Ayrılık için bahane mi?

Öncelikle herkese merhaba,

Direkt konuya giriyorum. Yaklaşık 2 yıl süren ilişkim dün bitti, hayatıma aldığım insanla temelimiz berbat ötesiydi. Tanıştığımızda birisinden yeni ayrılmıştı acı çekiyordu. Eski sevgilisine uyguladığı herşeyi banada uyguluyordu (Google hesabından konum, geçmiş vesaire görüntüleme, banka hesap geçmişini kontrol altında tutma vs vs.) Anne babası ayrı babası küçükken yurtdışına gitmiş annesi ve kardeşleri de yeni gitti. Kendisi burada tek başına, ben borsayı sıkı takip eden birisiyim. Bunun için Telegram üzerinden farklı borsalar ve bilgi kaynakları edinebileceğim kanalları sıkı takip ediyor, insanlar ile bilgi alışverişinde bulunuyorum. Kadınların grup içerisinde yazdığıma vesaire asla cevap vermiyorum. Herneyse dün yine şok bir düşüşün ardından yüksek bir kâr getirisinin verdiği heyecan ile son durumumu grupta paylaştım. Hepimiz birbirimiz ile paylaşıyoruz. Paylaşımıma bi kadın tebrik mesajı iletmiş, kız arkadaşım bir kadın benim mesajıma cevap verdiği için rahatsız olduğunu söyledi. Bende ismimi değiştirebilirim veya uygulamayı tamamen silebilirim dedim. Daha önce de yazdıklarıma kadınlar cevap verdiği için rahatsızlık duyuyordu (Asla cevap vermiyorum.) Senin gibi birisiyle birlikte olmak istemiyorum diyip ayrılmak istediğini belirtti ve her yerden sıra sıra engelledi. Daha önce rahatsızlığını dile getirmiş olmasına rağmen grupta paylaşım yaptım lakin kadınların bana cevap verip vermemesi benim elimde değil, gruplardan uzaklaşmam mümkün olmayan bir şey çünkü 5 yıllık emeğimin tamamını borsalardan elde ettim birçok insana göre güçlü bir sermaye elde ettim. Bu durum ayrılık için bahane midir?

Ayrılık için bahane mi?