Bir erkek 2 ay konuşmadığı bir kıza neden susar neden bir mesaj atmaz araya koyduğu engel kalktığı halde takip ediyoruz birbirimizi ama hala susuyor..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Belki de senden kendini affettirme adımı bekliyordur ki zira asıl ayrılık sebebini bilmeden çok sağlıklı yorum yapılabilecek bir olaya benzemiyor.
166 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın işte bir amacı onun için streteji yapıyor hala hikayelere bakmıyor ki benim engelimi kaldırıldığını fark ettim durumuna falan baktım kendi de bir bok demedi aptal bilemicem
Soran+1 yılAma yazmak istemiyorum işte bunun pis sokuk egosu yüzünden hikayelere bakmama nedeni de trip atmasından mi hemde wp de engeli kaldırıyor işte ya çok zeki ya çok aptal hiç ses yok benimle baş başa kalamadigi için engellemisti sadece mal
Soran+1 yılYani ben yazmadığım için mi ne instagram hikayelerimi açıp bakıyor ne de bir şey yapıyor acaba ne yapsam ki bir şey yazsam direkt engellettirme kendini der abi ben bu kadar kötü bir şey mi yaptım
Soran+1 yılŞöyle soyliyim biz diğer kadın erkek gibi cinselliklerden konuşurduk ondan bundan güncel konuşurduk Hani bir asansörde öpüştük ve bana dokundu göğüslerims hanj baya sonra benimle baş başa kalmak ister misin gelmemi istiyor musun diyince Bilmiyorum dedim baya sinirlenmisti işte üzerine küslük ve engel o zaman hep takiplesmeye devam ettik işte şu anki durum kafamı karıştırıyor
Soran+1 yılBana da öyle geliyor ama bu s3ssiz sinsi kalmanın altında bir sebep var çok merak ediyorum wp de engel kaldırdı bende durum koydum şimdi bakmadı sanırım daha instagrama da hikaye koydum daha bakmadı neyi bekliyorsa
Soran+1 yılYani hala o tuzağın peşinde mi bu sessizlik o yüzden yani öyle mi valla hala instagram hikayeme bakmamış wp de ki duruma da öyle abooo ya tuzağa düşemem abi nabiyor bu o zaman
Soran+1 yılBiz o olaydan sonra baş başa mevzusundan sonra tekrar konuştuk Instagram da birbirimizden özür diledik bu da iyi insanlarla karsilas dedi ise başladım hayırlı olsun bol kazançlar dedi ehliyet aldım dedim sevgilim var engellerim dedi engellettirme dedi umrumda değil dedim görüldü atti son klay da bu işte 12 Mayıs
Soran+1 yılPeki bir şey diycem gerçekten ne yapayım sence bir ağzındaki lokmayı çıkarsın bakam sence ne diyon niye engeli kaldırmış niye hikayelere bakmıyor diye yani bir bok döndüğü ortada bence hissiyat
Soran+1 yılÇok haklısın işte ondan çok nefret ediyorum hemde baya
Soran+1 yılKötü bir s3y mi yapar yani sırf baş başa kalmak istemisti belkide güzelce birtakım eğlenceler yapıp sonradan baş başa kalacaktık işte bilemiyorum hepsi sır perdesi dedim ya engeli kaldırdı durum koydi diye kendini çekmemiş bile sadece babası ve kardeşi video çekmiş canım
Soran+1 yılBir şeyler dönüyor
Soran+1 yılBaksana böyle yaparak bir şey ulascak işte son 5 gündür hiç hikayelere girip bakmıyor insan hiç instagrama girmez mi yani hikayelere bakmayı keserken wp de engel kaldırıyor üstelik olaya bak
Soran+1 yılKimin aklına gelir
Soran+1 yılAbi harbiden yaptığı strateji falan da keşke hiçbir şekilde zarar vermese yani dedim ya biz o olaydan sonra tekrar konuştuk ama bizden olmaz dedi var ya mubtelemen sevgili anlamında falan dedi bunu işte şu aralar bu yaptığı saçma bildiğin strateji yani insan hiç mi instagrama girmez beyinsiz ya da çok zeki
Soran+1 yılBu arada bir gelişme var sanki cinayet masası valla da pes ya
Soran+1 yılDünkü koyduğum instagramdaki hikayeme bakmış bugün dedim ya 5 gündür hiçbir şekilde instagrama girip bakmıyor diye bugün bakmış gelişme bu
Soran+1 yılSence böyle yaparak nereye kadar dayanabilcek wp de engeli kaldırdı bugün de hikayeye baktı 5 gün aradan sonra yani benim yazmamı mi bekliyor dediğin gibi aptal beyinsiz aslında hiç mal falan değil biliyonmu zehir gibi sokma akıllı
