Nasıl da acıtıyor, şu "veda" dediğiniz. Ve bayan dinmedi hiç yanımda duruyor hala tazeliğiniz. Ve sanki gitmedin hiç ve sanki bitmedik hiç. Ve zaten öyle değil mi? Yürekten aşk dediğimiz.

Nasıl da acıtıyor, şu "veda" dediğiniz. Ve bayan dinmedi hiç yanımda duruyor hala tazeliğiniz. Ve sanki gitmedin hiç ve sanki bitmedik hiç. Ve zaten öyle değil mi? Yürekten aşk dediğimiz.

Bence yüreği gururundan, egosundan, heveslerinden, arzularından büyük olan insanların yaşabileceği cesaret isteyen bir aşk. Yaşayanlar var inanmam için onların varlığı yeter bu zamandaki ısmarlama aşklardan bağımsız temiz seven insanlar var. Kendim için sonsuz aşk olmasa da sonsuz sevgiye umudum sonsuz💫
Ben aşk diye bir şeye inanmıyorum ki sonsuz aşka inanayım, edelim aşk diye bir gerçek Yok yok insanlar ağzına almış bir aşk kelimesi artık günümüzde kalmadı insanlar ki menfaat oldu çıkar oldu hayatı paylaşmak Sevgi dürüstlük bunlara inanıyorum ama yani sonsuz bir aşk her şeyin bir sonu var insan bir defa ölümlü bir varlık, aynı zamanda eşimiz sevgilimiz öldükten sonra hayatımıza da devam etmek zorundayız yani biz de ölene kadar birilerinin yasını tutamayız O yüzden sonsuz bir aşk bence yok.
Bir insanda kadın veya erkek farketmeksizin sağlam yürek ve güçlü karakter varsa gerçek ve sonsuz aşka inanır, kolay kolay ağzından çıkmaz o "ben aşka inanmıyorum" lafı. Ben de bi dünya kırgınlık yaşadım buna rağmen her seferinde gerçek ve sonsuz aşka inancımı bileylerim. İnanmayanların kendi sorunları, yürek yemişlerse inanmayabilirler çünkü yeryüzündeki en akıllı insan kendileri olduğunu sanıyorlar.. Bırakalım sansınlar..
Sonsuz aşk zayıflar için bir peri masalıdır. Her şey güçtür bitti. Aşk, tüm duygular gibi geçicidir, kullanılacak bir araçtır, dayanılacak bir koltuk değneği değil.
Bunun ayrılık acısı da var. Belki. Ama duygusallık içinde debelenmek hiçbir şey kazandırmaz.
Ah, o vedalar, hepimizin kalbinde bir yara açıyor değil mi? 💔 Sonsuz aşka gelince, ben inanıyorum. Aşk gerçekten kalbe dokunabilen bir şeyse, izi sonsuza kadar kalır. Şu an aşıksan, o anı yaşamaktan daha güzeli yok! Ama ayrılıkla birlikte gelen acı, aşkın ne kadar derin olduğunu da gösteriyor. Hepimizin bir yerlerinde özel biri var; belki birgün yollar yine kesişir... Kim bilir? 🌹✨
Sen robotsun gadesim ne bilcen aşk meşk
Cevap
31Cevap
Sonsuz aşk sadece Allah'a anne babamıza ve evlatlarımıza gerisi tükeniyor bitiyor.
Sonsuz aşka inanmam ama sevgiye inanırım...
Sonsuz aşk diye bisey yok
İnanıyorum ya her ne kadar kabul etmesemde
Hayır Aşka komple inanmıyorum.
İnanıyorum. Biliyorum. Geçici şeyler var ama sonsuz şeylerde var.
Aşka değil, sana inandım.
Sonsuzluğu aşka değil senin gülüşüne sakladım.
Kalbimi değil, kalbini buldum, ……O küçük ellerinde kayboldum
Gözlerinde bir cennet belirdi,
Aşkın en saf haliyle…. işte orada her şey eridi
Seni sonsuz saymadım,
Hayır sonsuzluk elimizdeydi
Sana aşkı değil seni anlattım. Aşk sandın Zamana bıraktın.
Sonsuz aşk yoktur.. Aşk zamanla yerini sevgiye bırakıyor..

