Bir erkek böyle bir sey neden ister? Dalga mı geçiyor?

Öyle köle şeyi yok bende bilmem o tarz şeyleri yapısı da normalde sert durur ama bilemedim dalga mı geçiyor benle uzun zamandır beni sahte hesaplardan takip eden bir cerrah var yeni bir hesap açıp mesaj attı sanki tanışıyormuşuz da erkek arkadaşımmış gibi bana çorabını 2 bine satar mısın kanka beni tanıyorsun yakın erkek arkadaşınım ayaklarına yattı bende ben erkek arkadaşlarımla bu tür konular dahi konuşmam kaldı ki yakınım yok dedim sahibem olur musun demeye başladı aylık 50 bin veririm bana köle ol özledim siyah çoraplarından etkilendim falan sadece senin çorabını istiyorum başkasının değil dedi bende sen kudurmuş bir sapıksın dedim oda her ikisiyim ben senin platoniğinim dedi sonra da bana ilgin olduğunu biliyorum o yüzden sahibelik yap bana sana 7 tane çorap sipariş etsem? Dedi bende en sonunda bunları bilerek yaptığını biliyorum sana ayırdığım vaktin sonuna geldim diyerek onun ismini alaycı şekilde yazdım sonra da sapık herif dedim.. görüldü atmış 2 gündür yazmıyor onun ismini yazdığım için bence anladı rezil bi durum değil mi amacı ne bunun ya
Bir erkek böyle bir sey neden ister? Dalga mı geçiyor?