Siz nasil fikirdesiniz?

Akrabalarim beni biriyle tanistirdi evlenmek icin yani, sonra biz mesajlaştik konuştuk. Fotograf atdik bir birimize. Oda beni begendi bende onu. Gorusemiyorduk çunku yabanci ulkedeyiz ve uzak mesafe var aramizda.1 ay kadar konuştuk nerdeyse sonra o Bana sordu eskiden sevgilin varmiydi diye bende onu denemek için vardi hatta 1-2 yil falan sevgili olduk dedim. Sonra oda o zaman biz ayrilalim sen Bana gore degil dedi. Sonra 1 ay konuşmadik. Sonra onun dogum gunuydi bende mesaj attim kutladim. Sonra yine konuşmaya basladik bende soyledim ben sana yalan soyledim benim sevgilim olmadi deyip. Sonra oda Bana bisuru soru sordu işte sen birini sevdinmi ya da biri seni sevdimi falan sorular. Sonra neden yalan soyledin Bana 3 saat konustuk. Sonra telefonu kapatacagim zaman sordum biz konusuyomuyuz diye oda Bana seni seviyorum ama deyip durdu durdu sonra seviyorum ama arkadas olarak dedi. Senle arkadas olarak konusmak istiyorum dedi bende ben seni arkadas olarak gormuyorum ben konusmak istemiyorum dedim. Sonra ertesi gun mesaj atdi mesajlasdik 3 saat sonra ogle yine mesajlasdik konustuk. Kiskancliklarida var bana karsi foto atarmisin diyo bende hayir diyorum Bana kusuyor anlayacaginiz sevgilim gibi konuşuyor benle ama tekrar tekrar ben seni arkadas olarak ariyorum diyor. Yine şuanda konuşmuyoruz Bana foto atarmisin seni gormek istiyorum dedi bende hayir dedim kustu Bana bende neden Bana kusuyorsun biz arkadasiz foto atmak istemiyorum dedim oda tamam sen Bana benim yerimi hatirlatdin hoşçakal dedi. Ben anlamiyorum neden oyle oldu bu normal mi arkadaslikda ya da beni arkadasi olarak gormuyorda seviyormu? Inşallah sikilmazsiniz uzun yazdim ama Bana sizin fikriniz onemli cevaplarsaniz sevinirim!!

Siz nasil fikirdesiniz?