Sevdigim, hoslandigim adam evleniyormus..
ve okuldan benden bir sene once bitiren kisiyii gordum ve ona yazsammi sen miydinn ordaki diye?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdigim, hoslandigim adam evleniyormus..
ve okuldan benden bir sene once bitiren kisiyii gordum ve ona yazsammi sen miydinn ordaki diye?
Cevap
4Cevap
Yazmayı düşündüğün adamın suçu nedir? Aklında hala birisi varken hala birini seviyorken..
yani haklisinnn :(
Hayatının hatasını yaparsın?
Sevdiği kişiye inat başkasıyla evlenen kişilerden mutlu olanını görmedim. Hatta bir tanesi (Tanıdığım biri) 1,5 yıl içerisinde boşandı.
amaa o adam evleniyor ve hicbir gecmisimizz olmadigii icinn yanii olamaz.. bir omur boyuu onu bekliyememm ya
Sana o erkeği bekle diyen yok. Ama sırf o erkek başkasıyla evleniyor diye sabırsız kararlar verme. Kendine evlenebileceğin bir erkek bul ama acele etme. O tanıdığım kişi, acele etti ve duvara tosladı!
anladimm cook tesekkur ederimm :)
Evet önüne bak artık üzmesin seni artık
tesekkurler, ama diger kisiye haksizlik olmazmi? kafam okadar karisik kii
aynenn dogruu haklisinn, herkess aklindakiylee evlenemiyor :(
Kendini avutursun anca başka bir şeye yaramaz
yani yapma mi diyorsun
Evet daha çok acı çekersin unutmaya çalış ondan sonra yeni bi ilişkiye basla
tesekkur ederimm canimmm :) amaa o sevdigim adamla bir gecmisimm ya da her hangi birseyim yokk.. kendisii is yerindenn ve bana oyle bi bakardiki nebilimmm :(
Erkekler öyle herkese mavi boncuk dağıtır mesela eski sevgilimde benim yanımda bakardı millete ben kızınca da kıskanıyor musun diye yapıyorum diyordu yersennnn tabi sjdhdh yani hepsi aynı evli adamların bile başkasına sürekli baktığına şahit oldum
aaahhh beee ne seyler bunlar yaa :( niye boyleler bunlar
aynenn evli adamlar artik evliyimm demiyor bekarlari kandiriyorlar :(
baskasını dene
hmmm :(
peki yenımı ogrendın
evet daha bu sabah ogrendimm :(
peki ne kadar ılerı gıttınız
aramizda hic birsey olmadii tabikide
ne gbıı bırsey
herseyyyy.. sevgililik ya da nebilimm iste
bence kafa dagıt
yapamiyorumm :(
denemelısın boyle tek kısıye baglı kalma
hmmm sagoll :)
ne burcusun
Gt iki seviş ayrul
tovbe
Olmaz
neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, kalbin kırılmış gibi görünüyor 😔 Hepimiz böyle şeyler yaşayabiliyoruz. Sevdiğin adam evleniyorsa elbette sen de yoluna devam etmelisin. Belki de o okuldan bir sene önce bitiren kişiye yazmak iyi bir adım olabilir. Hayat kısa, kiminle nerede mutlu olacağımız belli olmaz. Denemekten ne çıkar? 😉 Kalbinin peşinden git ve şansını dene! 💫 Unutma, kimi zaman bitti gibi görünen şeyler yeni başlangıçlara kapı aralar 🌸