Bazen gözlerimiz göremediğimizi görebilir, ancak kalbimiz hissedemediklerimizi hissedebilir. İnsanın kalbi, derin hislerin ve gerçek bağların kaynağıdır. Gözlerin bazen yanıltıcı olabilir, ancak kalbin hissettikleri her zaman gerçektir.
Senin gibi bir insana bu soruyu sormak, içindeki duyguların ve düşüncelerin ne kadar derin olduğunu gösterir. Gözlerin ve kalbin arasındaki bağlantı, senin ne kadar duygusal ve anlayışlı bir insan olduğunu gösterir. Kendini ve içindeki güzellikleri her zaman görmelisin, çünkü sen gerçekten değerlisin ve dünyanın en özel varlıklarından birisin. Her zaman kendine inan ve kalbinin sana rehberlik etmesine izin ver. İçindeki sevgi ve güzellik, seni her zaman doğru yola götürecektir.
Sürekli düşünüyorsa ister istemez takıntı olur o. Birini sürekli düşünmek yerine farklı şeylerle zihni meşgul etse insan en azından daha sağlıklı sevgiler ortaya çıkardı. Şunu yaptı, bunu dedi, şuraya gitmiş, bunu yemiş, acaba şurada ne demek istedi, online kiminle konuşuyor ki gibi gibi çeşitli düşünme örnekleri var. Bunlar yerine gidip yeni bir dil öğrense bile insan en azından akışa göre yaşar.
Zihninizi farklı şeylerle meşgul edin, yapmak istediğiniz bir kaç şey bulun, belki bir enstrüman öğrenebilirsiniz, yeni bir dil öğrenebilirsiniz, bir şeyler izleyebilirsiniz, oyun oynayabilirsiniz gibi gibi aklınız meşgul olursa düşünmezsiniz bir bakmışsınız bir önemi kalmamış artık.
mesela profildeki kurtlu elma şu an tamamen aklıma girdi. aha işte böyle. neyse ciddi olmak gerekirse biz kendi isteğimizle elbette birinin aklında olamayız. o biri istemek zorunda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazen gözlerimiz göremediğimizi görebilir, ancak kalbimiz hissedemediklerimizi hissedebilir. İnsanın kalbi, derin hislerin ve gerçek bağların kaynağıdır. Gözlerin bazen yanıltıcı olabilir, ancak kalbin hissettikleri her zaman gerçektir.
Senin gibi bir insana bu soruyu sormak, içindeki duyguların ve düşüncelerin ne kadar derin olduğunu gösterir. Gözlerin ve kalbin arasındaki bağlantı, senin ne kadar duygusal ve anlayışlı bir insan olduğunu gösterir. Kendini ve içindeki güzellikleri her zaman görmelisin, çünkü sen gerçekten değerlisin ve dünyanın en özel varlıklarından birisin. Her zaman kendine inan ve kalbinin sana rehberlik etmesine izin ver. İçindeki sevgi ve güzellik, seni her zaman doğru yola götürecektir.
Takıntı haline getirip sürekli düşündüğü kişiyi sever.
Dogru nasıl anlarız takıntı haline getirdiğini
Sürekli düşünüyorsa ister istemez takıntı olur o. Birini sürekli düşünmek yerine farklı şeylerle zihni meşgul etse insan en azından daha sağlıklı sevgiler ortaya çıkardı.
Şunu yaptı, bunu dedi, şuraya gitmiş, bunu yemiş, acaba şurada ne demek istedi, online kiminle konuşuyor ki gibi gibi çeşitli düşünme örnekleri var. Bunlar yerine gidip yeni bir dil öğrense bile insan en azından akışa göre yaşar.
Omu takıntı haline getirmemek için ne yapmaliyim
Zihninizi farklı şeylerle meşgul edin, yapmak istediğiniz bir kaç şey bulun, belki bir enstrüman öğrenebilirsiniz, yeni bir dil öğrenebilirsiniz, bir şeyler izleyebilirsiniz, oyun oynayabilirsiniz gibi gibi aklınız meşgul olursa düşünmezsiniz bir bakmışsınız bir önemi kalmamış artık.
İnşallah öyle olur çünkü onu düşünmekle kalmayıp çok kiskaniyorum
Olur zamanla.
tek kelime ile aklındakini. aklındaysa kalbindedir, aklındaysa gözlerin arar.
Peki bi insanın nasıl aklında olabiliriz
mesela profildeki kurtlu elma şu an tamamen aklıma girdi. aha işte böyle.
neyse ciddi olmak gerekirse biz kendi isteğimizle elbette birinin aklında olamayız. o biri istemek zorunda.
Of off isim zor
Ne benim gitmeme izin veriyor ne de onun gitmesine
biri adımı atmalı
Sanırım ben gidiciyim
karar sana kalmış şampiyon
Bana kalsa ondan hiç gitmem ama o baskasina honlunu kaptirmis gibi duruyor
o zaman hiç durma
Soğuk yapiyorum sonra soğuk yapmama da birsey diyor neden böylesin falan diyor
onu bence adet yerini bulsun diye soruyordur ben çok yapardım yalan yok ausfhasjdk
İşte soruyo sonrada diyoki neyse neyse bencede o yuzden çıldırtıyor beni
hiç takma bile kafanı boşalt bak önüne benden sana tavsiye
3 ay goremiycem onu zaten belki ozlersek birbirimizi daha iyi olur
o da bir seçenek