Biraz rahat vermek gerekir diye düşünüyorum.
İlişkide sadece siz değil de, karşı tarafın da çabalaması için ne yapmak gerekir?

Biraz rahat vermek gerekir diye düşünüyorum.
İlişkide sadece siz değil de, karşı tarafın da çabalaması için ne yapmak gerekir?
Birinin sana değer vermesini istiyorsan, kendin ol. Sana kendin olarak değer vermeyen birine yaranmak için, başka kılıklara bürünme. Zira senin yanında durmaya devam ediyorsa problem yok. Eğer durmuyorsa da üzülmene gerek yok, çünkü gerçek yüzün ortaya çıktığında zaten gidecektir.
İnsana da zorla bir şey yaptırılmaz ki şimdi. Kendi içinde varsa değer veriyorsa zaten kaybetmemek için elinden geleni yapar, yapmalı da bence.
Hadi hadi diye kimseyi zorlayamayız.
Bu konusa bir şey yapılamaz. Herkes içinden geldiği gibi davranır. Eğer ki onun içinden çabalamak gelmiyorsa tek taraflı bir çabada hiçbir yere varmaz. ben de çabamı geri çekerim
Teşekkür ederim
Ne demek 😌
Ne yaparsan yap kendi içinden gelmeden çabalamaz kimse. Bence zaman verip beklemek ve ne yapacağına bir bakmak gerek.
Cevap
1Cevap
Bir şey yapmaya gerek yok. İlişki zaten iki kişilik haa çabalamayacaksa bende çabalamam olur biter.
Çabalamamak, karşıya çabalaması için alan ve fırsat bırakmak. Buna rağmen bir şey yapmıyorsa zaten bitmiştir.
Hiçbir şey. Senin demenle çabalayacaksa hiç çabalamasın daha iyi.
çabalamayı bırakmak gerekir, geminin alabora olamsını izlemek gerekir
vazgeçmek gerekir
Bir şey yapmak gerekmiyor, isteyen yapar zaten. Yapmıyorsa senin değildir🙂
Birinin çabalaması için bile çabalamak gerekiyormuş gibi bir anlam çıkıyor sorudan
Karşıdan gelen çaba yoksa çekip gitmek gerekir, zorla mı çabalamayı öğreticem
Sıkıştırılmaması gerekir üstüne varmadan çabalamıyorsa zaten bir şeyler eksik demektir o ilişkide
Sana karşı içinde değer varsa senin için çabalayacaktır
Hiçbir şey istiyor ise çabalar zaten
Uzaklaşmak gerekli
İlgiyi çekip sende çabalamayacaksın
Her ikisinin de çaba laması lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?