Adı çok sansasyonlu bir olaya karışan bu kadını tercih etmesi biraz şaşkınlık içeriyor. Ama beni günahı ilgilendirmez tevbe etmiştir Allah affetmiştir bana bişey düşmez.
ne alakasi var? herkes telefonla ya da bilgiyasarla bir şey izlemek zorunda değil ki ayrıca büyük ekran beni daha çok cezbediyor. Şu zamana kadar trt belgesel bir kez bile açıp izlemediysen bundan sonrasını da boş ver. İngilizce izle sen o daha havalı 😃
havalı olmasından değil. :) daha kaliteli. Gözleme avlayan sunuculardan daha eğlenceli belgeseller var. :) Ayrıca benim bilgisayar ekranım zaten yeterince büyük. ;)
Gözleme avlamak mı 😄😄 o kadar açmamışsın ki trt belgeseli içeriği hakkında en ufak fikrin bile yok. Tv izlemiyosun, ingilizce belgesel izliyorsun ve en havalı sensin. Anladık😃😄
sen narsistsin ve verdiğin cevaplardan bunu anlamamak için aptal olmak lazım. İnsanlara teşhis koyacağına şöyle bir dönüp kendine baksan her şeyi anlıcaksın aslında
ses atma zırt pırt dinleyemem. Yaşım 32 değil ve dış görünüşünü beğendiğim için bu sana hayranlık besliyorum anlamına gelmiyor. Evet söyledim ve bak egonu besledim her iki lafından biri bu sana yardımcı oluyorum aslında ve bunun farkında değilsin😄