Neden ciddi ilişkim olmuyor?

Merhaba arkadaşlar. Başlıktan konuyu anlamışsınızdır. 26 yaşında güzel bir kızım ve iyide bir insan olduğumu düşünüyorum. Çevremde hep yakışıklı erkekler oldu hatta hepinizin tanıdığı birkaç ünlü bile. Öyle ortam kızıda değilim açıkçası. Kendi halimde mütevazı bir şekilde yaşayıp gidiyorum.
Kendimle alakalı kusurlarıma gelecek olursak utangaç hareketlerim olabilir. Yeni tanıştığım insanların yanında geriliyorum ve istemsizce utandığımı heyecan yaptığımı belli ediyorum. Bilerek yapmasamda karşımdaki kişi başlarda bu hallerimi tatlı buluyor. Yavaş yavaş açılıyorum sonra ama hep mesafeli oluyorum bir anda can ciğer olamıyorum. Acaba burdan mı kaybediyorum? Ve birkaç defa anlık gelişen olaylar oldu. Mesela flört evresinde ilk buluşmada vs öpüşmek gibi. Taktik olaylarına girmek istemedim çoğu zaman. İçimden geldiği gibi o anda kalmak istedim. Yanlış mı yaptım? Aksi şekilde davranıncada kezban muamelesi yapanlar var. İnanın çözemedim. 26 yaşındayım ve artık düzgün bir ilişkim olsun istiyorum. Bazen özgüvenim tavan bazen diplerde..
çoğu kişi tarafından beğeniliyorum kendimide seviyorum ama beğenilmeme kaygımda var. Kendime değer vermiyor gibiyim. Önce karşımdakinin istekleri önemli oluyor çoğu zaman.
Ve bazen düşünüyorum gerçekten hayatımda kimse olmayacak mı? Herkesin hayatında biri olmak zorunda değil ama ben biri olsun istiyorum.
Neden ciddi ilişkim olmuyor?