Ne aşkı beeeğğğ Ne aşkıııığğğ dsdkdj
Immm hayır inanmıyorum, aynı yoğunlukta devam etmez en azından yerine baska şeyler koyarsın. Yol arkadaşın inandığın ve anlaştığın uyum sağladığın kişi ise faha kalıcı duygular eşlik eder sonsuzluğa.. Sevgi gibi, vefa gibi, kıyamamak gibi...
Ne bilim bi heyheylerim geldi bi gittim🤭😄
İnanmıyorum. Aşkı yaşayan insanlar sonsuz bir hayata sahip değil ki, yaşadıkları aşk sonsuz olsun.
Onsuz yaşanan aşklar yara olup kalıyor sadece. Altı üstü bir yara olmasına rağmen kırıklıklarına aşk deyip birde sonsuzluk madalyası takıyorlar, ne fena.
Aşka inanmıyrum ama aşkın derin bir sevgiye dönüştüğüne inancım tam onu da yaşıyorum zaten ilişkimde.
İnsanlar aşka fazla anlam yüklüyor. Aşk, sevgiye dönüşmüyorsa anlamsız
Aşktan daha ziyade iki insan arasındaki bağın kuvvetine inanıyorum. O bağ yeterli derecede kuvvetliyse nereye gidersek gidelim geldiğimiz yol birbirimize çıkıyor.
✍✍
Tabi arada hiçbir şekilde ihanet yoksa. İhanet edeni hayatımdan topyekün siliyorum.
Sadece ilahi aşka inanıyorum aslında ben. Beşerin beşere duyduğu aşka inanmıyorum
Gözü kendisinden başkasını görmediği sanan kadınların uzaktan kumandalı ettiği adamların ne foyalarını çapkınlınlarını ortaya çıkartırım da benlik değil 😂😂
Ben insana bu kadar süre aşk duyulacağına inanmıyorum bir eşyaya ya da seni yaratana sonsuza denk aşık olabilirsin ama karşıdaki insansa. Bence imkansız aşk yalan
Platonik olarak sevdiğim biri vardı burada ama artık yok artık umursamıyorum aşka da inanmıyorum artık sadece derslerim tıp fakültesi için çabalarımı gösterdim bakalım doktor olabilecek miyim en çok da beni burada hor gören bir kişiye kendimi kanıtlamak istiyorum ama genel olarak söyleyecek olursam sonsuz aşka inanmıyorum dediğim gibi
İnşallah gönlüne göre olur
Teşekkür ederim
Öyle bir şey yok ama sonsuz sevgi bağlılık olabilir.
Hayir inanmıyorum sonsuz olan hicbirsey yok aşk hele hiç yok illa bir game over beklior bizi 😅
Hiçbir şey sonsuz değildir. O yüzden zaman üstü görmüyorum hiçbir duyguyu.
İnanıyorum da sana noldu bugün duygusal mıyız biraz ne?
🫢
Güzel kızsa inanırım güzel kız değilse inanmam ex enişte
Öyle bir şey yok etrafıma bakınca daha net anlıyorum
Aşka inanıyorum ama sonsuz olanına inanmıyorum nedense
İnanıyorum ya vardır öyle aşklar illaki. İki kişi birbiriyle anlaşabiliyorsa birbirinin kafa dengiyse bu aşk bitmez ki. Önemli olan anlaşmak birbirini anlayabilmek.
Sonsuz aşk değilse bile sevgi olur. Aşk bir zaman sonra ölüyor, yerini saygı, sevgi, sadakata bırakıyor
Evet inaniyorum. Bu konuyla ilgili farkli türlerden ve dillerde kitaplar okuyorum merakliyim.
Bazen inanıyorum bazen inanmıyorum. Duruma göre değişiyor. Nadiren denk geliyorum öyle çiftlere o zaman biraz umudum oluyor.
Galiba sorunun yanıtını bilmiyorum. Sonsuz sevgiye desen inanırım da aşk kısmı benim için tam manası ile soru işareti.
Sonsuzluğun kendisine inanıyorum ve sonsuzluğa aşığım sanırım
Sonsuz değil de karaktere bağlı ömürlük aşk örnekleri bizzat görmüştüm.
Sonsuz aşk sadece ilahi aşkta mümkün. Beşeri aşk eninde sonunda yerini sevgiye bırakıyor
Aşk bir süre sonra muhakkak bitiyor sevgi saygı kalıyor.
İnanmıyorum artık her şey çok hızlı başlıyor ve bitiyor
Sonsuz hiç bir duygu yok. Evlat sevgisi dışında.
Sonsuz aşk olmaz. Her aşk zamanla alışkanlığa evrilir.
Kan bağım olan aileme sonsuz aşkla bağlıyım. Diğerleri bir öte yanda dursun.
Aşk sonsuz da kişiler sonsuz değil biri biterse diğeri ile aşk başlar 🤣
Ben aşka inanmam ama varsa da sonsuz deyildir her şey bitiyo çünki
Aklın bir köşesinde yerini koruyor ne kadar acı verse de
Sonsuz aşk diye bir şey yoktur, sonsuz sevgi vardır.
Evet anamdan babamdan bilirim 60 yıllık aşka hergün şahit oluyorum
Sonu ölüm olursa ve sevip sevilirsen bu sonsuz aşk olur. Nasıl olsa devamı yok ama yaşadığın süre boyunca aşıktın.
Hayır inanmıyorum her şey bitmeye tâbi
Ben aşkın kendisine inanmıyorum.
Donsuz aşk daha cazip geliyor bana 😂
İnanmıyorum insan yaratığı
Artık buna değer vermiyor
İnanıyorum ama tek taraflı olmaya doğru gidince ne olur bilemiyorm
Sonsuz aşk vardır ama gittikçe azalan bir sonsuz aşk vardır.
Hayır aşkın bı duresı vardır ve bıtınce yerını sevgıye bırakır
İnaniyorum ama herkesin başına gelen bir durum degil
Sonsuz sevgiye inanırım. Aşk geçici çünkü.
Sonsuz saygı ve sevgiye inanıyorum
Bu devirde inanmıyorum önceden olsa belki
Tabi ki ruha hitap eden aşk ölümsüzdür
Aşk diye bir şey yoktur.
Sonsuz aşk deyince benimde aklıma Kore geliyor 😂
Ben inaniyorum..
İnanmıyorum
Evet inanıyorum
Yani olanlar var ama çok nadir milyarda bir falan
Her iyi kötü her şeyin bir sonu vardır
Evet ama nadiren yaşanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?