsın sen istesende ben yapmam deddi
Ters psikoloji yapmaya çalışmıştır yani kabul etseydin hayır demezdi
Ayrılayım mı eğer amaç cinselikse öyle bir şey asla olmaz gerekirse ayrılırım ama söyledikçe hayır diyor ben senle vakit geçirmek istiyorum seviyorum zamanı senle geçirmeyi enerjiler uyuyor falan filan ddiyo sizce
Bence yaş farkı çok yani belki seviyordur fakat ileriye dönük olarak ne olacağının garantisi yok maalesef
Ama seviyor gibi Yaş farkı sorun değil benim için birde ben olgun duruyorum sexsiyim küçük durmuyorum
O zaman onun bileceği bir şey demek ki seviyor da olabilir
Seviyor kaç kere bitirmek istedim aradı geldi açıklama yaptı bence bitirmek isteyen uğraşmaz
Evet o da doğru
amacı cinsellik değilse eğer gece aynı yerde uyumayı istemesin, beraber uyumanız çok saçma zamanla cinsellik istiycek hazırlamaya çalışıyor seni kabul etme böyle bir şeyi dışarda buluş sadece.
Ne demek hazırlamaya çalışıyor beni ben öyle bir şey yapmam bana öyle gelen insanla benim işim olmaz
amacı cinsellik değilse evde beraber kalmayın kardeşim seven insan dışarda görüştüğünüz zamanda da sever aynı evde olmak şart mı? uzaktan bile seviyor seven, sevgi varsa her şey olur.
Dişarda desemde bir şey demez tamam der illede ev ortamı demiyor ki biz dişarda oluyoruz zaten hep buluştuğumuzda falan.. Ama böyle erken sabah gidince gideceği gün kalıyorum mecbur
büyük bir hata diyim.
Tamam bundan sonra kalmıycam teşekkür ederim ama tepkisi şey değil bırakmıyor yinede ayrılmıyor kalmadığım zaman
asla kalma ve en ufak cinsel isteğine bile karşılık verme, ve öteki yorumları okudum cinsel şeyler istiyormuş sendne oral falan amacı belli yani asla en ufak bir cinsel isteğini bile yerine getirme, gece birlikte de kalma bakalım ne zamana kadar dayanıcak ayrılmadan.
@grazer Doğru kesinlikle
Bana ınstagramdan yazarmısın önemli bir şey söylemem lazım
@grazer yazarsan bana sevinirim ınstagramdan
tamam
takip attım ghost. r olan hesap