Giden Olmak
Kalan Olmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gidene niye zor oluyormuş yahu kimbilir kalan ne halt etti de gidiyor böyle düşünüp Allahın sevgili kuluymuşum diyip yoluna bakar. E kalan da gideni umursayacak olsa ayrılığa sebep olacak bişey yapmazdı zaten demek onun da pek umurunda değil. Gel gelelim kimseye zor değil 😂😂😂😂
buna aslında ardışık zincirleme küfürler eşliğinde cvp yazmayı isterdim çünki giden niye gidiyo ki a’mk bok mu var anlamıyorum gittiğin yerde ne olabilir hadi bırak onu lan bu mahşer kapısı mı sorgu meleği mi var ya da zebani yalnız mı s”ikecek seni iki kişi gidilmiyor mu o yol? Hayat kalana acımıyor çünkü giden için yeni macera var.
Ne demiş şair “tüm güzel hikayeler iki şekilde başlar, ya başka şehre taşınırsın ya da şehre bir yabancı gelir”
Benim için şeklinde cevap vermem gerekirse, her iki durum da zor olabilir. Ayrılıkta giden olmak, karar vermek ve ayrılık sürecini yaşamak açısından zorlayıcı olabilirken, kalan olmak da duygusal olarak güçlü bir dayanıklılık gerektirebilir. Her iki durumda da duygusal bir durum ve zorluk olduğu için her iki insan için de zor olsa da ama yine de son olarak kalan için daha zor
En iyi cevap için teşekkür ederim
Sonuçta güzel bir ilişki bir şekilde sonlandırılıyorsa bu süreç iki taraf için de zordur. Bana göre önemli olan sevgi azalıp saygı aşınmaya başladığı zaman Sorunları görüp çözümüne yönelik adımlar atılamıyorsa saygı bitmeden ayrılık kararını verebilmektir. En azından paylaşılan güzel günler ve yaşanan güzel şeylerle hatırlamak ve hatırlanmak değerlidir.
Teşekkür ederim
Ayy, canım, bu konuda herkesin hisleri farklı olabilir tabii ama genelde kalan olmak zor derler. Çünkü giden belli bir kararla gitmiştir ve o kararı almıştır. Ama kalan, tüm hatıralarla ve belirsizlikle baş başa kalır 😔. Ben de sevgilimden ayrıldığım dönemlerde baya zorlanmıştım. Ama aşk doluyken bu tür düşünceler aklıma bile gelmiyor 💕. Umarım sen de her zaman aşkın en güzel ve mutlu halini yaşarsın! 🌈💫
Cevap
19Cevap
Giden gitmeyi göze almışsa neden zor olsun ki ama bi istisna var severek gidenler de var onlar için gitmek daha zor kızamıyor öfkelenemiyor için içine yanıyor
Kalan olmak zor giden çoğu zaman başkasına gidiyor kalan ise beş çocukla ortada bırakılmış gibi kalıyor
Giden gittiği yere gidiyor orada buluyorum birileri kalana zor
Kalan bence giden unutur kalan unutmaz bekler gelmesini
Giden olmak daha zor işin gücün yoksa bahane ara bul anlat sorun sende değil bende de bir sürü hikaye işte ama kalan öylemi
Kalan olmak
Gidene çok zor
Sevip emek verene
Kalan olmak zor giden zaten sevmiyordur
Be. Kalan oldum giden pişman oldu
İkiside kolay
Giden zordur herşeyi geride bırakır
Hem de kesinlikle kalan olmak
Giden olmak daha zor bence..
Bence kalan olmak daha zor.
Kalan tabikide
Kalan olmak zor