Güncellemeler
1 yıl
Ayrıca ailemin yetiştirme şeklinden dolayı dışarıdan bakıldığında çok ciddi ve biraz soğuk görünen biriyim, ama aslında hiç ciddi değilim. Ciddi düşünmeyi, ciddi bir şekilde hareket etmeyi sevmem; hatta bazen çocukça düşüncelerim de oluyor. Sizce bu güzel bir şey mi, kötü bir şey mi? ( Yaşıtlarımdan veya yaşıma yakın yaşlarda kişilerden ziyade 19-21 yaş arası kızlardan hoşlanıyorum ).
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kendini başkasına beğendirmeye çalışma Instagram kadar boi bi yer yok, sakal uzat biraz ve kadınlara internetten değil de yüz yüze denk gelip yürü
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum, ama yine de Instagram hesabı da insanın kişiliği hakkında az çok bilgi verir diye düşündüğüm için soruma Instagram hesabımda paylaştığım resimleri, hikayeleri falan ekledim.
Şimdiye kadar hep flört uygulamasında kızlarla konuşuyordum, ama birkaç gündür Instagram'dan çevremdeki kızlara yazıyorum. Dün de sınıftan bir kıza WhatsApp'tan normal bir şekilde yazdım, ama kız " Ne oldu, bir şey mi soracaktın? " diye cevap verdi. Sonra ben de " Can sıkıntısından yazdım, ama inşallah yazmakla senin canını da sıkmamışımdır " yazdım. O da " Yok sorun değil " dedi. Sonra konu açmak için" Sen Gaziantep'liydin, değil mi? " yazdım, ama hanımefendi mesajıma bakmadı bile. Öyle olunca ben de içimden kıza " Allah'ın Antep'li çingenesi, sene başından beri sınıftan bir çocukla çıktı diye kendini bir b. K mu zannediyor? " dedim. 😂
sen kadınları çok umursuyorsun bu yanlış, kadın seni beğenmemiş başta da belli etmiş, sonradan da sen anlamayınca bare kalbini kırmayayım diyerekten yoo demiş, normal başı boş kızların elinde çok erkek olur, amacın daldam dala atlamaksa buna devam et, kaliteli kadınlar yetenekli ve bakımlı erkekleri beğenir ve evet, sen yüz verdin o kezbana, kendini değrli zannediyor sayende, bravo 😂
Ben yüz falan vermedim. Hatta şu ana kadar hiç o yönde bir adım atmadım. Sadece birkaç kez sınıf Whatsapp grubunda sorduğu birkaç soruya cevap verdim, o da benim sorduğum birkaç soruya cevap verdi. Bir de dönem başında birkaç gün boyunca üst üste benden yedek kalem istedi.
Dün de öylesine yazdım, ama gerçekten dünden beri de kıza içimden sövüp sayıyorum... 😂
Şu ana kadar hiç sevgilim olmadı ve kısa bir süre öncesine kadar bunu kafama çok takıp kendimi mahvediyordum, ama şimdi hiç öyle yapmıyorum. Yüz vermezlerse sövüp sayıp bir başkasına geçiyorum. Ama o kızın öyle yapması canımı gerçekten çok sıktı.
O kızın g. Tünü de ben kaldırmadım, galiba sene başından beri sınıftan sadece 1 hafta gibi çok kısa bir süreliğine çıktığı, sınıfın şebeklerinden biri olarak nitelendirdiğim bir çocuk kaldırmış. 😂
biraz tarz biri ol, kızlar gençken giyimi kuşamı bakımı kokusu farklı insanları isterler, ikincisi ise relaks olmaya çalış, tanımadığın insanlarla konuş ve üstündeki yükü at üçüncüsü ise diğer insanların instagramına benzer şekilde yap kendinkini, şu an 40 yaşında dayılarınki gibi, yalnız asosyal ve aciz biri gibi duruyorsun orada, kötü etkiler kızları
Yani ne yapayım mesela?
Ayrıca gittiğim mekanlarda 200 TL'nin altında hiçbir şey satılmıyor. Yani ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizde bu da bir tarz değil midir? 😂
kral ya yalnız kalırsın ya kuku bulursun ben sana yardımcı olmak istedim sadece yaşıtız ama sana abi derim yolda görsem, sem bi düşün derim
Niye kardeşim?
Sebebini söyle de kendimi ona göre düzelteyim. 😂
Ayrıca kuku ne anlama geliyor? Bilmiyorum. 😁
Tipin daha büyük ve fırlama gibi duruyorun, biraz daha ağır bi karakterin olmalı ve saç sakal biraz uzun tut, biraz değiş denemen lazım farklı şeyleri, manzaraya karşı poz falan ver, benim hoşuma gitmeyen yanları 0'a vurman oldu, onu bizim burada kavgacı torbacı etnik köken milletler yapar 😂
Uzun saç sevmediğim için saçlarımı öyle kestiriyorum.
Yoksa asla kavgacı değilim. Ayrıca geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı kaslarımda zayıflık var ve o yüzden öyle kavga falan edemem.
Ama çevremde benim gibi olup kız arkadaşı olanlar da var. 😁
Yani fazla arkadaşım olmadığı için ömür boyu yalnız kalmaya mahkum muyum? 😂
Sen bana kukunun anlamını söylesen yeter.
kulu kadın organı demek yazdım oraya birader, sen iflah olmaz durumdasın daha yazma istersen senşn adına bi sigara içip Allaha şükredeceğim 😂😂😂
Yani kastettiğin şey travesti miydi?
Dalga geçip canımı sıkma. Şurada insan gibi bir soru sordum, siz de insan gibi cevap verecekseniz verin...
Cevap versene
Kardeşim millet eğlenceli veya renkli olmanı birkaç gönderi ile mi anlayacak?
Gönderiler insanın gerçek hayatını yansıtmaz mı kardeşim? 😁
Kim demişse fena kandırmışlar sizi:)
Ne demişse?
"Gönderiler insanın gerçek hayatını yansıtmaz mı kardeşim?" diye
Yani ben genellikle gezdiğim yerleri, gittiğim kafeleri, barları falan paylaşıyorum ve bulunduğum bölgedeki en elit barlara, kafelere gidiyorum. Gönderilerimde de mekanı da etiketliyorum ve bence buradan eğlenceli, renkli biri olduğum anlaşılabilir. 😁
Değilsin
Niye?
Ergen profili gibi
Niye? 😂
Biyografi uzun uzun söz yazıyor ve her içtiğini paylaşmışsın 😂
Her içtiğimi paylaşmadım, yaptıklarımı paylaşıyorum; ama genellikle alkol veya kahve içiyorum ve gittiğim yerler de kafe, bar tarzı yerler oluyor. Haliyle ortaya böyle bir profil çıkıyor. 😂
Peki sence 19-21 yaş arası kızlar bu tür erkeklerden hoşlanır mı?
Kendin de 21 yaşındasın, ama sakın yanlış anlama. Sana yürümek gibi bir niyetim yok, sadece soruma cevap istiyorum. 😂
Hoşlanan vardır elbette😂
Niye gülüyorsun, komik bir şey mi sordum? 😂
Komik geldi djdjnx
Komik gelen şey ne? 😂
Allah'ım sen kimseyi güldüğü şeyi açıklamak durumunda bırakma 😶
Amin, ama bir şeye gülenlere de neye güldüğünü açıklamasını nasip et Ya Rabb'im... 😂
Onun yerine anlamasını nasip et yarabbim ahhahaha
Bence böyle bir şey yazmak yerine neye güldüğünü de yazabilirdin... 😂
Ya çıldırırsın hâlâ anlat diyor 😂😂 yazdığını okussna xdndmfj
Ama o kadar çok şey yazdım ki; hangisini kastettiğini anlamadım. 😂
Mesela sırf sana 9 tane cevap yazmışım.
Soruma yorum yapan diğer arkadaşa da 1 cevap yazmışım.
Soruma yazdığım açıklama var.
Soruma son eklediğim resimde de bir şey yazmışım.
Son olarak bir de etiketlediğim konumlar var.
Acaba bunlardan hangisini kastediyorsun? 😂
Ee şey ben sen güldüğün için güldüm hzjdbsbdhs
Aslında benim de gülmek gibi bir niyetim yoktu, ben de senin soruma yaptığın yoruma güldüm. 😂
Ama her ne kadar gülmek gibi bir niyetim olmasa da 2 saattir yüzümde güller açıyor. 😂
Aynı durumdayım😂
Ne büyük tesadüf... b😂
* Pardon, " b " harfini yanlışlıkla yazdım. 😂
Dimi😂
Doğrusu " Ne büyük tesadüf... 😂 " olacaktı. 😂
Ah be bende sevdiğin kızın baş harfi falan sandıydım😂
Sevdiğim bir kız olduğunu nereden biliyorsun? 😂
Ben anlarım zbbxhx
Onu geçtim, çevremde adı B harfiyle başlayan bir kız bile yok. Şu anda bana. B harfiyle başlayan bir kız ismi sorsan 2 saat düşünürüm. 😂
Ama şimdi aklıma bir isim geldi, Burcu.
Nefret ettiğim kızın isminide tak diye bulmazsın ya xbzhf
Ben ne yapayım be? Gerçekten düşündüm ve aklıma Burcu haricinde hiç B harfiyle başlayan kız ismi gelmedi... 😂
Ahahahaha
Bulduğum ismin nefret ettiğin bir kıza ait olması da senin sorunun. Üzgünüm, ama bununla ilgili yapabileceğim hiçbir şey yok... 😂
Benim sorunum değil eximin sorunu..
Ama şimdi aklıma bir isim daha gedi, ama umarım bu da nefret ettiğin kızlardan birinin ismi değildir: Banu
Rica etsem soruma cevap verebilir misiniz?
selam.
Ergence hareketler
Yani?
Olabilir gibi