Soran+1 yılUmarım bıkıp soğur onun üzerine yani bakmasının üstüne 3 hikaye daha koydum bakam ne yapcak aptal başlıyım tek anlamadığım bu 5 günde ne bok oldu buna ne halt etti mesela ki instagram hikayelerine bakmayı kesip wp de engel kaldırdı napti karı kızla yiyismektendir
Soran+1 yılAbicim gerçekten her şey kurgu mu planlı mi valla pess ama dediklerinde haklısın aslında o 5 günde bir bok olmadı bunun kendi ruh haline göre bi bok oldu karı kız varsa bile ben mi geldim aklına aa şunun engelini kaldırıyim hikayelere de bakmiyim dedi işte bütün tuhafliklar burada başlıyım
Soran+1 yılcanım var ya tam canım başkanı onun amacı dikkat çekmek var ya bu olaya bayılıyor böyle insanlar neden böyle anlamıyorum kendilerini ne biliyim herhalde farklı görüyorlar ya da şey mi nasıl olsa onunla bir ortak noktamız yok az oynarim cart curt ne işim olur onunla cart curt mu konu anlamıyorum bir insan niye buna ihtiyaç duyar sakat çünkü
Soran+1 yılKatılıyorum sana her şey çıkar menfaat üzerine ondan bizde onlara oynarız basit mallar
Soran+1 yılGörürsem derim valla da bu her şeyi strateji olmayan sokuk dünya ya göre yapmkz şimdi fark ettim
Soran+1 yılResmen aynı taktik harbiden valla bravo
Soran+1 yılBu arada engeli kaldırdı üzerine profilini de gizledi iki gündür valla bravo yaa hiçbir şey de yaznihor
Soran+1 yılAbi demek ki yazmadigina göre suçlu olarak beni görüyor insan hiç mi bir şey demez çatlar Hani orası tuhaf
Soran+1 yılProfilini tekrar açmadı gizli yani birkaç gündür aptal hikayelere gene bakıp kaçıyor cart curt hala sessizliğini koruyor valla benim anlamadığım bir kızla falan da hiç fotoğraf paylaşmıyor garip
Soran+1 yılBir şey diycem de harbiden bunun sevgili olayı falan yalan ki 12 mayısta bana saçma sapan sevgilim var demişti ben sinir etmek için ehliyet aldım dediğimde ortalık karıştırmak için sırf kızla bir hikaye bir fotoğraf bile paylaşmadım insan bunu yapar sokuk
Soran+1 yılEe bencede öyle kıskandırmak için direkt öyle dedi benimle konuşmadığı zamanlar da sadece 2 fotoğraf paylaştı ne de bir kız falan vardı yanında mesela
Soran+1 yılKesinlikle öyle bende onun farkındayım ona bayılıyor ben takipçilerine falan da baktım belki bir kız sevgilisiyse ortak fotoğraf koymuştur falan diye o da yok başlıyım en son ki fotoğrafta çok yakışıklıydı bilerek beğenmedim zaten aptal aynı dizilerde çıkan oyuncular gibi çıkmış
Soran+1 yılAbi o zaman bunun sevgilisi kim yaa ne bok karıştırıyor kendi oyununda boğulacak bir gün ben de meraktan harbiden de bu öyle deyince benim aklıma ilk gelen biriyle yattı sevisti sandım valla direkt
Soran+1 yılDemek ki başka bir şekilde işleri hallediyor bu kadar gizliyse canım işte ya da ne salağı işte işine öyle geliyor ne insan bir laf atmadan durabilir ne de instagrama girmeden hikayelere bakmadan durabilir vay be bravooo
Soran+1 yılKesinlikle işte bana da öyle geliyor aslında tam böyle köylü bir öküz neden dersen babası canlı yayın yapıyor bu da el sallıyor madem niye bana karşı böyle gaddar böyle ego koyup kendini bir halt sanıyor ya da benden gerçekten bir şeyler bekliyordu
Soran+1 yılWp de engeli kaldırmıştı ya dun annem ve bu malum kişiye ait durum yaptım kabak gibi bakmadı yani bile isteye oysa engeli kaldırdığı ortada sadece profili gizledi aptal harbi bunlar kimi kandiriyoe
Soran+1 yılYaa sadece merak ettiğim tek bir şey var madem hiçbir yerde engel yok o yok bu yok neden hala bir konuşma geçmediği neden yani neyin planı stratejisi sanki dayanma oyunu
Soran+1 yılBence görev bana düşüyor burada gerçekten görev bende
Soran+1 yılSırf kalbimi kırmasından korkuyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah canım, bu gerçekten karışık bir durum gibi görünüyor 😔 Erkekler bazen duygularını ve düşüncelerini tam olarak ifade edemeyebiliyor. Eğer hala seni takip ediyorsa, belki de içten içe seni önemsiyor ama bir şeyler onu engelliyor olabilir. Belki cesaretini toplayamıyor ya da ne söyleyeceğini bilemiyor.
