Biosuna adımı koymadı neden?

Merhaba 1 aydır biriyle sevgiliyim ben 21 o 31 yaşında beni sevdiğini söylüyor yanımdayken hissediyorum ama uzaktayken bazen 2 gün sonra cevap veriyor mesajıma bazen 2 saat sonra kendisi diş hekimi yoğun olduğunu söyledi telefonla sıkıntısı var iletişime giremiyor arkadaşıda bunu söyledi biz arayınca bile dönüş yapmıyor dedi sana karşı tek böyle değil dedi ama bi kere 2 gün sonra cevap verdi diye sildim hayatımdan olduğum şehire her hafta sonu gelir. Geldi ben ona telefonda küs olduğummu söyledim açıklama yaptı barıştık bizde sadece hafta sonu görüşürüz onunla ama beni arkadaşıylada tanıştırdı çok ilgileniyor yanımdayken seviyor gibi ama kıskanmıyor beni daha ilişkimiz yeni diye mi bilmiyorum tabi ben ona dedim beni neden kıskanmıyor hayatıma karışmıyorsun diyorum seni sıkboğaz edip kaybetmek istemiyorum ve daha sonrasında ben söyledim diye arada bir kıskançlık yapıyor ben dün biyografine ben baş harfimi koy dedim yapmadı daha çok erken falan dedi. Dün bitirme noktasındaydım 2 kez bu kararı aldım izin vermiyor bitirmeme arıyor açıklama yapıyor falan filan sizce seviyormu?
Biosuna adımı koymadı neden?