Aşk İlişkileri Kaç yaşınızda evleneceğinizi tahmin edeyim mi? erkolardanefret Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Gelin de bir tahmin edeyim yahuuuu 😂💖 Güncellemeler1 yıl Düğününüze beni çağırın 😂 Kaç yaşınızda evleneceğinizi tahmin edeyim mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Öyle bir niyetim yok ama yine de salla gelsin 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben evde kaldım shshsks neyse hadi tahmin et bakalım 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl 27 de ne olur sjxjsjd 0 2 Yorumla erkolardanefret 1 yıl 27.5 aşko kfmdkd Yorumla Sabrinamabrina 1 yıl Tamam ona da razıyım azjsbzhahshahaha Yorumla
Ertann21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Et bakalım merak ettim 😂 0 14 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Senin sapığın var onunla evleneceksin yakında Yorumla Ertann21 1 yıl İstemem onu ben ya 😂 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Ne yazık ki baş harfi de t Yorumla Ertann21 1 yıl Sen misin o yoksa 😂 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Bende sapığa benzer tip mi var Yorumla Ertann21 1 yıl Var evet 😂 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Gözlerin bozuk baktır Yorumla Ertann21 1 yıl Neyse yaşın küçük olmaz zaten 😂 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Evet henüz dün doğdum Yorumla Ertann21 1 yıl Dün doğmuş erkek bul kendine o zaman Yorumla erkolardanefret 1 yıl Bulurum senlik bir şey yok ki zaten Yorumla Ertann21 1 yıl Tamam kızım takılıyorum ya hemen vahşileşme 😂 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Bende takıldım zaten 😂 Yorumla Ertann21 1 yıl 😍😂😂❤️🌺🌼 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Dur şimdi 30 falan dersin sen 0 2 Yorumla erkolardanefret 1 yıl 31 Yorumla UniversalSoldier 1 yıl Ya sus saçmalama ya Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Ee et diyoruzda cevapta gelmiyor 🙄 0 1 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Sana daha var 27 Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Et kızzzz 21 im şu an 0 3 Yorumla erkolardanefret 1 yıl 25 de gidiyorsun aşko çeyizi hazırla fkskdk Yorumla pinkcivcivv 1 yıl Oha ahahahah erken kız. 😅 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Aşko gidin de halay çekelim fksmdkd Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sağol etme süpriz olsun istiyorum çat kapı nikah😄 0 0 Yorumla
Hsyn58 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çok merak ediyorum eder misin bir tahmin hahahana 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Olur arkadaşım 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. olur mümkünse kısmetimi de bulur musun 0 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aa hala etmedin mi 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Et bakalım erkelerden nefret eden hatun 0 0 Yorumla
YalnızlığınSenfonisi Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Lütfennnn et. 😅 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl et bakalım 1 7 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Aşko sen evlenmezsin Yorumla EngEteM 1 yıl yıllar yıllar var :D Yorumla erkolardanefret 1 yıl Bir ayağın çukurda hala diyor yıllar var Yorumla EngEteM 1 yıl 49 yaşındayım sanki Yorumla erkolardanefret 1 yıl Kfsmdksk ölümün yaşı olmaz Yorumla EngEteM 1 yıl seninde çukurda demek Yorumla erkolardanefret 1 yıl Evet hayatım ben inkar etmem Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Et 😂 1 2 Yorumla aynadakiajan 1 yıl 32 Yorumla Elleira 1 yıl Ben o yaşa gelirsem heves meves kalmaz Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Et bakalım ☺️ 1 1 Yorumla erkolardanefret 1 yıl 30 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla erkolardanefret 1 yıl 30 Yorumla Imtomriss 1 yıl Ne yaptın ya ben o yaşta iki çocuk annesi olmayı düşünüyordum Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl E hadi bakalim 0 4 Yorumla erkolardanefret 1 yıl 30 Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl 30 çok geç 26 yaşındayım 28de evli olayim yeter. Yorumla erkolardanefret 1 yıl burada gezme de evlenecek kadın bul o zaman dkskd Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl Anneme soyledim o bakıyor ben kimseyle konuşmayı tercih etmiyorum Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Etme 😂 0 10 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Edicem Yorumla m ByBrawo 1 yıl Edemezsin 😂 Yorumla erkolardanefret 1 yıl 30 da gidiyorsun kfdkdk Yorumla m ByBrawo 1 yıl Hayır evlendim bile ben 🤣 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Tüh tutmadı fkskdkd Yorumla m ByBrawo 1 yıl Dedim etme diye 🤣 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Yine de üzmeseydin tamam deseydin fkdkd Yorumla m ByBrawo 1 yıl Olmaz yalan iyi değil 😂 Yorumla erkolardanefret 1 yıl 😂😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Ufuukkkk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 😂 0 1 Yorumla erkolardanefret 1 yıl 1 senen var Yorumla
İonux Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Et aşko 0 2 Yorumla erkolardanefret 1 yıl 26 aşko Yorumla İonux 1 yıl Dıııtttt yanlış Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Olurrr 0 2 Yorumla erkolardanefret 1 yıl 27 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ouuu daha çok Yorumla
