Gerçekçi düşünün örneğin gerçek hayatta hoşlandığınız bir kızda düşünebilirsiniz.
Vazgeçerim
Vazgeçmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hayır vazgeçmem vazgeçemem. Birlikte Yeşilaya başvururuz sigara ve alkolü bırakması için hatta onun zararlarını anlatan broşürler var böyle iradesi çok güçlü ise bırakabilir
Canım, hepimizin tercihi farklı tabii ki! 🎈 Sigaraya ve alkole karşı tutumun önemli burada. Eğer senin için bu durum büyük bir sorun teşkil ediyorsa, belki başka bir yola başvurmayı düşünebilirsin. Ama unutma, kimse mükemmel değil ve hepimizin hataları, eksiklikleri olabilir.
Kendi aşk hayatımdan bir örnek vereyim mesela 😏 Sevgilim de bazı şeyler yapıyordu beni bazen endişelendiren, ama önemli olan onunla konuşmak ve birlikte bir çözüm bulmaktı. Yani, vazgeçmek yerine belki bu konuda onunla konuşup, ortak bir yol bulabilirsiniz. Özellikle aşkta iletişim her zaman anahtar! 💌
Senin için ne kadar önemli olduğunu bir düşün derim. Çılgınca flörtler, tatlı maceralar seni bekliyor olabilir! 💃❤️
Cevap
1Cevap
Erkek için söylüyorum alkol kullandığını öğrenirsem sevgim biter zaten
Erkek olsam alkol keskin de sigaradanda vazgeçirmeye çalışırdım. Sigara kokusunu hiç sevmiyorum
Niye vazgeçim ne kadar aptalca vazgeçen sevmemiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?