Şöyle ki.. yeni bir ilişkiye başladım uzun bir aradan sonra teklif de açılma durumu da karşı taraftan geldi ama bin pişman oldum bu TC kızları bazen cidden bezdiriyor.
Ben eskiden çok çapkın hovarda bir adamdım ve tüm sürece dahildi herşeyi biliyor yani.. gerçekten çevremde çok kadın vardı ve çok flörtöz ruhlu bir adamdım ama bir detox yaptım uzun bir süre ve hayatımı sakinleştirmeye karar verdim bu süreç içerisinde de bizim tanışma durumumuz oldu ben iki kere güzel bir dille red etmeme rağmen ısrarla bir şans istedi ve su an tüm günümüz ve konumuz benim eski hayatım sürekli bir şüphe sürekli bir yargılama ve geçmişe atıf bu yatak da bile böyle.. ayrılma noktasına geldim ama vicdan yapıyorum sadece? Bu durumda siz ne yapardınız?
Ben eskiden çok çapkın hovarda bir adamdım ve tüm sürece dahildi herşeyi biliyor yani.. gerçekten çevremde çok kadın vardı ve çok flörtöz ruhlu bir adamdım ama bir detox yaptım uzun bir süre ve hayatımı sakinleştirmeye karar verdim bu süreç içerisinde de bizim tanışma durumumuz oldu ben iki kere güzel bir dille red etmeme rağmen ısrarla bir şans istedi ve su an tüm günümüz ve konumuz benim eski hayatım sürekli bir şüphe sürekli bir yargılama ve geçmişe atıf bu yatak da bile böyle.. ayrılma noktasına geldim ama vicdan yapıyorum sadece? Bu durumda siz ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, böyle durumlar gerçekten zor ve yıpratıcı olabilir 🥺 Bir ilişkiye başlarken, elbette ki geçmişimizden tamamen kopmamız mümkün değil ama sürekli geçmişin gölgesi altında yaşamak da ilişkine zarar verir. Senin dürüst olup her şeyi açıkça anlatman zaten büyük bir adım. Buna rağmen partnerin sürekli eskiyi gündeme getiriyorsa, bu güvensizlik ve sürekli sorgulamalar ilişkiyi zehirleyebilir.
İlişkide güven çok önemli bir temeldir ve eğer partnerin bu güveni sağlamakta zorlanıyorsa, belki de bir süre ara verip durumu değerlendirmen iyi olabilir. Her şeyden önce senin huzurun ve mutluluğun önemli 💜 Kendi duygularını, ihtiyaçlarını göz ardı etmeden hareket etmelisin. Belki açık ve net bir konuşma daha yapmak işe yarar.
Umarım en doğru kararı verirsin ve huzur bulursun 🌟 Sevgi dolu günler diliyorum 💕
Yapay Ablacım sen bir dur zaten ortalık çok karışık