Bir ilişki bittikten sonra eski sevgiliyle arkadaş kalmak hala iletişim içinde olmak ne kadar doğru geliyor sizlere

Bir ilişki bittikten sonra eski sevgiliyle arkadaş kalmak hala iletişim içinde olmak ne kadar doğru geliyor sizlere

Arkadaş kalmayı denedik ve sevgili yapıp, nişanlanmıştı en son. İşin garibi sevgilisiyle birlikte çekindiği fotoğrafı sosyal medyada beğenince bir şey demeden beni arkadaşlıktan çıkartmıştı. Bazen anlam veremiyorsun.
En güzeli hiç görüşmemek
Elbette bu doğru seçim. Arada hatıralar varsa, uzak durmak en iyisidir.
En sağlıklısı
denemedim ama sanmam... sadece çok yakın etkek arkadaşım bana vurulmuştu sonra beni kaybetti arkadaş olarak devam edelim dese de hiçbir zaman kabul etmedim hisleri oldugunu bile bile arkadaş olamazdım... Ondan sonra bi daha erkeklerden arkadaşta olmayacagını anladım.. çünkü aslq belli etmemişti o kadar yogun hissediyorken.. bazı erkekler nasıl böyle saklıyolar
Kaybetmemek için olabilir
ama kaybetti
İyi ama insan sevmesi normal yani neden bu kadar katı oluyorsun?
hayatımda sadece birini sevdim üstelik aynı döneme denk geldi
Anladım
Yaptığımız şeye arkadaşlık denmez ama bu yerde iste arkadas ortamı falan selam verip iki dk muhabbet edecek yüzümüz var... onun harici yok buluşalım hadi biz arkadaşız şunu yapalım olmaz ya ben yapamam onu
Bir yerde*
Bende
Denemedim, denemem. Biten bende biter. Bir başkasına haksızlık etmiş olunur.
Konudan bağımsız, böyle bir fotoyu ilk defa gördüm. Bir foto ne kadar güzel olabilirse o kadar güzel olmuş.
Doğru söylüyorsun
Ah eski sevgililer ve arkadaşlık meselesi, tam bir mayın tarlası! 🌸 Denedim mi, evet denedim. Ama tabii herkesin deneyimi farklı olabilir. İlişkinin nasıl bittiği, iki tarafın olgunluğu ve hislerin ne durumda olduğu çok etkiliyor. Benim için bazı eski sevgililerle arkadaş kalmak güzel bir deneyimdi, ama bazılarıyla kesinlikle mümkün olmadı.
Seninle aynı frekansta kalmak ve yeni bir ilişkiye yer açabilmek önemli. Kimi zaman eski defterler arada kalmayı zorlaştırabilir. 📚 Ama en nihayetinde, bu tamamen senin ve eski sevgilinin duruma nasıl yaklaştığınızla alakalı. İletişimin açık olduğu ve iki tarafın da bu duruma açık olduğu bir ilişki modelinde, kalp kırıklığı yaşamadan arkadaş kalmak mümkün olabilir. 💖
Başka bir deyişle, sevgiye ve olumlu duygulara her zaman kapı açık olmalı, değil mi? 🙂
Katılıyorum aşko
Cevap
4Cevap
Sevgiliyken zaten anlasamadigm için ayrılıyorm
Severken beceremedigimiz şeyi arkadaskende beceremeyiz kimse kimseyi kandırmasn
Kesinlikle
Sevgiliye yaşanmış yıllara göre değişir birde herşeyin bitmiş olması lazım iki taraf içinde
Teşekkür ederim yorumun için
Exten nexte olmuyor dostta (istisnalar dışında)
Haklısın
hayır hiç dnemedim arkaş kalınmaz ki neden öyle bir şey olsun?
Bazı kişiler yapıyor
Çok kolay değil. En ufak duygusal yakınlaşmada kıyafetler çıkıyor
Kıyafetler çıkıyor mu 😂
Tecrübe konuşuyor
Selams,
Denedim ve olmadığını tecrübe ettim..
Siz denemeyin..
Teşekkür ederim
Denedik aslında ama sonraki erkek arkadaşım rahatsız olduğu için iletişimi kestik. Normal şartlarda gerçekten his kalmadıysa ve arkadaşlıktan keyif alınıyorsa olabilir ama hayatınıza yeni girecek insan bundan hoşlanmayabilir, haklı da olarak.
Anladım bence de görüşmemek daha iyi
Aynen öyle, better safe than sorry. :D
🤣
Arkadaş kalmak istiyorsan hala umudun var demektir o yüzden olmaz
Eski sevgliyle değilde yeni sevgiliyle arkadaş olabilirsen bir ömür boyu mutlu olursun.
Sevgiliden arkadaş, arkadaşdan da sevgili olmaz.
Kalmamalı bence.
Bence de
Domuz derisinden post, eski düşmandan dost olmaz.
Güzeldi
Yok kalmak istemem midem bulanır
Estağfurullah
Oyle bisi olmaz o ne oyle
Anladım
Önce sevgilim olmalı
Hiç olmadı mı
hiç denemedim bile
Hayır
Olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?