Sadeceburki Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl et bakıyım 0 4 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Evde kalacaksın Yorumla Sadeceburki 1 yıl niye be Yorumla erkolardanefret 1 yıl Bilemem hissettim Yorumla Sadeceburki 1 yıl kırıcı Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Et bakalım 0 31 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Sen evlenmezsin Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Nedenmiş Yorumla erkolardanefret 1 yıl Öyle hissettim fkdkdkd Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Hislerin doğruymuş şunalık tabi hayat bizlere çok kararlar değiştiriyor evlencek kadar delirmedim daha ama djsnfj Yorumla erkolardanefret 1 yıl Nasıl kalbim temiz bak görüyor musun kfsmdkd Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Tabii görmez olurmuyum aynı adın gibi Yorumla erkolardanefret 1 yıl Fksmdnsksk kavga etmeyelim Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Ben direkt haklısın diyip konuyu kapatıyorum kadınlarla kavga edilemez olduğunu öğrettiler sağolsunlar Allah’ın delileri sizi jgjbjg Yorumla erkolardanefret 1 yıl Üzülürüm deli deme öv öyle git glsmdkd Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Hahaha hayır hayır kessinlikle övmem ben batarya değilim Yorumla erkolardanefret 1 yıl Yahu öv kefkekdk Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl İşte en sevdiğim konu hfhvjg biraz daha söyle belki düşünürüm Yorumla erkolardanefret 1 yıl Sen hele bana bak ben birine bir şeyi ikiden fazla söyleyecek bir kadına benziyor muyum kfmdmd Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Sen bana bakınca söylenecek bir şeyleri yapacak birine mi benzetiyorsun snsnnsns Yorumla erkolardanefret 1 yıl Bakayım evet dkdmdkdk Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Kalbin o kadar da temiz değil anlaşılan djsndj Yorumla erkolardanefret 1 yıl Tertemiz her gün domestosa yatıyorum 😂 Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Bak bu komikmiş 😂 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Tabi seninkini de ver yatırayım kfsmdkdk Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Olmazz narin bir şey ya kırılırsa snsbsjx Yorumla erkolardanefret 1 yıl Kırılmaz ya ver Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Herseyi reddetmeye bayılmaya başladım şu an snsbsnns Yorumla erkolardanefret 1 yıl Biz erkolara bir günde küsmedik verme kalbine kaldık sanki fkskdkdk Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Büyük konuşma komşu komşunun külüne muhtaç bak dnbsjsn Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Hem erkolardan küsme konusunda o kadar haklısınız ki inanın on numara bir tercih Yorumla erkolardanefret 1 yıl Cidden mi dedin bunu Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Evet böylelikle daha az kırılırız Yorumla erkolardanefret 1 yıl Temam sizde evlenmeyin zaten tam senin dediğin gibi olsun ki nesliniz devam etmesin ki güzel kızlarım da üzülmesin Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Hee öyle olursada bu tür şeyler olmuyor dimi doru sjsndjsj Yorumla erkolardanefret 1 yıl Evet Yorumla GECE__KUŞU 1 yıl Güzel kızların ins var mı 😂😂 bu daha iyi bak ne kırılması falan yaaa dnsnjdjskf Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur et 0 7 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Sen yakında evleneceksin Yorumla _Justimagineit_x 1 yıl Allah korusun aşkım öyle deme 2 sene falan olsun bari nsnsnsn Yorumla erkolardanefret 1 yıl Yok yakında evleneceksin nfmssn çeyizi hazırla fksmdk Yorumla _Justimagineit_x 1 yıl Tek çeyizim yemek takımım töhhhhh nsnsjdjsn Yorumla erkolardanefret 1 yıl Yavaş yavaş hazırla düğüne beni de çağır fkskdkd Yorumla _Justimagineit_x 1 yıl Tamam onur konuğumsun askom 🤣🤣🥰 Yorumla erkolardanefret 1 yıl 😂💗💗💗💗 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabii 0 0 Yorumla
Dr-Mystic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Konuş. 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hadiii 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Et bakalım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Öyle bir niyetim yok ama yine de salla gelsin
Ben evde kaldım shshsks neyse hadi tahmin et bakalım
27 de ne olur sjxjsjd
27.5 aşko kfmdkd
Tamam ona da razıyım azjsbzhahshahaha
Et bakalım merak ettim 😂
Senin sapığın var onunla evleneceksin yakında
İstemem onu ben ya 😂
Ne yazık ki baş harfi de t
Sen misin o yoksa 😂
Bende sapığa benzer tip mi var
Var evet 😂
Gözlerin bozuk baktır
Neyse yaşın küçük olmaz zaten 😂
Evet henüz dün doğdum
Dün doğmuş erkek bul kendine o zaman
Bulurum senlik bir şey yok ki zaten
Tamam kızım takılıyorum ya hemen vahşileşme 😂
Bende takıldım zaten 😂
😍😂😂❤️🌺🌼
Dur şimdi 30 falan dersin sen
31
Ya sus saçmalama ya
Ee et diyoruzda cevapta gelmiyor 🙄
Sana daha var 27
Et kızzzz 21 im şu an
25 de gidiyorsun aşko çeyizi hazırla fkskdk
Oha ahahahah erken kız. 😅
Aşko gidin de halay çekelim fksmdkd
Sağol etme süpriz olsun istiyorum çat kapı nikah😄
Çok merak ediyorum eder misin bir tahmin hahahana
Olur arkadaşım
olur mümkünse kısmetimi de bulur musun
Aa hala etmedin mi
Et bakalım erkelerden nefret eden hatun
Olur edebilirsin
Lütfennnn et. 😅
et bakalım
Aşko sen evlenmezsin
yıllar yıllar var :D
Bir ayağın çukurda hala diyor yıllar var
49 yaşındayım sanki
Kfsmdksk ölümün yaşı olmaz
seninde çukurda demek
Evet hayatım ben inkar etmem
Et 😂
32
Ben o yaşa gelirsem heves meves kalmaz
Et bakalım ☺️
30
Et bakalım
30
Ne yaptın ya ben o yaşta iki çocuk annesi olmayı düşünüyordum
E hadi bakalim
30
30 çok geç 26 yaşındayım 28de evli olayim yeter.
burada gezme de evlenecek kadın bul o zaman dkskd
Anneme soyledim o bakıyor ben kimseyle konuşmayı tercih etmiyorum
Etme 😂
Edicem
Edemezsin 😂
30 da gidiyorsun kfdkdk
Hayır evlendim bile ben 🤣
Tüh tutmadı fkskdkd
Dedim etme diye 🤣
Yine de üzmeseydin tamam deseydin fkdkd
Olmaz yalan iyi değil 😂
😂😂😂
😂😂😂
Et bakalım 😂
1 senen var
Et aşko
26 aşko
Dıııtttt yanlış
Olurrr
27
Ouuu daha çok
et bakıyım
Evde kalacaksın
niye be
Bilemem hissettim
kırıcı
Et bakalım
Sen evlenmezsin
Nedenmiş
Öyle hissettim fkdkdkd
Hislerin doğruymuş şunalık tabi hayat bizlere çok kararlar değiştiriyor evlencek kadar delirmedim daha ama djsnfj
Nasıl kalbim temiz bak görüyor musun kfsmdkd
Tabii görmez olurmuyum aynı adın gibi
Fksmdnsksk kavga etmeyelim
Ben direkt haklısın diyip konuyu kapatıyorum kadınlarla kavga edilemez olduğunu öğrettiler sağolsunlar Allah’ın delileri sizi jgjbjg
Üzülürüm deli deme öv öyle git glsmdkd
Hahaha hayır hayır kessinlikle övmem ben batarya değilim
Yahu öv kefkekdk
İşte en sevdiğim konu hfhvjg biraz daha söyle belki düşünürüm
Sen hele bana bak ben birine bir şeyi ikiden fazla söyleyecek bir kadına benziyor muyum kfmdmd
Sen bana bakınca söylenecek bir şeyleri yapacak birine mi benzetiyorsun snsnnsns
Bakayım evet dkdmdkdk
Kalbin o kadar da temiz değil anlaşılan djsndj
Tertemiz her gün domestosa yatıyorum 😂
Bak bu komikmiş 😂
Tabi seninkini de ver yatırayım kfsmdkdk
Olmazz narin bir şey ya kırılırsa snsbsjx
Kırılmaz ya ver
Herseyi reddetmeye bayılmaya başladım şu an snsbsnns
Biz erkolara bir günde küsmedik verme kalbine kaldık sanki fkskdkdk
Büyük konuşma komşu komşunun külüne muhtaç bak dnbsjsn
Hem erkolardan küsme konusunda o kadar haklısınız ki inanın on numara bir tercih
Cidden mi dedin bunu
Evet böylelikle daha az kırılırız
Temam sizde evlenmeyin zaten tam senin dediğin gibi olsun ki nesliniz devam etmesin ki güzel kızlarım da üzülmesin
Hee öyle olursada bu tür şeyler olmuyor dimi doru sjsndjsj
Evet
Güzel kızların ins var mı 😂😂 bu daha iyi bak ne kırılması falan yaaa dnsnjdjskf
Olur et
Sen yakında evleneceksin
Allah korusun aşkım öyle deme 2 sene falan olsun bari nsnsnsn
Yok yakında evleneceksin nfmssn çeyizi hazırla fksmdk
Tek çeyizim yemek takımım töhhhhh nsnsjdjsn
Yavaş yavaş hazırla düğüne beni de çağır fkskdkd
Tamam onur konuğumsun askom 🤣🤣🥰
😂💗💗💗💗
Et et bakalım kaçta evleneceğim