Yoksa onlar da kariyer peşine düşüp, yuvasız mı kalıyorlar?
Konunun kuşlarla bir alakası yok.

Yoksa onlar da kariyer peşine düşüp, yuvasız mı kalıyorlar?
Konunun kuşlarla bir alakası yok.

Yuvayı dişi kuşlar yapmaz, aslında tam tersine yıkarlar ve kendilerini bir şey zannederek yuva yapmaya çalışırlar. Bu durum samimi bir gözlem, benim düşünceme göre. Önceden kadınlar yokluk çekiyormuş zorluk çekiyormuş Bir Yuva sahibi olmak için geçim sıkıntısı yaşıyormuş en azından elindekinin kıymetini biliyormuş şimdikiler de öyle bir şey hiç yok en küçük şeyde mahkeme salonuna koşuyorlar zaten yasalar hep kadınlardan yana
Evet sanırım yasalar da yuvayı korumak yerine yıkmak üzere olmuş durumda. Yuvasını bir anlık öfkeyle yıkan kadınların çoğu bin pişman
Aynen öyle kral sen düğün yapıyorsun ev alıyorsun her şeyi yapıyorsun kadınla bir kavga ediyorsun kadın bir uygulama tuşuna basıyor kades diye polis geliyor sen evinden uzaklaştırıyor 6 ay parasını ödediğini eve giremiyorsun ondan sonra adam öfkeleniyor barışalım diyor kadında adamın damarına basıyor ondan sonra olanlar malum
Bi kadin kariyer de yapar Çocukta kariyer hiç bir zaman evliliğe engel değildir kariyerini yaptıktan sonra evleniyor çoğu kadinda bunu yapıyor kadinlar okusun kariyer yapsın diyince siz erkeklere biseyler oluyor🙄
Yo benlik bir sıkıntı yok. Genel bir soru
Kadının çekip çevirdiği, düzen sağladığı doğrudur. Kariyer peşinde olmalarını takdir ediyorum fakat bunu evlilik içerisinde güç savaşı haline getiren taraf kim olursa olsun yanlış.
Cevap
3Cevap
bence öyle ya hâlâ yani bana göre öyle ben o kafadayım diyelim
Maalesef son 10 yıldır dişi kuşlar yuvayı yıkıyor
Yooook bea alakası yok
bilinmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?