Seninle iletişime geçmesi için ona bir işaret vermek ister misin? Belki arkadaşça bir mesaj atarak ilk adımı sen atabilirsin. Hem ona ne hissettiğini ve düşündüğünü söylemek bazen işleri daha net hale getirebilir. Her şeyin güzel sonuçlanmasını dilerim 💖🌸00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Önceliği sen değilsin
020 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi nerden anladın
Soran+1 yılPeki bana niye bunu yapıyor instagramda takiplesiyoz ama son 4 gündür hiç hikayelerime bakmıyor dün de wpbde engelimi kaldırmış ve durum koymuş canım çok güzel bir strateji peşinde net
Soran+1 yılPeki bir şey diycem oklar bana mı dönüyor yani nasıl saçma bir şey bu instagramda hikayelerime bakmama sebebi de strateji wpbde engeli kaldırması da bir strateji ama o aradaki bağlantıyı cozemiyom
Soran+1 yılZaten öyle yapıyorum da işte hikayelerime hiç bakmıyor hele şu son 4 gündür yani onu anlamış değilim altında bir sebebi bir strateji var
Soran+1 yılDesene o zaman normal instagramina giriyor sırf benim hikayelere bakmadan direkt çıkıyor canım sonradan wp de engeli falan kaldırıyor o stratejinin peşinde bildiğin sonunda bir amaca ulaşacak ama neee ben de çok merak ediyorum
Soran+1 yılSence intikam peşinde mi yoksa derdi başka mi can sıkıntısından mi böyle stratejik oynuyor bak 4 gün öncesine kadar bütün hikayelerime bakardı şimdi hiç bakmıyor tuhaf yani yok etmem
Soran+1 yılSanki savaş yapıyoruz var ya nefret ediyorum ama niye wp de engeli kaldırdı onu anlamıyorum iki ay öncesinde baş başa kalmak istiyor musun benimle bak dedi bilmiyorum diyince te o zaman engellemişti bu
- +1 yıl
Yaşı henüz 30 olmamış biri olmalı.. O yaşlarda beğensek de beğenmesek de her kadın elimizin altında beklesin isterdik. Asıl amacımıza ulaşamayınca alternatifleri değerlendirirdik. Çeşitli bahanelerle Kullanıp atardık!
Sen böyle kafana takmaya devam edersen ileride canın çok yanar
Soran+1 yılEee ohaaa valla da bildin abooo o 26 yaşında asla kendimi kullandirmam asla
Soran+1 yılBir şey diycem de neredeyse hepsini doğru dedin başına bir şey geldi dedin ya şu anda mi mesela onu anlamadim
Soran+1 yılBana kalırsa gerçeği de ögrenemiycem gibi duruyor işte bende merak ediyorum neden hikayelere bakmadığını ne oldu ne geldi nasıl cikcak ortaya haklısın yerden yere vurulmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnu engelle ve sil
00 Yorumla Sen konuş
012 Yorumla
Soran+1 yılAsla ama asla eğer gerçekten seviyorsa bir şey yapar ben mal değilim kimseyi çekemem
Soran+1 yılHayır tabiki de değil ama şöyle sadece küçük de olsa ne düşündüğünü ve duygularını söylese çok mu zor ben bunu anlamıyorum.. Hâlâ bakmıyor mi hikayelere ya tavır yapıyor ya da egosundan işte. Sadece engeli niye kaldırdı ne bok oldu sonra anca küfür eder aptal
Soran+1 yılGözüm çok alışmış yaa benim hikayelerime bakmasına işte bazen çok özlüyorum sonra dedikleri aklıma geliyor sevgilim var engellettirme kendini, Allaha emanet iyi insanlarla karsilas diye offf ya niye böyle bu
Soran+1 yılHayır yok
Soran+1 yılBencede olmalı işte bende onu diyorum beni seven anlayan ve peşimden koşan biriyle
Soran+1 yılSevgili olmak tabiki de
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler