Ya arkadaşlar amca çocuğundan olur mu ya?

Ya kuzenim cidden çok iyi biri çok zengin çok yakışıklı kırk tane kız onunla evlenmek istedi. Her düğünde bütün kızlar ona yalakalik yaparlar. Amcamın oğlu da beni 5 senedir seviyor. Şu anda 22 yaşındayım amcam 18 yaşımdan beri 6 7 ayda bir babamla benim için konuşur. Babama beni ikna etmesini söyler ben de reddederdim. Çünkü cidden kuzen evliliğini sevmiyorum. Kuzenimi çok seviyorum cidden yani onsuz bir hayat da düşünemem o derce severim ama evlenmek istemedim hicbir zaman. Hayatım boyunca hep ask evliliğinin hayalini kurdum. Ama çevrem falan benimle o kadar konuştular ki iyi biri diye seni el üstünde tutacak diye. Hani ben de düşününce benim bir evlilikten beklentilerim beni çok seven ve iyi davranan bir adam fazlasında gözüm yok. Arkadaşlarım da hani madem beklentin buysa kabul et diyorlar. Kafam karıştı yani hala karşıyım ama yine de size bir sormak istedim

Güncellemeler
1 yıl
Ya ben nisanlandim. Kabul ettim. Ben hep iyi , ahlaklı , vefali biriyle evlenme hayali kurdum. Bunlar da benim kuzenimde var. Evet kuzen evliliği biraz eskide kaldı. Ama düşününce mutluluğu bulacağım insanı sırf kuzenim diye reddetmek saçma geldi. Onunla iyi bir hayat yasayacagima emin olduğum için kabul ettim
Ya arkadaşlar amca çocuğundan olur mu ya?