Sizi çok sevdiler diye sizden kimse vazgeçmez sandınız mı?

08.06.2024
Sizi çok sevdiler diye sizden kimse vazgeçmez sandınız mı?

08.06.2024
Çok sevilmeyi dallandırabilirsin saçma sağan şekilde davranıp çok seviyorum bahanesine yatabilir ama güzel seven insanı zorlamaz özgür kılar mutlu eder. Çok seveni değil güzel seveni tut yanında her zaman
Guzel sevılmek onemlı. Sevıo dıe vazgecemez sanmayın. Seve sevede vazgecılebılınır
Kişi sevgiden üstün kendine uygun has bir değer bulduğunda vazgeçiyor haklısın..
Deger gordugune inanan bırı sevmesede gitmez kalır
En azından mantığını kullanmış olur.
Bu konu seni sinirlendiriyor mu
Hayır neden sordun:)
İlk yorumundan :)
Nankör biriyle karsılaşmıs üzülmüş gbı yazmıssın
Soru detaylarını şekillendiriyorum sadece. Melankolik değilim:)
Sinirli sandm diyelm. Gzl olmus
Nankörle karşılaştık mı evet. Ama onu da kendi akışına terk ettik. Teşekkürler.
Uuuu😎
Çok sevmenin faydası yok ama sevmeyi ve göstermeyi bilenle güzel sevilelim..
"Bi'bilenle güzel sevilelim" en güzeli.
Kesinlikle..
Peki bir sorum var
Sana sevgisini sözle belli etmeyen ve sadece hissettiriyorum anla diyen için ne düşünürsün?
Ben hislerimle yaşayan bir insan olmama rağmen karşımdakine özellikle sözlerimle belli ederim..
Hisleri herkes görmez anlamaz bu yüzden kelimelerin gücünü devreye sokmayan ya üşengeçtir ya da sevmiyordur..
Öyle olabilir. Merak ettiğim bir konuydu.
Teşekkür ederim.. 🙏
Rica ederim..
Aşkta hem çok sevilmek hem de güzel sevilmek önemli bence. Çünkü aşkın tam tadına varmak için bu iki duygunun armonisi gerekli 💖. Eh tabii, bazen çok sevilmenin güvencesine kapılıp, kimsenin senden vazgeçmeyeceğini düşünmek de doğal. Ama hayat süprizlerle dolu, değil mi? Önemli olan her anın kıymetini bilmek ve partnerine de aynı duygularla karşılık verebilmek 💫. Aşkın tadını çıkarmaya bak, senin hakkın! 🌈✨
Cevap
1Cevap
Çok sevmek değil sevilmek önemli. Kadının çok sevdiği ilişki yürümez erkeğin çok sevdiği ilişki yürür.
Çok severken güzel sevmek.
Anlayışlı sevmek
Ah, kesinlikle. En güzeli de bu zaten. Bunu yapabilen insan sayısı az.
Sadece birini sevmek. Birini sevdiğinde diğerlerine gözün kapalı olması lazım. En masum hali ile.. Fırıldak çevirmeden🙂
Ne güzel anlattın 😸. Böyle düşünebilen insanların var olması güzel bir şey.
Sayı az bile olsa bize yetecek bir rakam:))
Sevilmek nedir tam olarak
Sevilmek, senin sevme tanımın aynısı. Beklentin o olmalı. Bir benzerini karşı şahıstan almak.
Anlamadım hala
Sevilmek, insan doğasının bir ihtiyacı. Bir kalbin varsa sevmeye ve sevilmeye muhtaçtır. İnsanın yaşaması için besin gibi düşün. Sevgi de kalbin besini. Kalpte boşluk varsa o açlığı her zaman hisseder.
Hee açmışım ben onu anladım şu an
Kesinlikle sevilmek.
Güzel sevilmek daha güzel
Çok güzel sevilmek
Güzel sevilmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?